מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
איך אוהדים יוכלו לבחור מקום? אם אוהד מעוניין לקנות כמה מנויים צמודים?
איך אפשר יהיה לאכוף שלא ירשמו הרבה פעמים?
איך אפשר יהיה לאכוף שלא ירשמו הרבה פעמים?
החלטה נכונה. ימנע את כל קריסות האתרים והמכות במשרדי שפע.אדום בלב בנשמהההה כתב:והנה בעודנו מדברים באשכול אחר:
״אוהדים יקרים,
לאחר שהסתיימה תקופת חידושי המנויים, הוחלט לקיים הגרלה בין אוהדי הקבוצה עבור הזכות לרכוש מנוי מהמנויים אשר נותרו למכירה לאחר חידושי המנויים לעונת 2016/17.
הודעה בדבר פרוצדורת המכירה, הרישום להגרלה וכמות המנויים שתועמד למכירה תפורסם מחר בבוקר.״
החלטה מוזרה..אבל אולי הכי הגיונית ?
הבעיה העיקרית היא שאנשים ירשמו כדי לזכות ולעשות כסף על אחרים.
- OMERREMO33
היו נותנים איזה כמה שעות רק למנויים הקיימים לשינוי מיקום חבל.
והאמת איך זה יתבצע? איך ידעו לאיזה שערים נשאר/מחיר/מס' כסאות צמודים
והאמת איך זה יתבצע? איך ידעו לאיזה שערים נשאר/מחיר/מס' כסאות צמודים
בהנחה שרב רובם של המנויים אכן חודשו, סביר להניח שרב המנויים העומדים למכירה הם כיסאות בודדים שפזורים הדרומי, מזרחי ומערבי, וחלק מסויים מהיציע הצפוני (אם החליטו להעמידו למנויים). רוצה לאמר שגם ככה סביר להניח שאין הרבה אפשרויות לכאלו שרוצים מנויים צמודים וכו, למעט הצפוני אם בכלל.
בצפוני לא ימכרו מנויים משום שההתאחדות מחייבת להשאיר כמות מינימלית לחיילים ואוכלוסיות שלא יכולו לרכוש מנוי במקרה שלנו זה ה 700 מקומות בצפוני (3200-1900-600)
במשחקים שקהל היריבה לא יביא 1900 מין הסתם יופשרו עוד כרטיסים אבל אי אפשר למכור שם מנויים.
לגבי ההגרלה לטעמי ההחלטה הנכונה ביותר שיכלו לקבל במועדון משום שכל מה שהיו עושים היו אומרים רמאות ואתר לא עבד לי ובאים בטענות.
הגרלה שקופה עם כמות המנויים מצויינת מראש ושמות/מספרי הזוכים כמו תמיד.
אמיתי, הוגן ומסודר.
ולגבי מקומות צמודים - אין כאלה באצטדיון תשכחו מה, מי שלא עשה מנוי עונה שעברה ורוצה לשבת במקום מסומן יצטרך לקוות להרבה מזל וגם איתו יישב צמוד לקירות, זה המצב וזה מה יש.
כל כך חבל שאין אופציה להגדלת האצטדיון, אני שונא להשתמש במילה הזו אבל זה סוג של מחדל.
במשחקים שקהל היריבה לא יביא 1900 מין הסתם יופשרו עוד כרטיסים אבל אי אפשר למכור שם מנויים.
לגבי ההגרלה לטעמי ההחלטה הנכונה ביותר שיכלו לקבל במועדון משום שכל מה שהיו עושים היו אומרים רמאות ואתר לא עבד לי ובאים בטענות.
הגרלה שקופה עם כמות המנויים מצויינת מראש ושמות/מספרי הזוכים כמו תמיד.
אמיתי, הוגן ומסודר.
ולגבי מקומות צמודים - אין כאלה באצטדיון תשכחו מה, מי שלא עשה מנוי עונה שעברה ורוצה לשבת במקום מסומן יצטרך לקוות להרבה מזל וגם איתו יישב צמוד לקירות, זה המצב וזה מה יש.
כל כך חבל שאין אופציה להגדלת האצטדיון, אני שונא להשתמש במילה הזו אבל זה סוג של מחדל.
זה קצת חבל. אנחנו מונעים מקהל חדש להכנס לקבוצה.
מה האופציה האחרת? לבטל מנויים לאנשים שכבר יש להם?yakar כתב:זה קצת חבל. אנחנו מונעים מקהל חדש להכנס לקבוצה.
לעבור לטדי:)סניור כתב:
מה האופציה האחרת? לבטל מנויים לאנשים שכבר יש להם?
בעיקרון אידאלי היה מגרש מעט גדול יותר.
אידיאלי מבחינתי מגרש בנוי בגודל מסויים מאשר מגרש גדול יותר על הנייר, אבל לא נחזור לדיון הזה
כך או כך, מי שלא עשה מנוי בשנה שעברה הוא פראייר וייאלץ לחכות זמן ארוך עד שיוכל לעשות...

כך או כך, מי שלא עשה מנוי בשנה שעברה הוא פראייר וייאלץ לחכות זמן ארוך עד שיוכל לעשות...
- The red one
איך בדיוק?yakar כתב:זה קצת חבל. אנחנו מונעים מקהל חדש להכנס לקבוצה.
מי שלא עשה מנוי שנה שעברה. לא יכול לעשות השנה.אדום בלב בנשמהההה כתב: איך בדיוק?
מי שעשה מנוי. ורוצה להוסיף עוד מנויים גם לא יכול.
תחשוב עוד 10 שנים תרצה להביא את הילד שלך , לא תוכל

הלוואי שגם עוד 10 שנים המצב יהיה סולד אאוט במנויים.yakar כתב: מי שלא עשה מנוי שנה שעברה. לא יכול לעשות השנה.
למה לא? טרנר מגרש סוחף קהל. אם לא יעלו את המחיר בצורה חדה , אני לא צופה שנראה מגרש לא מלא בשנים הקרובות.גיא חניה כתב: הלוואי שגם עוד 10 שנים המצב יהיה סולד אאוט במנויים.
- The red one
נכון, אבל זה לא שעושים את זה בכוונה. אין מקום באצטדיון...זה לא ממש ש'מונעים' מאוהדים חדשים להגיע..זה פשוט שאין לאן.yakar כתב: מי שלא עשה מנוי שנה שעברה. לא יכול לעשות השנה.
אין ספק שרכישה של מנוי בעונה האחרונה הבטיחה לאדם מנוי לכל החיים. אבל אני חוזר ואומר שאני לא מתרשם מכל הסולד אאוט למיניהם כשאנחנו עכשיו בצמרת.
נבחן את זה שנהיה בתקופות פחות טובות.
ה"בעיה" היא שמנויים עושים בתחילת העונה. ותקופות פחות טובות קורות במהלך העונה.אדום בלב בנשמהההה כתב: נכון, אבל זה לא שעושים את זה בכוונה. אין מקום באצטדיון...זה לא ממש ש'מונעים' מאוהדים חדשים להגיע..זה פשוט שאין לאן.
אין ספק שרכישה של מנוי בעונה האחרונה הבטיחה לאדם מנוי לכל החיים. אבל אני חוזר ואומר שאני לא מתרשם מכל הסולד אאוט למיניהם כשאנחנו עכשיו בצמרת.
נבחן את זה שנהיה בתקופות פחות טובות.
רכש טוב יכול לתת אמונה לאוהדים גם אחרי עונה פחות טובה.