משפחת בוזגלו חברה בע''מ
Re: משפחת בוזגלו חברה בע''מ
אני עדיין חושב שבוזגלו צריך להישאר פה, אבל רק אם הוא מתחייב להפסיק עם השטויות שלו, שלא יקרה מצב שהוא יסופסל בעונה הבאה ואז יתחיל להבעיר אש.
מצד שני אם אומרים לי אצילי במקום בוזגלו אני חותם עכשיו. גם שחקן צעיר ממנו וגם לא פחות מוכשר.
מצד שני אם אומרים לי אצילי במקום בוזגלו אני חותם עכשיו. גם שחקן צעיר ממנו וגם לא פחות מוכשר.
- OMERREMO33
לקח אותה מפלוס חמש למינוס אחד..גיל שגיב כתב:
שום לשון ושום נעליים.
יש לך זכרון קצר, במהלך העונה כשמליקסון היה פצוע , היה זה בוזי שלקח את הקבוצה על הכתפיים יחד עם ברדה.
אנחנו לא בפוזיציה של לוותר על שחקן ברמה שלו.
אולי בעתיד נהיה כאלו עוצמתיים....אבל לא היום.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
בוזגלו לא חיכה לסוף העונה זה שקר!
הוא רצה לפוצץ הכל 4 מחזורים לסיום
הוא ואבא שלו 2 סוציומטים. שיקבל תדרכון הפורטוגלי שלו ושיעוף
הוא רצה לפוצץ הכל 4 מחזורים לסיום
הוא ואבא שלו 2 סוציומטים. שיקבל תדרכון הפורטוגלי שלו ושיעוף
אפרופו ינואר, כבר לפני 3 חודשים פתחתי כאן פוסט שקורא לאלונה לשבת עם בוזי הקיץ ולהאריך את החוזה, אסור לנו להגיע לינואר - לא כלכלית ולא מקצועית.OMERREMO33 כתב: הוא " כוכב" רק בעייני עצמו (ואולי אבא שלו ועוד כמה אוהדים) רחוק ממעמד של כזה שיכול לפתוח פה. לגבי העיתוי, עכשיו הוא עשה את זה לפני זה (בשיא העונה) האבא עשה בשמו. ושוב תחשוב מה יהיה בינואר
וכן, הוא כוכב בעיני הקהל, התקשורת וכל מי שמעורב בכדורגל הישראלי.
ולא יעזור לך גם אם תלחם בזה עד מחר, זו עובדה.
- simply-red
רק לי נשמע שההודעה הלא רישמית שיצאה מהמקורבים להנהלה זו טקטיקה במשא ומתן למכירת בוזגלו?
- OMERREMO33
עובדה כי אמרת ככה? אז חכה ונראה בעייני מי הוא כוכב.גיל שגיב כתב:
אפרופו ינואר, כבר לפני 3 חודשים פתחתי כאן פוסט שקורא לאלונה לשבת עם בוזי הקיץ ולהאריך את החוזה, אסור לנו להגיע לינואר - לא כלכלית ולא מקצועית.
וכן, הוא כוכב בעיני הקהל, התקשורת וכל מי שמעורב בכדורגל הישראלי.
ולא יעזור לך גם אם תלחם בזה עד מחר, זו עובדה.
פראייר מי שמשלם לו שקל יותר.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מסכים איתך היה בהתחלה אמירות שאלונה תשחרר חינם לאור היחסים הטובים,כנראה לאחר כמה ראיונות אלונה הבינה תמצב ולא מוכנה להיות הפראיירית התורנית.simply-red כתב:רק לי נשמע שההודעה הלא רישמית שיצאה מהמקורבים להנהלה זו טקטיקה במשא ומתן למכירת בוזגלו?
יתכן שכן ואולי לא.simply-red כתב:רק לי נשמע שההודעה הלא רישמית שיצאה מהמקורבים להנהלה זו טקטיקה במשא ומתן למכירת בוזגלו?
