תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
״צופי הספורט ייאלצו לשלם בעונה הבאה יותר לערוצים בתשלום שמציעים את תוכני הפרימיום. ל"ידיעות אחרונות" נודע כי בצ'רלטון מתכוונים להעלות בעשרות אחוזים את דמי המינוי לחבילת ערוצי הספורט. כיום עולה חבילה שכוללת את ערוצים ספורט 1, ספורט 2 וערוץ HD 65 שקל, אך החל מאוגוסט יעלו בצ'רלטון שני ערוצי ספורט נוספים וידרשו כ־95 שקל לחודש תמורת החבילה הכוללת. בחברה סירבו להגיב לידיעה. זכויות השידור של צ'רלטון כוללות בין השאר את משחקי הליגה האנגלית בכדורגל, חלק ממשחקי ליגת העל הישראלית ומשחקים נוספים מהליגות האירופיות בכדורגל וכדורסל.״
גנבים.
גנבים.
- The red one
גנבים הם בטוח לא. הם דופקים חתיכת השקעה והם לא לוקחים ממך בכפייה. לא רוצה? לא צריך.
בכל מקרה קראתי את זה עוד לפני היורו ובנתיים לא העלו. נראה מה יהיה כשיעלו
בכל מקרה קראתי את זה עוד לפני היורו ובנתיים לא העלו. נראה מה יהיה כשיעלו
האידיאלי זה לחלק את הערוצים לפי ליגות.
אני למשל צופה בעיקר רק בליגה הישראלית. אם יבטיחו לי שיש שני ערוצים שמשדרים רק אותם במחיר הגיוני זה יהיה מצויין.
אבל זה לא יהיה. הם יחלקו את השידורים בין כל הערוצים , ואז מי שרוצה לצפות רק בליגה ישראלית יצטרך לשלם 97 שקל. שזה מאוד יקר.
שיתנו לפחות אופציה להתחבר לחבילה בלי יס/הוט. זה הסיבה היחידה שאני משאיר אותם.
אני למשל צופה בעיקר רק בליגה הישראלית. אם יבטיחו לי שיש שני ערוצים שמשדרים רק אותם במחיר הגיוני זה יהיה מצויין.
אבל זה לא יהיה. הם יחלקו את השידורים בין כל הערוצים , ואז מי שרוצה לצפות רק בליגה ישראלית יצטרך לשלם 97 שקל. שזה מאוד יקר.
שיתנו לפחות אופציה להתחבר לחבילה בלי יס/הוט. זה הסיבה היחידה שאני משאיר אותם.
צ'רלטון זו חבילה מאוד משתלמת למי שבאמת עוקב ואוהב לראות מספר משחקים בשבוע.
המחיר הנוכחי שלהם זול ביחס למחירים באירופה אם אני לא טועה.
הגנבים האמיתיים הם ערוץ הספורט שמחזיקים 4 ערוצים ולא משדרים כלום, כשהמחיר הוא כמו בצ'רלטון.
יהיה מעולה אם תהיה דרך לרכוש שלא כחלק מיס/הוט.
הגנבים האמיתיים הם ערוץ הספורט שמחזיקים 4 ערוצים ולא משדרים כלום, כשהמחיר הוא כמו בצ'רלטון.
יש באירופה חבילת ספורט ב100 שקלים לחודש?yossi כתב:צ'רלטון זו חבילה מאוד משתלמת למי שבאמת עוקב ואוהב לראות מספר משחקים בשבוע.
איפה אתם חיים?מה אכפת לי מה כמות התוכן שלהם?
100 שקל על ערוצי ספורט זה בושה וחרפה.
