המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: גם בFA CUP וגם בליג קאפ מקבלים כרטיס לאירופה? טוב, כשלנו יהיו כל כך הבה מקומות לחלק גם נתפזר.

מה זאת אומרת "גם להשתרך אחרי שתי מוליכות לא יבטיח להם עונה שתהיה מוגדרת כמוצלחת"? תשמע, חבר, אנחנו מדברים פה על מקום 3 בכל זאת. והנה העונה למשל אפשר לומר שבית"ר עשתה עונה מעל כל הליגה (מלבדנו ומלבד מכבי כמובן), המקום השלישי לא היה לה ממש בסכנה. עצם זה שהיא הגיעה למצב שהוא בסכנה במחזור האחרון זה נטו בגלל הקהל. אז לא מגיע לה כרטיס? מגיע יותר לקבוצה שמנצחת 6 משחקים מאשר לקבוצה שעונה שלמה מגיעה למקום שלישי בליגה? אתה רציני?
אם ככה בוא גם נבטל את הכרטיס דרך גביע המדינה כי יכולה באיזושהי סיטואציה להגיע איזה סינדרלה מליגה ג׳ מחוז אלבבור והקינוחים ולקחת כרטיס שיאפשר לה להתחרות באירופה במקום הקבוצה במקום הרביעי בליגה
אמרתי לך, אתה תופס את הראש רק בגלל הדימוי הנמוך שהתרגלנו לתת לגביע הטוטו. רק תראה מה השינוי עשה לליגה האירופית. אפשר לחשוב איזה כבוד מביאות הנציגות שלנו באירופה שרוי ואבוי אם ייתנו לזוכת גביע הטוטו כרטיס לאירופה
לפני שאתה עונה שוב מזכיר לך ש:
1. לא כל מועדון מקבל אישור מאופ״א להשתתף
2. גביע הטוטו של ליגת העל כשמו כן הוא- מוגבל לקבוצות של ליגת העל. אם תיתן למשתתפות תמריץ כזה מובטח לך עניין שלא דמיינת שיהיה בגביע הטוטו ועוד הזדמנות למועדוני ענק כמו חיפה והפועל שעוברים עונות בינוניות בלשון המעטה אפשרות להשתתף באירופה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה ממש לא בגלל הדימוי!

אם היו לנו אלף כרטיסים לחלק לא היה אכפת לי. לדעתי, למקומות 1-3 בהחלט מגיע לכרטיס לאירופה. למה שלא יגיע להן?
ולדעתי, לזוכה בגביע המדינה בהחלט מגיע. גביע המדינה זה גביע המדינה. בגביע המדינה כולן מתחרות. גביע המדינה הוא הגביע של ישראל. אז למה שהזוכה שם לא תעלה לאירופה?

אם היה לנו עוד כרטיס לחלק לאירופה, ניחא..אבל כרגע? אין שום סיבה שמקום 3 לא תקבל מקום באירופה בגלל קבוצה מליגת העל שזכתה בטורניר טרום-עונה. ולא, זה לא "הדימוי" של גביע הטוטו, זה למה גביע הטוטו נועד.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

הכי הגיוני לעשות שהזוכה בגביע הטוטו משחקת צשחק מןל מקום שלישי על הכרטיס לאירופה, או מול רביעי אם 1-3 זוכה בגביע

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:הכי הגיוני לעשות שהזוכה בגביע הטוטו משחקת צשחק מןל מקום שלישי על הכרטיס לאירופה, או מול רביעי אם 1-3 זוכה בגביע
למה? למה שקבוצה שעבדה כל העונה תצטרך להלחם על הזכות שלה לשחק באירופה מול קבוצה שניצחה 6 משחקים בתחילת עונה?

רוצים להפוך את גביע הטוטו למעניין יותר? יש דרכים אחרות. איזה מענק כספי או משהו..כי למען האמת לא עולה לי משהו אחר לראש..אבל לא אירופה.ב שביל אירופה יש את גביע המדינה של ישראל.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

סביליה עומדת לזכות בפעם השלישית ברציפות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yedidel כתב:סביליה עומדת לזכות בפעם השלישית ברציפות!
מטורף
ושוב קבוצה ספרדית בועטת בקבוצה אנגלית

