צודק, המונח "הכי טובה" לא מתאים, הכוונה שלי הייתה לליגה שבפועל הכי הרבה מעדיפים לצפות בה.dor69 כתב: מכלול זה מכלול אחי ובתכלס התארים הם החשובים. הספרדיות נותנות נוקאאוט אדיר בשנים האחרונות וזה מה שחשוב.
עם זאת אני מסכים שמבחינת חוויה לצופה הרבה אנשים מעדיפים את הפריימר ליג ובכללם גם אני, זה לא אומר שהיא ״טובה יותר״ מהספרדית
המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016
האדומים מביסים את הצהובים, איזה יופי.
- The red one
דרמה מטורפת בהולנד -
אייאקס לא מצליחה לנצח את דה חראשחאפ, קבוצה שכבר נגזר עלייה להתמודד בפלייאוף נגד הירידה. איינדהובן, שהתחילה את המחזור עם אותו מספר נקודות אך בהפרש שערים נחות, ניצחה וזכתה באליפות.
אייאקס לא מצליחה לנצח את דה חראשחאפ, קבוצה שכבר נגזר עלייה להתמודד בפלייאוף נגד הירידה. איינדהובן, שהתחילה את המחזור עם אותו מספר נקודות אך בהפרש שערים נחות, ניצחה וזכתה באליפות.
מוסיף שלשחקני דה חראפשחאפ(לבריאות) היה תמריץ קטן, הובטח לכל אחד ואחד מהם אייפון 7(לפני שיצא) אם ינצחו את אייאקס!אדום בלב בנשמהההה כתב:דרמה מטורפת בהולנד -

- The red one
אני שמעתי על טאבלט.
גמר הליגה האירופית היום, 21:45, סנט יאקוב פארק, ליברפול-סביליה.
משום מה המפעל הככ מיותר הזה התחיל ממש לעניין אותי השנה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב:גמר הליגה האירופית היום, 21:45, סנט יאקוב פארק, ליברפול-סביליה.
מיותר?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עד השנה, פשוט אפס עניין.אורי אדום בנשמה כתב:
מיותר?
סתם נחמה לקבוצות דרג ז׳ באירופה.
הסיבה היא כרטיס לבתים בצ׳מפיונס לזוכה. זה מאוד פשוט, נתת תמריץ- הקבוצות התחילו להתאמץ בשביל הזכייה במפעל הזה במקום לראות אותו כמיותר= כדורגל טוב עם מועדונים מכובדים.Noam98 כתב:גמר הליגה האירופית היום, 21:45, סנט יאקוב פארק, ליברפול-סביליה.
אותו מהלך יכול להיות בגביע הטוטו. תריץ איזה פיילוט נחמד שכל קבוצה חייבת לשחק עם לפחות שחקן-שניים מתחת לגיל 19 בהרכב ותיתן כרטיס לאירופה לזוכה במקום המאבק הפתטי והמייגע על המקום הרביעי בין קבוצות שלא מגיע להן לשחק באירופה והופ! הרווחת מפעל עם קבוצות שמתייחסות אליו ברצינות, שמקדם צעירים ומביא קהל
נשמע הגיוני...dor69 כתב: הסיבה היא כרטיס לבתים בצ׳מפיונס לזוכה. זה מאוד פשוט, נתת תמריץ- הקבוצות התחילו להתאמץ בשביל הזכייה במפעל הזה במקום לראות אותו כמיותר= כדורגל טוב עם מועדונים מכובדים.
אותו מהלך יכול להיות בגביע הטוטו. תריץ איזה פיילוט נחמד שכל קבוצה חייבת לשחק עם לפחות שחקן-שניים מתחת לגיל 19 בהרכב ותיתן כרטיס לאירופה לזוכה במקום המאבק הפתטי והמייגע על המקום הרביעי בין קבוצות שלא מגיע להן לשחק באירופה והופ! הרווחת מפעל עם קבוצות שמתייחסות אליו ברצינות, שמקדם צעירים ומביא קהל
- The red one
לקבוצה שתזכה בגביע הטוטו מגיע לשחק באירופה ולקבוצה שתקח מקום 4 לא?dor69 כתב: הסיבה היא כרטיס לבתים בצ׳מפיונס לזוכה. זה מאוד פשוט, נתת תמריץ- הקבוצות התחילו להתאמץ בשביל הזכייה במפעל הזה במקום לראות אותו כמיותר= כדורגל טוב עם מועדונים מכובדים.
