מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
עזבו שטויות, שורה תחתונה, מחירים סבירים לגמרי ביחס להשקעה.
די עם הבכי
אתם דורשים השקעה, זאת התרומה השנתית שלכם לקבוצה.
תנו את זה לפחות.
אתם דורשים השקעה, זאת התרומה השנתית שלכם לקבוצה.
תנו את זה לפחות.
לגבי ההבדלים במחירים בין יציע מערבי ומזרחי.
בעונה שעברה מזרחי הוגדר מראש כיציע משפחות במחירים מוזלים לילדים נוער חיילים נשים סטודנטים.
המטרה הייתה שיהיה יציע לאורך המגרש ומשפחה לא תצטרך לשלם המון כסף על המנויים.
מה ההבדלים? במזרחי יש שמש וגשם, כשיש משחק בצהריים הם סופגים את השמש וכשיש גשם למרות הקירוי הוא מגיע לשורות הראשונות, זה כל ההבדל, בגלל זה המערבי יקר יותר ושמה גם תא כבוד זהב כסף ובוקסים.
לגבי מי שאמר על ההבדלים בעלייה לאחד ב 70 ולאחד ב 250 אז.
אל תשכחו את נקודת הפתיחה שבה מנוי נוער לדרומי עלה 700 ואותו מנוי למזרחי עלה 580.
היה עוול ליושבי הדרומי שברובם ילדים ונוער ויש להם מנוי אחיד בלי הוזלה, לכן העלו שם הכי פחות ל 750, ועדיין ילד משלם פחות במזרחי מאשר בדרומי, שזה עוול לשמו כי היציע הדרומי הוא יציע עמידה ללא מקומןת מסומנים עידוד 90 דקות ודגלים.
לטעמי עלייה הגיונית לכל יציע ויציע ובהתאם לנקודת הפתיחה והמחירים שהיו לפני כן בכל יציע.
בעונה שעברה מזרחי הוגדר מראש כיציע משפחות במחירים מוזלים לילדים נוער חיילים נשים סטודנטים.
מה ההבדלים? במזרחי יש שמש וגשם, כשיש משחק בצהריים הם סופגים את השמש וכשיש גשם למרות הקירוי הוא מגיע לשורות הראשונות, זה כל ההבדל, בגלל זה המערבי יקר יותר ושמה גם תא כבוד זהב כסף ובוקסים.
אל תשכחו את נקודת הפתיחה שבה מנוי נוער לדרומי עלה 700 ואותו מנוי למזרחי עלה 580.
היה עוול ליושבי הדרומי שברובם ילדים ונוער ויש להם מנוי אחיד בלי הוזלה, לכן העלו שם הכי פחות ל 750, ועדיין ילד משלם פחות במזרחי מאשר בדרומי, שזה עוול לשמו כי היציע הדרומי הוא יציע עמידה ללא מקומןת מסומנים עידוד 90 דקות ודגלים.
לטעמי עלייה הגיונית לכל יציע ויציע ובהתאם לנקודת הפתיחה והמחירים שהיו לפני כן בכל יציע.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם מישהו יכול להשיג אופצייה לדרומי אני אשמח מאוד
0506654164
0506654164
מוכן להחליף 3 בדרומי תמורת 3 במזרחי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גדי תשמור לי אני אתקשר אחרי השיעור.גדי כתב:מוכן להחליף 3 בדרומי תמורת 3 במזרחי.
גדי אתה עובר למזרחי? :-Oגדי כתב:מוכן להחליף 3 בדרומי תמורת 3 במזרחי.
חחחח.CrazyRed7 כתב: גדי אתה עובר למזרחי? :-O
הייתי יכול לענות לך שזה בשביל חבר.....
מברגשות מעורבים אני מרגיש שמגיע לי קצת להתברגן אחרי שעשיתי וי על אליפות....
משאיר נציג המשפחה באולטרה ומעמיד את הרכב שלי לטובת האירגון למשימות מיחדות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
יצא לי פעם אחת לשבת מחוץ לדרומי (היציע בצפוני 2:2 מול סכנין) הספיק לי, אני חושב שהיציע הדרומי, אפילו בשוליים, זו חווייה שאסור לוותר עליה.גדי כתב:
חחחח.
הייתי יכול לענות לך שזה בשביל חבר.....
מברגשות מעורבים אני מרגיש שמגיע לי קצת להתברגן אחרי שעשיתי וי על אליפות....
משאיר נציג המשפחה באולטרה ומעמיד את הרכב שלי לטובת האירגון למשימות מיחדות
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
למה לא להעלות לכל היציעים 20 אחוז? זה עדיין היה מייקר את המערבי והמזרחי יותר מהדרומיoranu כתב:לגבי ההבדלים במחירים בין יציע מערבי ומזרחי.
אלונה חכמה מכה בברזל שהוא חם על כל מי שלא יעשה מנוי יקפצו 10 אחרים שיעשו, מה לעשות שלהביא שחקנים עולה כסף נגמרו הימיים שאנחנו צריכים להפוך עולמות כדי שיבואו אנשים היום באים לבד, יש לנו מתקן מצויין קבוצה טובה בעלים מלכה מגיע לה, זה שי !

רק בשביל לסבר לכם את האוזן.
אתמול הציעו לי 1500 תמורת הזכות על הכסא.
עכשיו תחשבו לבד אם משתלם או לא.
אתמול הציעו לי 1500 תמורת הזכות על הכסא.
עכשיו תחשבו לבד אם משתלם או לא.
- yanivnew91
מסכים לגמרי. ישבתי במשחק נגד הפועל חיפה במזרחי. השקט גמר אותי.אוהד הצלחות כתב:
יצא לי פעם אחת לשבת מחוץ לדרומי (היציע בצפוני 2:2 מול סכנין) הספיק לי, אני חושב שהיציע הדרומי, אפילו בשוליים, זו חווייה שאסור לוותר עליה.
אין על הדרומי בקיצור
שאלה בנוגע לחניה - מישהו יודע כמה תעלה חניה ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נדמה לי שזה רק למנוים של תא הזהב.גיל שגיב כתב:שאלה בנוגע לחניה - מישהו יודע כמה תעלה חניה ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!