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מקווה שהמשפט ההיסטורי לא תקף יותר..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:אני מקווה שהמשפט ההיסטורי לא תקף יותר..
שמע
זה הזוי כמה הם מזכירים אותנו.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

dor69 כתב: אם ככה בוא גם נבטל את הכרטיס דרך גביע המדינה כי יכולה באיזושהי סיטואציה להגיע איזה סינדרלה מליגה ג׳ מחוז אלבבור והקינוחים ולקחת כרטיס שיאפשר לה להתחרות באירופה במקום הקבוצה במקום הרביעי בליגה
אמרתי לך, אתה תופס את הראש רק בגלל הדימוי הנמוך שהתרגלנו לתת לגביע הטוטו. רק תראה מה השינוי עשה לליגה האירופית. אפשר לחשוב איזה כבוד מביאות הנציגות שלנו באירופה שרוי ואבוי אם ייתנו לזוכת גביע הטוטו כרטיס לאירופה
לפני שאתה עונה שוב מזכיר לך ש:
1. לא כל מועדון מקבל אישור מאופ״א להשתתף
2. גביע הטוטו של ליגת העל כשמו כן הוא- מוגבל לקבוצות של ליגת העל. אם תיתן למשתתפות תמריץ כזה מובטח לך עניין שלא דמיינת שיהיה בגביע הטוטו ועוד הזדמנות למועדוני ענק כמו חיפה והפועל שעוברים עונות בינוניות בלשון המעטה אפשרות להשתתף באירופה
מסכים עם הרעיון אבל הייתי מכניס שינוי קל.
מחזיקת גביע הטוטו תתמודד במשחק אחד מול הקבוצה מהמקום השני על הכרטיס האחרון לאירופה. נשמע לי פייר

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

yanivnew91 כתב: מסכים עם הרעיון אבל הייתי מכניס שינוי קל.
מחזיקת גביע הטוטו תתמודד במשחק אחד מול הקבוצה מהמקום השני על הכרטיס האחרון לאירופה. נשמע לי פייר
זה גם יהיה מאוד מעניין, אבל מה יעשו במצב המאוד נפוץ שבו הקבוצה שתזכה בגביע הטוטו תבטיח את אירופה גם בלי קשר?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Noam98 כתב: זה גם יהיה מאוד מעניין, אבל מה יעשו במצב המאוד נפוץ שבו הקבוצה שתזכה בגביע הטוטו תבטיח את אירופה גם בלי קשר?
הבטיחה אז הבטיחה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yanivnew91 כתב: מסכים עם הרעיון אבל הייתי מכניס שינוי קל.
בהחלט

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא הוגן בכלל.
קבוצות הצמרת עסוקות בשלב הזה של העונה במשחקים באירופה, והשלבים המכריעים של הגביע נעשים תוך כדי הליגה ואם מכבי לדוגמא בשלב בתים, אז זה בכלל עומס מאוד רציני.
משחק אחד על דבר בעל חשיבות, שאחד נקנה בעבודה קשה לאורך רוב העונה, והשני בהתמודדויות מול קבוצות משניות זה פשוט לא הוגן.

לא כל מפעל צריך להיות בעל חשיבות גדולה.
מפעל אחד שילך לקבוצות היותר קטנות ויכניס להם כסף זה לא דבר רע.

אני גם לא מבין איך מחלקים את הכרטיס לאירופה כאילו זה סוכריות. האינטרס שלנו הוא שהקבוצות החזקות ביותר ילכו, מה יש לסכנין/פ"ת/רעננה לחפש שם?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

yossi כתב:לא הוגן בכלל.
קבוצות הצמרת עסוקות בשלב הזה של העונה במשחקים באירופה, והשלבים המכריעים של הגביע נעשים תוך כדי הליגה ואם מכבי לדוגמא בשלב בתים, אז זה בכלל עומס מאוד רציני.
משחק אחד על דבר בעל חשיבות, שאחד נקנה בעבודה קשה לאורך רוב העונה, והשני בהתמודדויות מול קבוצות משניות זה פשוט לא הוגן.

לא כל מפעל צריך להיות בעל חשיבות גדולה.
מפעל אחד שילך לקבוצות היותר קטנות ויכניס להם כסף זה לא דבר רע.

אני גם לא מבין איך מחלקים את הכרטיס לאירופה כאילו זה סוכריות. האינטרס שלנו הוא שהקבוצות החזקות ביותר ילכו, מה יש לסכנין/פ"ת/רעננה לחפש שם?
מפעל כמו שתיארת הופך להיות נטל על מרבית הקבוצות. בדיוק כמו שגביע הטוטו הוא נטל במתכונת הנוכחית

סמל אישי של משתמש
The red one

yanivnew91 כתב: מפעל כמו שתיארת הופך להיות נטל על מרבית הקבוצות. בדיוק כמו שגביע הטוטו הוא נטל במתכונת הנוכחית
אז באיזה מתכונת הוא לא יהיה נטל? מתי תוכל להכניס אותו? באיזה שלבים של העונה? אתה חושב שאם תכניס אותו מוקדם ובגלל שתיתן כרטיס לאירופה בסוף הוא לא יהיה נטל?

שלח תגובה