תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
0 משחקים בערוץ הספורט?
- The red one
נכון. גם קופה לא, אבל כל האולימפיאדה אצלםCrazyRed7 כתב:0 משחקים בערוץ הספורט?
- The red one
הכל בHD, לפי מה שהבנתי ספורט 1 HD (כמובן חוץ מהמשחקים שיהיו בערוץ 11 והם ישודרו בHD של ערוץ 11)Tal_Hbs כתב:מקווה שהכל ישןדר בhd
קראתי ברוטר שהצפי לערוצים של צ'רלטון יהיה 95 ש"ח!!
זה מטורף
הורסים את הכיף
זה מטורף
הורסים את הכיף
שוד לאור היוםTal_Hbs כתב:קראתי ברוטר שהצפי לערוצים של צ'רלטון יהיה 95 ש"ח!!
זה מטורף
הורסים את הכיף
אם הם מעלים מחירים אני מתנתק
- OMERREMO33
כנראה (בגלל מחאה ציבורית) ישודר המשחק המרכזי במקביל גם בערוץ 10 (לא hd) וגם בערוץ הספורט. על מנת שמאות אלפים שלא מנויים על הוט/יס/סלקום טי וי יוכלו לצפות
- yanivnew91
מעולהOMERREMO33 כתב:כנראה (בגלל מחאה ציבורית) ישודר המשחק המרכזי במקביל גם בערוץ 10 (לא hd) וגם בערוץ הספורט. על מנת שמאות אלפים שלא מנויים על הוט/יס/סלקום טי וי יוכלו לצפות
אני עם עידן פלוס שכידוע לא כולל את ערוצי הספורט וכמוני יש עוד הרבה בלי הוט או יס. מגיע לנו גם לראות את המשחקים בכיף
עכשיו במגרש פתוח;
ביקורת קשה של פרימו ותומר לוי על ב"ש בעניין חיימוב-גורש.
מציעים לגורש לעזוב, וטוענים שבכר עשה לגורש תרגיל מסריח.
ביקורת קשה של פרימו ותומר לוי על ב"ש בעניין חיימוב-גורש.
מציעים לגורש לעזוב, וטוענים שבכר עשה לגורש תרגיל מסריח.
מה?!
אתה רוצה להגיד לי שהתקשורת מחפשת דם ומנסה לסכסך?!
אני בשוק אני בהלם אני המומה....
אתה רוצה להגיד לי שהתקשורת מחפשת דם ומנסה לסכסך?!
אני בשוק אני בהלם אני המומה....
חחחח איזה אפסים
אפילו בוקסנבוים הפתיע אותי לרעה עם התגובה שלו לטל ברמן שאמר שבד"כ ב"ש מתנהגת בהגינות ובכבוד לשחקנים שלה, ואז פרימו ובוקסה הזכירו כאמור את המקרה של עונה קודמת עם אג׳ידה ופאיוביץ׳ כקונטרה לדברים של ברמן.
- The red one
שמעון החטאת את הדבר המרכזי מהדיון הזה שדיברו על אג'ידה ופאיו - ציטוט של פרימו:שמעון א כתב:אפילו בוקסנבוים הפתיע אותי לרעה עם התגובה שלו לטל ברמן שאמר שבד"כ ב"ש מתנהגת בהגינות ובכבוד לשחקנים שלה, ואז פרימו ובוקסה הזכירו כאמור את המקרה של עונה קודמת עם אג׳ידה ופאיוביץ׳ כקונטרה לדברים של ברמן.
״ההתנהלות של אלונה תקינה? אזכיר לך את מה שהיה עם החוף השנהבי? נו, השחור הזה לפני גורש..איך קראו לו?״
דפ"ר.אדום בלב בנשמהההה כתב: שמעון החטאת את הדבר המרכזי מהדיון הזה שדיברו על אג'ידה ופאיו - ציטוט של פרימו:
״ההתנהלות של אלונה תקינה? אזכיר לך את מה שהיה עם החוף השנהבי? נו, השחור הזה לפני גורש..איך קראו לו?״