המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות אירופיות לעונת 2015-2016
משחק ההגנה הכי חלש שראיתי מאתלטיקו העונה.
חבל מבחינת באיירן שלא ניצלו את זה.
חבל מבחינת באיירן שלא ניצלו את זה.
אפשר כבר לומר שהקדנציה של פפ במינכן היא כישלון?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חד-משמעית...Totti כתב:אפשר כבר לומר שהקדנציה של פפ במינכן היא כישלון?!
מאמן סופר יצירתי, אבל חובת ההוכחה מחוץ לבארסה עדיין עליו. במבחן התוצאה הוא לא היה מספיק טוב בבאיירן.
נראה מה יעשה עם הסיטי
הביאו אותו כדי להשתלט על העולם, לא בשביל לזכות באליפות גרמניה
אז היו צריכים להחתים את איזיTotti כתב:הביאו אותו כדי להשתלט על העולם, לא בשביל לזכות באליפות גרמניה
- ForeverRed
מה שפפ עשה בבאיירן הוא מדהים ואי אפשר להתעלם מזה. הפך את הקבוצה הזאת למכונה.
לפעמים צריך גם קצת מזל ואת זה לא היה לו.
מבחינת תוצאות הוא נכשל.
אני חייב להודות שבאופן אישי אני פחות מתחבר לסגנון הזה.
מבחינת תוצאות הוא נכשל.
הייתה מכונה קטלנית לא פחות כבר בעונה שלפני הגעתו.ForeverRed כתב:מה שפפ עשה בבאיירן הוא מדהים ואי אפשר להתעלם מזה. הפך את הקבוצה הזאת למכונה.
מבחינת תוצאות הוא נכשל.
ייאמר לזכותו שלקח קבוצה שהגיעה לשיא מבחינתה. לא קל לשמר את זה.
- yanivnew91
זו בדיוק הנקודה וגם הסיבה שלדעתי הוא לא הצליח כמו שציפו ממנו.bs war כתב:
הייתה מכונה קטלנית לא פחות כבר בעונה שלפני הגעתו.
ייאמר לזכותו שלקח קבוצה שהגיעה לשיא מבחינתה. לא קל לשמר את זה.
היינקס פשוט זכה איתם בהכל.
חלקכם זועקים את המילה בונקר בהקשר של אתלטיקו בלי להתייחס בכלל לעובדה שפערי התקציב והרמות בין השחקנים על הנייר הוא גדול.
הבונקר של אתלטיקו הוא ממש לא כמו בונקר של הפועל עכו אלא תצוגה טקטית מושלמת שהגיעה לרמת האומנות. סימאונה עושה ניסים ונפלאות עם סגל הרבה יותר נחות ממתחרותיו וכל זה בספורטיביות מוחלטת. עצם העובדה שהמועדון הזה (הדי מרגש יש לומר, טיפה של רומנטיקה בים של כסף גדול וכדורגל ״מודרני מדי״ לטעמי) מגיע לרמות הגבוהות ביותר שנה אחר שנה היא לא פחות ממדהימה ומעוררת השראה בעיניי
תנו כבוד, לא הכל הוא טיקי טאקה שמלווה במיליארד ארבע מאוד אלף אחוז החזקה בכדור ו300 בעיטות לשער במשחק. ההצלחה היא לא מקרית
הבונקר של אתלטיקו הוא ממש לא כמו בונקר של הפועל עכו אלא תצוגה טקטית מושלמת שהגיעה לרמת האומנות. סימאונה עושה ניסים ונפלאות עם סגל הרבה יותר נחות ממתחרותיו וכל זה בספורטיביות מוחלטת. עצם העובדה שהמועדון הזה (הדי מרגש יש לומר, טיפה של רומנטיקה בים של כסף גדול וכדורגל ״מודרני מדי״ לטעמי) מגיע לרמות הגבוהות ביותר שנה אחר שנה היא לא פחות ממדהימה ומעוררת השראה בעיניי
תנו כבוד, לא הכל הוא טיקי טאקה שמלווה במיליארד ארבע מאוד אלף אחוז החזקה בכדור ו300 בעיטות לשער במשחק. ההצלחה היא לא מקרית
+1dor69 כתב:חלקכם זועקים את המילה בונקר בהקשר של אתלטיקו בלי להתייחס בכלל לעובדה שפערי התקציב והרמות בין השחקנים על הנייר הוא גדול.
אז הליגה הספרדית המושמצת שוב מביאה לגמר ספרדי תוך 3 שנים, 3 זוכות ספרדיות רצופות באלופות ו4 מ6 באירופית. נתונים מדהימים.
סיטי מהליגה הטובה בעולם עם 180 דקות פשוט עלובות. באמת שזה היה די מביך.
כשאומרים הליגה הטובה בעולם לא מתכוונים ךרמת הליגה, אלא למכלול. אין היום בן אדם רציני שיגיד שהרמה בפרמיירליג יותר גבוהה מבלה ליגה.yossi כתב:אז הליגה הספרדית המושמצת שוב מביאה לגמר ספרדי תוך 3 שנים, 3 זוכות ספרדיות רצופות באלופות ו4 מ6 באירופית. נתונים מדהימים.
תגדי מכלול.Noam98 כתב: כשאומרים הליגה הטובה בעולם לא מתכוונים ךרמת הליגה, אלא למכלול. אין היום בן אדם רציני שיגיד שהרמה בפרמיירליג יותר גבוהה מבלה ליגה.
אם הכוונה ליחס לקהל וכאלה אני די בטוח שהגרמנית לוקחת בקטע הזה.
עוד נתון, ב50 המפגשים האחרונים בין ספרדיות ללא ספרדיות באלופות והאירופית (כלומר כולל קבוצות הביניים), 47 פעמים יצאו הספרדיות עם ידם על העליונה.
אני מתכוון בעיקר למה שחשוב באמת היום, וזה שיווק.yossi כתב: תגדי מכלול.
אם הכוונה ליחס לקהל וכאלה אני די בטוח שהגרמנית לוקחת בקטע הזה.
עוד נתון, ב50 המפגשים האחרונים בין ספרדיות ללא ספרדיות באלופות והאירופית (כלומר כולל קבוצות הביניים), 47 פעמים יצאו הספרדיות עם ידם על העליונה.
מכלול זה מכלול אחי ובתכלס התארים הם החשובים. הספרדיות נותנות נוקאאוט אדיר בשנים האחרונות וזה מה שחשוב.Noam98 כתב: אני מתכוון בעיקר למה שחשוב באמת היום, וזה שיווק.
עם זאת אני מסכים שמבחינת חוויה לצופה הרבה אנשים מעדיפים את הפריימר ליג ובכללם גם אני, זה לא אומר שהיא ״טובה יותר״ מהספרדית