איך שלא תסתכל על זה , מדובר במהלך חכם.
בין אם רוצים למכור ובין אם רוצים שישאר.....
חברים, רק מזכיר לכם את ברדה מתחלף במחזור 3 העונה.
הרבה דברים נראים רע כלפי חוץ, אבל לא תמיד אלה באמת פני הדברים.
הדברים שאמר מאור מאכזבים. אין ספק שזה לא היה במקום. מצד שני, אפשר להבין את האכזבה שלו, והוא גם לא השחקן הראשון בהיסטוריה שאומר דברים כאלה.
מבחינתי אם זה ייגמר בהתנצלות והודעת הישארות שלו יהיה אפשר להמשיך הלאה.
הדברים שאמר מאור מאכזבים. אין ספק שזה לא היה במקום. מצד שני, אפשר להבין את האכזבה שלו, והוא גם לא השחקן הראשון בהיסטוריה שאומר דברים כאלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש שחקנים אחרים ברמה שלו שלא יהיה אכפת להם לשבת בספסל מבלי לצאת על המאמן ואם לא טוב לו פה מקצועית שיילך ויעזוב אותנו אפשר להביא לפה את אצילי או את מוגרבי או את חן עזרא.גיל שגיב כתב:
שום לשון ושום נעליים.
יש לך זכרון קצר, במהלך העונה כשמליקסון היה פצוע , היה זה בוזי שלקח את הקבוצה על הכתפיים יחד עם ברדה.
אנחנו לא בפוזיציה של לוותר על שחקן ברמה שלו.
אולי בעתיד נהיה כאלו עוצמתיים....אבל לא היום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מכבי יחטפו אותו כמעט בכל מחיר.....וגם מכבי חיפה ככל הנראה.OMERREMO33 כתב: עובדה כי אמרת ככה? אז חכה ונראה בעייני מי הוא כוכב.
פראייר מי שמשלם לו שקל יותר.
יש להבין, נכון להיום יש מלחמה אדירה בין המועדונים הגדולים על פירורי השחקנים המוכשרים באמת בכדורגל הישראלי.
לא לחינם אנחנו ומכבי כבר 3 שנים חזק בצמרת - הסיבה העקרית היא אחזקה של הישראלים הטובים.
אם מאור בוזגלו יוצא לשוק החופשי הוא יחטף כמו לחמנייה חמה.
ועכשיו לך ותמצא שחקן ברמתו, בשכר שלו ועוד ישראלי שייתן לך את המספרים שלו - אין כזה !!!!
- דר אדום בנשמה
אצילי מוגרבי וחן עזרא הם כאלו ברמה שלו ועם מספרים כמו שלו -+גיל שגיב כתב:
מכבי יחטפו אותו כמעט בכל מחיר.....וגם מכבי חיפה ככל הנראה.
יש להבין, נכון להיום יש מלחמה אדירה בין המועדונים הגדולים על פירורי השחקנים המוכשרים באמת בכדורגל הישראלי.
לא לחינם אנחנו ומכבי כבר 3 שנים חזק בצמרת - הסיבה העקרית היא אחזקה של הישראלים הטובים.
ועכשיו לך ותמצא שחקן ברמתו, בשכר שלו ועוד ישראלי שייתן לך את המספרים שלו - אין כזה !!!!
עומר אצילי שחקן כזהגיל שגיב כתב:
מכבי יחטפו אותו כמעט בכל מחיר.....וגם מכבי חיפה ככל הנראה.
- דר אדום בנשמה
הבדל של שמים וארץ, ברדה היה מאוכזב כי הוא הרגיש שהוא רוצה עוד לשחק, פה מאור יוצא בגלוי על המאמן!bs war כתב:חברים, רק מזכיר לכם את ברדה מתחלף במחזור 3 העונה.
ממש לא.zahipan כתב: עומר אצילי שחקן כזה
בוזי עולה עליו בכל פרמטר.