יורו 2016
Re: יורו 2016
מה מעפן בזה?
ווילס וקרואטיה סיימו במקום הראשון בזכות ולא בחסד.
הם לא אשמים שספרד ואנגליה על הפנים.
אשמח לראות את קרואטיה בגמר. נבחרת מרגשת.
- The red one
מה מעפן בזה? שיש לך 5 קבוצות פייבוריטיות לזכייה ורק אחת מהן תהיה בגמר. זה מעפן בזה.CrazyRed7 כתב:מה מעפן בזה?
הקבוצות אשמות בזה, אין מה להאשים הפעם את השיטה, ועדיין, זה מאוד מעפן שמבקום גרמניה-צרפת/ספרד-גרמניה/איטליה-ספרד - הבנת את ההמשך, נקבל במקרה הטוב בלגיה-גרמניה/צרפת/ספרד ובמקרה הרע וולס-גרמניה/צרפת/ספרד.
פורטוגל, שוויץ, בלגיה, קרואטיה, אלבניה, שבדיה,פולין, סולובקיה, וולס , אירלנד, צ אירלנד,אוסטריה , איסלנד, הונגריה - אחת מהנבחרות האלה בוודאות בגמר. זה ממש מעפן.
מי שמגיעה לגמר תעשה את זה בזכות.
מה רע בנבחרות כמו קרואטיה ובלגיה?
מה רע בנבחרות כמו קרואטיה ובלגיה?
לא יודע, לא שותף להרגשה שלך. אני דווקא מבסוט.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה מעפן בזה? שיש לך 5 קבוצות פייבוריטיות לזכייה ורק אחת מהן תהיה בגמר. זה מעפן בזה.
הקבוצות אשמות בזה, אין מה להאשים הפעם את השיטה, ועדיין, זה מאוד מעפן שמבקום גרמניה-צרפת/ספרד-גרמניה/איטליה-ספרד - הבנת את ההמשך, נקבל במקרה הטוב בלגיה-גרמניה/צרפת/ספרד ובמקרה הרע וולס-גרמניה/צרפת/ספרד.
פורטוגל, שוויץ, בלגיה, קרואטיה, אלבניה, שבדיה,פולין, סולובקיה, וולס , אירלנד, צ אירלנד,אוסטריה , איסלנד, הונגריה - אחת מהנבחרות האלה בוודאות בגמר. זה ממש מעפן.
הימור שלי?גם הזוכה לא תהיה מאחת ה׳גדולות׳.
הלוואי וזו תהיה קרואטיה שתגיע לגמר. פייבוריטים מול הנבחרות שבצד שלהם.
טורניר נהדר שלהם עד עכשיו.
טורניר נהדר שלהם עד עכשיו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זה לא מה שגרם לזה. זה מנע מספרד רק דרך סלולה לגמר שהכינו עבורה. וטוב שכך!
- The red one
זה לא נכון. על פניו גם אנגליה הייתה אמורה להיות בצד של ספרד, אבל גם היא פישלה.RedRock כתב:זה לא מה שגרם לזה. זה מנע מספרד רק דרך סלולה לגמר שהכינו עבורה. וטוב שכך!
הזוי אבל על הנייר המקום השלישי של פורטוגל זה ההגרלה הכי נוחה שיכלו לקבל..קרואטיה בשמינית ואם עוברים (אם ישחקו כמו עד עכשיו לא יעברו שם קבוצה) שויץ או פולין
לעומת זאת מקום 2 (איסלנד) קיבלו את אנגליה בשמינית ואם יעברו אז צרפת ברבע
ומקום ראשון (הונגריה) קיבלו את בלגיה בשמינית וכנראה ווילס ברבע
פשוט הזוי...(אני אוהד רונאלדו אז לא מתלונן חחח)
אני עדיין מנסה להבין את מבנה הטורניר הזה ולא מצליח.
מרגיש כאילו כל ה- 24 עולות לשמינית
מרגיש כאילו כל ה- 24 עולות לשמינית
- The red one
נכון מאוד. הגול של איסלנד זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לפורטוגל.niv1 כתב:הזוי אבל על הנייר המקום השלישי של פורטוגל זה ההגרלה הכי נוחה שיכלו לקבל..קרואטיה בשמינית ואם עוברים (אם ישחקו כמו עד עכשיו לא יעברו שם קבוצה) שויץ או פולין
- The red one
ולמרות שהשער הזה מאוד הרס לנבחרת שלו, תראו איך השדר שידר את הגול - אחד השידורים הגדולים שאני זוכר
https://twitter.com/Haiott/status/745689365100138497" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/Haiott/status/745689365100138497" onclick="window.open(this.href);return false;
צרחתי בגול ניצחון של איסלנד כמו אחרון זוללי ההרינג.
רק בדיעבד הבנתי שזה יהיה רע להם.
וכן איסלנד(ורומניה) הן הנבחרות שלי ליורו הזה, אני לא אוהד נבחרת מסוימת(נראה לי מצחיק לאהוד נבחרת שהיא לא המדינה שלך).
רק בדיעבד הבנתי שזה יהיה רע להם.
וכן איסלנד(ורומניה) הן הנבחרות שלי ליורו הזה, אני לא אוהד נבחרת מסוימת(נראה לי מצחיק לאהוד נבחרת שהיא לא המדינה שלך).
אדריאן סילבה שכרגע פתח ברבע גמר זה אותו אחד ממכבי חיפה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אותו אחד שאלישע פספס.yedidel כתב:אדריאן סילבה שכרגע פתח ברבע גמר זה אותו אחד ממכבי חיפה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
באתי עם הרבה ציפיות למשחק הזה.
אחרי חצי שעה יש את הרבע ניסיון הזה של פריסיץ' והנגיחה של פפה. פשוט משחק לא קל לצפייה.
המאמן של פורטוגל בהרכב של בואו ננסה לעקוץ במתפרצת. מקווה שנראה את קוארסמה ורנאטו סאנצ'ז כמה שיותר מהר.
אחרי חצי שעה יש את הרבע ניסיון הזה של פריסיץ' והנגיחה של פפה. פשוט משחק לא קל לצפייה.
המאמן של פורטוגל בהרכב של בואו ננסה לעקוץ במתפרצת. מקווה שנראה את קוארסמה ורנאטו סאנצ'ז כמה שיותר מהר.