הבעיה שכדי לצפות בצרלטון צריך להתחבר להוט/יס
ביום שתהיה אופציה לרכוש כל ערוץ לפי מחיר הכל יראה הגיוני,
במצב הנוכחי 97 שקל זה יקר מאוד בסנוף למחיר שמשלמים להוט/יס
ביום שתהיה אופציה לרכוש כל ערוץ לפי מחיר הכל יראה הגיוני,
במצב הנוכחי 97 שקל זה יקר מאוד בסנוף למחיר שמשלמים להוט/יס
- The red one
מה זה מה אכפת? הם נותנים לך פול תוכן. זה ועוד איך משנה. מה אתה מצפה? שיתנו לך עוד ועוד תוכן ותמשיך לשלם אותו דבר?CrazyRed7 כתב:איפה אתם חיים?מה אכפת לי מה כמות התוכן שלהם?
כן. הליגה הסינית מעניינת לי את הביצה.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה זה מה אכפת? הם נותנים לך פול תוכן. זה ועוד איך משנה. מה אתה מצפה? שיתנו לך עוד ועוד תוכן ותמשיך לשלם אותו דבר?
99% מהמנויים שלהם זה בגלל הליגה האנגלית והליגה הישראלית.
הם פותחים עכשיו ערוצים חדשים ודוחפים לשם כל מיני ליגות שלא מעניינות אף אחד ומעלים לי את המחיר.
אז שיעשו 2 חבילות ויתנו לאנשים לבחור מה הם רוצים ומה לא.
100 שקל בחודש זה המון כסף. המון.
- The red one
שטויות, מה כולם נטפלים לסינית?
יש להם גרמנית איטלקית בלגית הולנדית. כדורסל אירופאי עשיר. הרבה טניס. כדורעף. ישראליות באירופה.
ועוד הרבה. הם יכולים ליצור הרבה תוכן ב4 ערוצים. זה לא יהיה כמו לייב וגולד.
100 שקל זה הרבה אבל גם הם משקיעים הרבה.
יש להם גרמנית איטלקית בלגית הולנדית. כדורסל אירופאי עשיר. הרבה טניס. כדורעף. ישראליות באירופה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הכל נכון ויש עוד ליגות ששכחת.אדום בלב בנשמהההה כתב:שטויות, מה כולם נטפלים לסינית?
ליגה אירופית, גביעים בכל אירופה כמעט, ברזילאית ועוד. הבעיה שזה לא מסתכם ב100 זה מתווסף לעלות המנוי יס/הוט והמחיר קופץ ל300 כבסיס..בעיה
אבל הקפיצה במחירים בין השנה לשנה הבאה היא עצומה ביחס לקפיצה בשידורים שהיא אפסית.
איזה זכויות שידור צ׳רלטון קנתה שאנחנו צריכים לשלם להם בערך 40% יותר כל חודש?
- The red one
פותחים עוד 2 ערוצים.
ולא זכור לי שהעלו מחירים בצורה דרסטית לאחרונה.
ולא זכור לי שהעלו מחירים בצורה דרסטית לאחרונה.
מה קרה לך?? פאקינג הליגה הסינית!Noam98 כתב:אבל הקפיצה במחירים בין השנה לשנה הבאה היא עצומה ביחס לקפיצה בשידורים שהיא אפסית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הבעיה זה רק HOT\YES וכל השיט שהם מציעים.
הייתי מוכן לשלם גם 150 לחודש אם הייתי מקבל רק את ערוצי הספורט + 10\1\2 (וגם אותם לא חייב בתכלס
)
ואין ספק בכלל שהגנבים האמיתיים הם ספורט 5. לוקחים יותר כסף תמורת יותר ערוצים והרבה הרבה הרבה (הרבה!!) פחות תכנים.
הייתי מוכן לשלם גם 150 לחודש אם הייתי מקבל רק את ערוצי הספורט + 10\1\2 (וגם אותם לא חייב בתכלס

ואין ספק בכלל שהגנבים האמיתיים הם ספורט 5. לוקחים יותר כסף תמורת יותר ערוצים והרבה הרבה הרבה (הרבה!!) פחות תכנים.