כמה זמן יקח עד שיזרוק עליהם משענות ראש מהרכב שלו?סניור כתב:פאקינג טאלב טוואטחה סגר בפרקפורט תמורת דמי העברה של 1.5 מיליון יורו. עדיין חושבים שאופיר לבלגיה במיליון זה לא ריאלי?
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
אין לי ספק שהוא לא ברמה, אבל זה מעיד על השיגעון של השוק.delta7 כתב: כמה זמן יקח עד שיזרוק עליהם משענות ראש מהרכב שלו?
- ForeverRed
העיקר שלא למכבי.
הייתי פעם במשחק של פרנקפורט. לא מומלץ לזרוק על האוהדים שלהם שום דבר. קרנפים שלא רואים ממטר.delta7 כתב: כמה זמן יקח עד שיזרוק עליהם משענות ראש מהרכב שלו?
אריאל2 כתב: הייתי פעם במשחק של פרנקפורט. לא מומלץ לזרוק על האוהדים שלהם שום דבר. קרנפים שלא רואים ממטר.

השאלה אם טוואטחה מבין את זה.
אני לא בטוח שהקומפיוטר שלו כ"כ משוכלל.
איך אומרים "איך אכלתי את העקיצה הזאת?" בגרמנית?
מזל שהוא לא יהודי, אחרת היו מוסיפים גם את זה לרשימת ההאשמותyedidel כתב:איך אומרים "איך אכלתי את העקיצה הזאת?" בגרמנית?

- The red one
חן עזרא סופית בהפועל תל אביב
אם הם ישאירו את שוינפלד ויתחזקו בעוד שחקן-שניים יכולה להיות להיות קבוצה לא רע שתכנס לפלייאוף
אל תשכח את סימיץ' - אמור להיות אחלה שיחוק.הפועלעולה כתב:אם הם ישאירו את שוינפלד ויתחזקו בעוד שחקן-שניים יכולה להיות להיות קבוצה לא רע שתכנס לפלייאוף
ומה שציינת תלוי בכך שישלמו.
בינתיים למיטב הבנתי עובדי המועדון לא קיבלו משכורות כבר חודשיים ולשחקנים הבטיחו שעד אוגוסט (לא אמרו באיזה שנה) יסגרו חשבון.
The red one כתב:חן עזרא סופית בהפועל תל אביב
אם גוטמן לא יצליח לסדר לו את הראש......
מאחל לו שיצליח, מגיע לו.
ספורט5 כתב:בינתיים, קשר הרכש מאורוגוואי, סנטיאגו סאול, החליט לעזוב את הקבוצה, לחזור לאורוגוואי ולפרוש מכדורגל, כך על פי דיווח בארצו. לפני חודש וחצי בלבד השחקן היהודי חתם לשלוש שנים בק"ש, אבל אחרי מספר אימונים בלבד, החליט לסיים את הפרק הקצר בצפון ושב לארצו, כשבקבוצה אישרו שהוא לא ייצא איתם לקיסריה.

חחחח למה אתה מבסוט?סניור כתב:
יותר לכיוון ממש צוחקavivgolan כתב: חחחח למה אתה מבסוט?
שמספר אימונים בארץ הספיקו לו ובעקבות הזוועות החליט לברוח ולפרוש מכדורגלavivgolan כתב: חחחח למה אתה מבסוט?