לפי המכרז כל המשחקים חייבים להיות משודרים חינם באיטרנט באיכות HDizguy83 כתב: חבל. לא בא לי לשלם על HD בשביל משחק אחד בשבוע במקרה הטוב.
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
אתה בטוח? *כל* המשחקים *בחינם* באינטרנט בHD??a-t כתב:
לפי המכרז כל המשחקים חייבים להיות משודרים חינם באיטרנט באיכות HD
- The red one
a-t אם אני לא טועה הסעיף המדובר היה רק על משחקים שלא ישודרו בטלוויזיה. ברגע שהמשחקים משודרים בטלוויזיה - אין חובה לשדרם באינטרנט.
צודק זה רק המשחקים שישודרו בערוץ הקיבוץאדום בלב בנשמהההה כתב:a-t אם אני לא טועה הסעיף המדובר היה רק על משחקים שלא ישודרו בטלוויזיה. ברגע שהמשחקים משודרים בטלוויזיה - אין חובה לשדרם באינטרנט.
- The red one
גם לגבי ערוץ הקיבוץ אני לא בטוח שהמהלך הזה יצא לפועל. אם אינני טועה דרישת המינימום הייתה שכל המשחקים ישודרו בטלוויזיה, בין אם בערוץ הקיבוץ או בין אם בנפרד.
אני לא רואה מצב שצ'רלטון ישדרו את משחקים 2-5 ביחד כל שבת.
בקיץ בשבת יהיו משחקים רק ב18:00 וב20:00 ואם זה התנגש עם משחק מעניין מהליגה האנגלית\גרמנית אז יש מצב שידרו שני משחקים בו זמנית באותו ערוץאדום בלב בנשמהההה כתב:גם לגבי ערוץ הקיבוץ אני לא בטוח שהמהלך הזה יצא לפועל. אם אינני טועה דרישת המינימום הייתה שכל המשחקים ישודרו בטלוויזיה, בין אם בערוץ הקיבוץ או בין אם בנפרד.
- The red one
אני לא רואה סיבה שזמני המשחקים ישתנו.a-t כתב:
בקיץ בשבת יהיו משחקים רק ב18:00 וב20:00 ואם זה התנגש עם משחק מעניין מהליגה האנגלית\גרמנית אז יש מצב שידרו שני משחקים בו זמנית באותו ערוץ
4-5 משחקים בשבת.
1-2 ביומיים ראשון-שני, תלוי מתי ערוץ הספורט יחליטו שהם רוצים לשדר את המשחק המרכזי.
אלא אם כן הם ישימו את המשחק המרכזי בשבת וזה יהיה אדיר!
- dardasmiley
על פניו יש להם אינטרס לשים את המרכזי בשבת ואז לקבל תוכנית סיכום עשירה יותר שמן הסתם תגרוף רייטינג גדול יותר. אבל ברור שיש פה עוד מיליון שיקולים נוספיםאדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא רואה סיבה שזמני המשחקים ישתנו.
4-5 משחקים בשבת.
1-2 ביומיים ראשון-שני, תלוי מתי ערוץ הספורט יחליטו שהם רוצים לשדר את המשחק המרכזי.
אלא אם כן הם ישימו את המשחק המרכזי בשבת וזה יהיה אדיר!
- ForeverRed
תכנית הסיכום נשארת בערוץ הספורט?
- The red one
כן. וגם הליגה הלאומית.ForeverRed כתב:תכנית הסיכום נשארת בערוץ הספורט?
ניתן לומר שאין שינוי מהשידורים של העונה, מלבד העובדה שמשחקים 6-7 (שרוב העונה לא שודרו) ישודרו בערוץ הספורט ושערוץ הספורט יחליף את ערוץ 11 במשחק המרכזי.
- ForeverRed
אחלה סידור.אדום בלב בנשמהההה כתב: כן. וגם הליגה הלאומית.
ניתן לומר שאין שינוי מהשידורים של העונה, מלבד העובדה שמשחקים 6-7 (שרוב העונה לא שודרו) ישודרו בערוץ הספורט ושערוץ הספורט יחליף את ערוץ 11 במשחק המרכזי.
רק חבל שהליצן הראשי ימשיך לשדר את המשחק המרכזי.
- The red one
אל תהיה כל כך בטוח בזה.ForeverRed כתב: אחלה סידור.
רק חבל שהליצן הראשי ימשיך לשדר את המשחק המרכזי.
ראיון עם אלונה ברקת בגיליון החג של ידיעות אחרונות (יום ד').
"מלכת המדבר - אלונה ברקת מדברת על הדרך הארוכה שעשתה עם הפועל באר שבע עד למרחק נגיעה מאליפות היסטורית".
"מלכת המדבר - אלונה ברקת מדברת על הדרך הארוכה שעשתה עם הפועל באר שבע עד למרחק נגיעה מאליפות היסטורית".
הם ממש רוצים שנאבד את זה האdelta7 כתב:ראיון עם אלונה ברקת בגיליון החג של ידיעות אחרונות (יום ד').
- The red one
ערוץ 11 רכש 7 משחקים מהיורו, החלוקה תהיה כך:
13 משחקים בערוץ 22
6 משחקים בערוץ 10
7 משחקים בערוץ 11
25 משחקים בספורט 1/2
13 משחקים בערוץ 22
6 משחקים בערוץ 10
7 משחקים בערוץ 11
25 משחקים בספורט 1/2