מכת (חום) מדינה
- OMERREMO33
מכת (חום) מדינה
גם היום לצערנו נוסף עוד תינוק שמת לאחר שנשכח ברכב. מקרים כאלו חוזרים כל קיץ , אסון מזעזע שבאמת לא יודע איך ההורים ממשיכים אחריו.
אני לא מאלו שיתייפיף ויגיד "איך אפשר לשכוח ילד"/ " ההורים צריכים להכנס לכלא"/ "לי זה לא יקרה"
אז בינתיים יש כל מיני חצאי פתרונות (זמינים יותר או פחות) חיישנים,מערכות ניווט שמתריאות בסוף נסיעה וכו'. אבל יש פתרון אחד קל פשוט חינמי וזמין מיידית. מצריך פעולה קטנה (חד פעמית) וזהו 99% מהמקרים ימנעו.
לכולנו יש מכשיר נייד(אפילו לא חייב להיות "סמארטפון") פשוט להכנס להגדרות/שעון מעורר לקבוע (לפי ימי ושעות ההורדה בגנים) צלצול ולשים "נודניק" דוגמא: ימים א-ו שעה 07:00 התרעה "מי באוטו?"
עצוב שכנראה את הפלאפון לא נשכח ברכב אבל את הילד עלולים לשכוח, ועדיין תעשו לעצמכם טובה,
אני לא מאלו שיתייפיף ויגיד "איך אפשר לשכוח ילד"/ " ההורים צריכים להכנס לכלא"/ "לי זה לא יקרה"
אז בינתיים יש כל מיני חצאי פתרונות (זמינים יותר או פחות) חיישנים,מערכות ניווט שמתריאות בסוף נסיעה וכו'. אבל יש פתרון אחד קל פשוט חינמי וזמין מיידית. מצריך פעולה קטנה (חד פעמית) וזהו 99% מהמקרים ימנעו.
לכולנו יש מכשיר נייד(אפילו לא חייב להיות "סמארטפון") פשוט להכנס להגדרות/שעון מעורר לקבוע (לפי ימי ושעות ההורדה בגנים) צלצול ולשים "נודניק" דוגמא: ימים א-ו שעה 07:00 התרעה "מי באוטו?"
עצוב שכנראה את הפלאפון לא נשכח ברכב אבל את הילד עלולים לשכוח, ועדיין תעשו לעצמכם טובה,
- The red one
Re: מכת (חום) מדינה
אם היה על הראש של הילד בלבאזור זה לא היה קורה.
- OMERREMO33
שוב. פתרונות יש אבל לא תמיד זמינים (מחיר/סוג רכב,תפעול של אוכלוסיה)
השיטה הקלה ביותר היא לשים את הנעל/כפכף מאחורה...זה עובד יופי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ה' ישמור, כבר אין מילים.
עוד זוג הורים שישארו שבר כלי עד יומם האחרון.
המחשבה על הפעוט שנתייסר יסורי גהנום בטרם נפח את נשמתו פשוט מעורר פלצות.
עוד זוג הורים שישארו שבר כלי עד יומם האחרון.
המחשבה על הפעוט שנתייסר יסורי גהנום בטרם נפח את נשמתו פשוט מעורר פלצות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לאנשים אכפת יותר מהסמרטפון מאשר מהילד שלהם.
פשוט עצוב :/
פשוט עצוב :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- OMERREMO33
לא אחי. זה משהו שצריך לזכור יום יום. ואז יום אחד התעצלת/שכחת...Totti כתב:השיטה הקלה ביותר היא לשים את הנעל/כפכף מאחורה...זה עובד יופי
או את הפלאפון/סמארטפון...Totti כתב:השיטה הקלה ביותר היא לשים את הנעל/כפכף מאחורה...זה עובד יופי
נקרע הלב לשמוע על מקרים כאלה פעם אחרי פעם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיף לשים את הסמרטפון, היום אנשים מסוגלים להסתדר גם בלי נעליים אבל בלי הסמרטפון זה משהו אחר לגמרייTotti כתב:השיטה הקלה ביותר היא לשים את הנעל/כפכף מאחורה...זה עובד יופי

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מבין איך אין קשר עין עם הילד במשך הנסיעה מדברים איתו וכו. ואם מדובר בתינוק אז הוא אמור להיות מקדימה.
- אורי אדום בנשמה
- אורי אדום בנשמה