מחנה אימון 16/17
Re: מחנה אימון 16/17
גם צריך לציין לטובה את בראון. חילץ בערך 592929 כדורים
ואיבד אולי פי 2 מהמספר שרשמת חחהפועלעולה כתב:גם צריך לציין לטובה את בראון. חילץ בערך 592929 כדורים
המועדון מפרסם שויטור ספג מכה באימון בוקר ולכן לא שיחק
ושאוגו קיבל מנוחה כדי לא להעמיס עליו
שבתאי הוא שיחוק כמו טאהה בזמנו. הרבה אנשים אמרו שזאת החתמה מיותרת והם יאכלו את הכובע.
ראדי לא בעניינים. מאוד מדאיג.
ראדי לא בעניינים. מאוד מדאיג.
שבתאי עוד יעשה לנו גורש השנה, בא מלמטה בלי אגו והרבה עבודה
לא יודע ספציפת מה קרה איתו היום, אבל ברור שבכר לא בונה עליו, הוא כבר התראיין ואמר שאם יגיע חלוץ זה יהיה על חשבון חלוץ מהסגל ולא נראה לי שהוא התכוון לברדה או לשהר.E.H.A כתב:יובל שבתאי הוא שחקן נשמה!
אבל מישהו יודע איפה גדיר בכל הסיפור הזה?
שיר צדק יחסר מאוד מול שריף.
אם ויטור לא יכנס לכושר עד אז אנחנו בבעיה רצינית.
אם ויטור לא יכנס לכושר עד אז אנחנו בבעיה רצינית.
- אני איתך באש ובמיים
רואים את החוסר בחלוץ 9 אמיתי ברחבה,מקווה שמאחורי הקלעים עובדים על חיזוק בנושא הזה!
אגב... למה גם גאדיר וגם אוגו וגם ויטור לא שותפו?
ויטור קיבל מכה ולא רצו לסכן אותו. אוגו לא שיחק כדי להקל על העומס וגאדיר פצוע בשרירי הבטןאני איתך באש ובמיים כתב:רואים את החוסר בחלוץ 9 אמיתי ברחבה,מקווה שמאחורי הקלעים עובדים על חיזוק בנושא הזה!
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אני איתך באש ובמיים
הסיפור עם גאדיר מאוד מוזר.... יש משהו הרבה יותר רציני ועמוק בחדר ההלבשה בינו לבין הצוות המקצועי ורואים את זה בברור.אסי, דגים כתב:
ויטור קיבל מכה ולא רצו לסכן אותו. אוגו לא שיחק כדי להקל על העומס וגאדיר פצוע בשרירי הבטן
מאמין שיש עסקה עם סכנין בנושא הזה שקשור לטרייד על השחקן.....
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
יובל שבתאי
זאת אהבה מיד אני יודעעע
זאת אהבה מיד אני יודעעע
הסיפור עם הפציעה של אוגו הולך ללוות אותנו בכל העונה.
לא מבין איך לא ניתחו אותו או לכל הפחות לקבל עוד חוות דעת.
גם נוואקמה קיבל מנוחה במשחקי אימון של עונה שעברה. פשוט רוצים שיקבל מנוחה קצת יותר ארוכה אחרי עונה אינטנסיבית מאוד.
גם אני מודאג מהסיפור הזה.CrazyRed7 כתב:הסיפור עם הפציעה של אוגו הולך ללוות אותנו בכל העונה.
טוני קיבל מנוחה כי היה פצוע.הפועלעולה כתב:גם נוואקמה קיבל מנוחה במשחקי אימון של עונה שעברה. פשוט רוצים שיקבל מנוחה קצת יותר ארוכה אחרי עונה אינטנסיבית מאוד.
בעיות ברך מסוכנות מאוד. קצת פחות נתקלתי בזה בכדורגל אבל בכדורסל שחקנים גמרו על זה קריירה.
ניתוח זה לא תמיד כזה אידיאלי במיוחד שיש זמן כביכול לנוח.CrazyRed7 כתב:הסיפור עם הפציעה של אוגו הולך ללוות אותנו בכל העונה.