אז תתעלו.
כמו שאני מצפה מה11 שיעלו בטירוף וישימו את הלחץ בצד, כך צריך לצפות גם מהקהל.
נכון, רוב הסיכויים שזה לא יקרה ושוב נשתתק, אבל מקווה שלפחות ברבע הראשון של המשחק נעשה את העבודה. גול שלנו בשלב הזה יעשה את העבודה פלאים.
נתניה ובית"ר בעונות ההישארות. בשני המשחקים פתחנו טוב, נתנו גול מוקדם, וירדנו ביתרון להפסקה. צריכים לעשות זאת גם הפעם.
כל כך הרבה יש על הכף שזה פשוט לא נתפס.
באמת חושש ממה יקרה אם חס וחלילה נשמיט את זה, אסור שזה יהיה אופציה.
יאללה תרגיעו יא טמפונים, מי זאת סכנין?
למה מי זה רן קדוש? נתן משחק טוב לפני 5 שנים וישב מאז על הספסל. נראה לי שקצת שכחתם שאנחנו הקבוצה שמחזיקה ברצף המשחקים הכי טובים בארץ.
אנחנו באים במוצש לקחת את מה ששלנו, כל מי שלא חושב ככה, שילך לראות בעירייה.
גילוי נאות, קמתי בבוקר עם תחושה חזקה של 2-0 לנו...
כתושב אשדוד, היתה לי אתמול הזדמנות חד פעמית להגיע לאימון של באר שבע.
דיווחים מהשטח: האוירה נראית טובה, רואים חיבור טוב בין שחקנים, כמו לדוגמא שיר צדק ודוידזאדה.
מניח שהמתח יתחיל לעלות בסוף השבוע.
כל מי שיגיע ולא משנה מאיזה יציע הוא הוא שותף מלא למה שיקרה על הדשא הקהל שלנו חייב להיות בשיאו זה המשחק הכי חשוב שלנו בהיסטוריה של המועדון הזה , זה הזמן להראות מדוע טרנר הוא המגרש הכי ביתי בארץ ,אף אחד לא יושב אף אחד לא מקלל צריך להיות וינריים ולבוא בלב שלם שהקבוצה שלנו יכולה לעשות את זה ,יאללה שיגיע מוצש ״כל השבוע מחכה להיכנס לאיצטדיון ולעודד בשיגעון״ לא עוד משפט בשבוע הזה ,זה שי !
אוהד הצלחות כתב:כתושב אשדוד, היתה לי אתמול הזדמנות חד פעמית להגיע לאימון של באר שבע.
דיווחים מהשטח: האוירה נראית טובה, רואים חיבור טוב בין שחקנים, כמו לדוגמא שיר צדק ודוידזאדה.
מניח שהמתח יתחיל לעלות בסוף השבוע.
יופי, זה שאתה שצעקת מהטריבונה "אם לא תביאו את הצלחת,..."?