למה לא? אתה נחרד מההצעה אך ורק בגלל הדימוי (הבזוי יש לומר) של גביע הטוטו. בזה שתיתן לזוכה כרטיס לאירופה תרוויח מפעל שלישי לא הרבה פחות מעניין משני מקביליו. סגנון גביע הליגה באנגליהאדום בלב בנשמהההה כתב: לקבוצה שתזכה בגביע הטוטו מגיע לשחק באירופה ולקבוצה שתקח מקום 4 לא?
- The red one
בגביע הליגה באנגליה מקבלים כרטיס לאירופה? אני לא חושבdor69 כתב: למה לא? אתה נחרד מההצעה אך ורק בגלל הדימוי (הבזוי יש לומר) של גביע הטוטו. בזה שתיתן לזוכה כרטיס לאירופה תרוויח מפעל שלישי לא הרבה פחות מעניין משני מקביליו. סגנון גביע הליגה באנגליה
חוץ מזה שכרגע אירופה מתחלק בין מקום 1, 2 3 וזוכת גביע המדינה. זה לא תמיד מקום 4...פשוט בגלל שבדר"כ לגביע מגיעים מקומות 1-3 אז זה יוצא ככה..
אתה בטח לא תומך ברעיון של לוותר על לתת למקום 3 או לזוכה בגביע המדינה את אירופה ולתת את זה לגביע הטוטו, נכון?..
מכיר את החוקים היטב ותומך בזה. ככה הקבוצות ישאפו להתחזק עד כמה שניתן כי גם להשתרך אחרי שתי מוליכות לא יבטיח להם עונה שתהיה מוגדרת כמוצלחת. ממילא קבוצות כאלה לא עושות שם כלום (כולל אנחנו שמוגדרים כבר שלוש שנים כקבוצה השנייה בטיבה בליגה)אדום בלב בנשמהההה כתב: בגביע הליגה באנגליה מקבלים כרטיס לאירופה? אני לא חושב
חוץ מזה שכרגע אירופה מתחלק בין מקום 1, 2 3 וזוכת גביע המדינה. זה לא תמיד מקום 4...פשוט בגלל שבדר"כ לגביע מגיעים מקומות 1-3 אז זה יוצא ככה..
אתה בטח לא תומך ברעיון של לוותר על לתת למקום 3 או לזוכה בגביע המדינה את אירופה ולתת את זה לגביע הטוטו, נכון?..
וכן, זוכת גביע הליגה באנגליה מקבלת כרטיס לליגה האירופית
- The red one
גם בFA CUP וגם בליג קאפ מקבלים כרטיס לאירופה? טוב, כשלנו יהיו כל כך הבה מקומות לחלק גם נתפזר.dor69 כתב: מכיר את החוקים היטב ותומך בזה. ככה הקבוצות ישאפו להתחזק עד כמה שניתן כי גם להשתרך אחרי שתי מוליכות לא יבטיח להם עונה שתהיה מוגדרת כמוצלחת. ממילא קבוצות כאלה לא עושות שם כלום (כולל אנחנו שמוגדרים כבר שלוש שנים כקבוצה השנייה בטיבה בליגה)
וכן, זוכת גביע הליגה באנגליה מקבלת כרטיס לליגה האירופית
מה זאת אומרת "גם להשתרך אחרי שתי מוליכות לא יבטיח להם עונה שתהיה מוגדרת כמוצלחת"? תשמע, חבר, אנחנו מדברים פה על מקום 3 בכל זאת. והנה העונה למשל אפשר לומר שבית"ר עשתה עונה מעל כל הליגה (מלבדנו ומלבד מכבי כמובן), המקום השלישי לא היה לה ממש בסכנה. עצם זה שהיא הגיעה למצב שהוא בסכנה במחזור האחרון זה נטו בגלל הקהל. אז לא מגיע לה כרטיס? מגיע יותר לקבוצה שמנצחת 6 משחקים מאשר לקבוצה שעונה שלמה מגיעה למקום שלישי בליגה? אתה רציני?