כבדה חתם לעונה נוספת
כבדה חתם לעונה נוספת
לא יודע איך הוא יבוא לידי ביטוי בליגת העל,אבל גם מהספסל הוא יכול להוסיף המון.
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1496242" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1496242" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי Marin ב 03 יוני 2009, 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: כבדה חתם לעונה נוספת
יפה חולה על השחקן הזה!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
הוא יכול להיות כמו פדידה השנה ..
יופי שחקן מצוין, בנתיים ההחתמות והשיחרורים בדיוק במקום.
עכשיו צריך גם להשאיר את אלעד שאפילו לא יפזול לכיוון של הסרדינים.
עכשיו צריך גם להשאיר את אלעד שאפילו לא יפזול לכיוון של הסרדינים.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
אני חושב עדיין שלכבדה יש מקום בהרכב הפותח.
שחקן יצירתי שיש לו ראיית משחק טובה מאוד וגם שורף לא מעט שטחים.
טוב לשמוע על זה שהוא נשאר פה.
שחקן יצירתי שיש לו ראיית משחק טובה מאוד וגם שורף לא מעט שטחים.
טוב לשמוע על זה שהוא נשאר פה.
הפועל אני כבר משתגע
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
גם בדרומי כתוב שכבדה חתם לעונה נוספת. שימו לב מה כתוב גם "האוהדים ריססו על קירות 'וסרמיל' כתובות בעד השארתו של אופיר חיים "
גם בדרומי כתוב שכבדה חתם לעונה נוספת. שימו לב מה כתוב גם "האוהדים ריססו על קירות 'וסרמיל' כתובות בעד השארתו של אופיר חיים "
מה זה השוק הזה ריססו כתובות בעד השארתו של אופיר חיים עם כל הכבוד לאופיר יש צוות מקצועי חדש ועם גיא עזורי חושב שהוא לא מתאים אז אין מה לעשות
למרות שהלב שלי אומר הלוואי שישאר
זה שי !
למרות שהלב שלי אומר הלוואי שישאר
זה שי !

החתמה מצויינת.
כבדה אמר בראיון לא מזמן שהוא הולך ומשתפר עם הגיל
מקווים לראות!
כבדה אמר בראיון לא מזמן שהוא הולך ומשתפר עם הגיל

נראה שבכל זאת גיא לוי עשה פה שינוי...זה שי ! כתב:מה זה השוק הזה ריססו כתובות בעד השארתו של אופיר חיים עם כל הכבוד לאופיר יש צוות מקצועי חדש ועם גיא עזורי חושב שהוא לא מתאים אז אין מה לעשות
זה שי !

שום שינוי בנתיים אבל רואים שהבחור בא לעבוד ולא מבזבז אף שנייה מחנה אימונים סגור ..!
העמדה הכי בעייתית סגורה כבר
אסי נישאר במערכת
ועוזר מאמן כבר יש
כל זה והעונה נגמרה רק לפני פחות משבוע
הקהל 80 אחוז ממנו שמח על המנוי הזה ובעיקר בגלל צורת הדיבור של הבחור לא כמו הגיא השני שניראה כאילו עישן לפני הראיון
צריך לראות מה הוא יעשה בהמשך
אבל בנתיים רואים שהבחור עובד ..!
זה שי !
העמדה הכי בעייתית סגורה כבר
אסי נישאר במערכת
ועוזר מאמן כבר יש
כל זה והעונה נגמרה רק לפני פחות משבוע
הקהל 80 אחוז ממנו שמח על המנוי הזה ובעיקר בגלל צורת הדיבור של הבחור לא כמו הגיא השני שניראה כאילו עישן לפני הראיון
צריך לראות מה הוא יעשה בהמשך
אבל בנתיים רואים שהבחור עובד ..!
זה שי !

חבל שאוהדים מסויימים לא מבינים שהחוזה של אופיר גדול מאוד ביחס לתרומה שהוא יביא בליגת העל.
אני גם נגד השיחרור שלו אבל לא בכל מחיר.הייתי מבקש ממנו לקצץ משמעותית את החוזה כי בכסף הזה אנחנו יכולים להביא חלוץ יותר טוב.
אני גם נגד השיחרור שלו אבל לא בכל מחיר.הייתי מבקש ממנו לקצץ משמעותית את החוזה כי בכסף הזה אנחנו יכולים להביא חלוץ יותר טוב.
לאופיר חיים יש מקום בסגל של הפועל באר שבע - גם מבחינה מקצועית וגם חברתית וסביבתית.
אבל צריך שאנשים יתחילו להפנים שאין אדם שהוא יותר גדול מהקבוצה עצמה - ולא משנה מי אותו אדם.
בכל מקרה, אם יוחלט להפרד מאופיר - יש לעשות את זה בצורה מסודרת ומכובדת כיאה לשחקן שנתן כאן עונות יפות.
אבל צריך שאנשים יתחילו להפנים שאין אדם שהוא יותר גדול מהקבוצה עצמה - ולא משנה מי אותו אדם.
בכל מקרה, אם יוחלט להפרד מאופיר - יש לעשות את זה בצורה מסודרת ומכובדת כיאה לשחקן שנתן כאן עונות יפות.
הפועל אני כבר משתגע
לפי הכתבה בוואלה, כדאי לשנות את הכותרת.
כתוב שהוא חתם ל-3 עונות נוספות ולא לאחת בלבד..
כתוב שהוא חתם ל-3 עונות נוספות ולא לאחת בלבד..