עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אין יותר כיף מהגמר הזה!
אשמח לראות בכי משני הצדדים, כבר לא משנה לי איזה.
הלוואי שהייתה אפשרות ששתי הקבוצות יפסידו.
אשמח לראות בכי משני הצדדים, כבר לא משנה לי איזה.
הלוואי שהייתה אפשרות ששתי הקבוצות יפסידו.
אוי הלוואי
שיניתי את דעתי.
אני בעד מכבי חיפה.
עיצבנו אותי חברים אוהדי מכבי ת"א.
אני בעד מכבי חיפה.
עזוב חיפה מכבי. בשנים הבאות נפרדים ממכונת ההנשמה?שמעון א כתב:שיניתי את דעתי.
אני בעד מכבי חיפה.

חחחח בע"הdor69 כתב: עזוב חיפה מכבי. בשנים הבאות נפרדים ממכונת ההנשמה?
לא מבין אותכם.
עזבו רגע חיפה(הקבוצה, האוהדים שלהם סבבה)
לא רוצים לראות קצת שוק של מכביסטים מתנשאים מסיימים עונה בלי שום תואר עם תקציב 150 מיליון??!
לא רוצים לראות קצת שוק של מכביסטים מתנשאים מסיימים עונה בלי שום תואר עם תקציב 150 מיליון??!
בהחלט דילמה גדולה.
אם תשאל אותם הם כבר עשו עונה יותר גדולה מאיתנו, בלי שהביאו עדיין תוארadomi כתב:לא מבין אותכם.
לא משנה בסוף מי ינצח, אני מקווה שזה יגמר ב 0-0 משעמם ובפנדלים, שיסבלו לפחות 120 דקות בלי ניצחון קל, מתח והורדת שנים מהחיים ל 120 דקות לפחות.
- ForeverRed
רוצה שמכבי תפסיד.
מהפכה בהרכב + פתיחה מוקדמת (מאוד!) של העונה = מתכון לבעיות.
מהמר על "פציעות" של זהבי וטב"ז לפני הנבחרת.
מהפכה בהרכב + פתיחה מוקדמת (מאוד!) של העונה = מתכון לבעיות.
מהמר על "פציעות" של זהבי וטב"ז לפני הנבחרת.
לא אכפת מי תנצח, באמת, אבל בא לי לראות מהומות, סטייל ראיקוביץ׳-אבוקסיס, מהסוג שאחר כך איינשטיין והללי מדברים על זה שבוע שלם. סתם כדי שיעביר לי את הנסיעה מהעבודה הבייתה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מה הסיכוי שזה יקרה?להצטייד בפופקורן?אסי, דגים כתב:לא אכפת מי תנצח, באמת, אבל בא לי לראות מהומות, סטייל ראיקוביץ׳-אבוקסיס, מהסוג שאחר כך איינשטיין והללי מדברים על זה שבוע שלם. סתם כדי שיעביר לי את הנסיעה מהעבודה הבייתה
- dardasmiley
הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. למכבי חיפה אין כבוד. לא לשחקנים, לא למאמן, לא למועדון.CrazyRed7 כתב: מה הסיכוי שזה יקרה?להצטייד בפופקורן?
המקסימום התנגחויות שתראה זה בין אוהדים, וגם אז זה ילדים ג'ינג'ים בירוק נגד ילדים עם חננה באף בצהוב. שום דבר מלהיב לדעתי.
מדויק כלכך. מסכנים האוהדים של מכבי חיפה.dardasmiley כתב:
הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. למכבי חיפה אין כבוד. לא לשחקנים, לא למאמן, לא למועדון.
המקסימום התנגחויות שתראה זה בין אוהדים, וגם אז זה ילדים ג'ינג'ים בירוק נגד ילדים עם חננה באף בצהוב. שום דבר מלהיב לדעתי.
רציתי שחיפה יפסידו אחרי החרפה בשבת, עד שראיתי מה בוס אמר היום - לא נעים לחזור לחיפה עם תבוסה כזו.
בן אלף, כל הזמן מתעסק ביריבות שלו במקום בעצמו. לרגע שכחתי כמה אני שונא את הזבלים האלה.
בן אלף, כל הזמן מתעסק ביריבות שלו במקום בעצמו. לרגע שכחתי כמה אני שונא את הזבלים האלה.