חמור מאוד. מקווה שיבינו את עצמם מהר מאוד. אסור לנו לתת לזה להדרדר לשם. קו אדוםyedidel כתב:
שמעתי משהו כזה.
מקווה מאוד שאנחנו לא הופכים להיות אוהדי הפועל ת"א עם מוטיבי שואה בשירים.
ציטוטים מפורום בת מצווש
- dardasmiley
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
- OMERREMO33
רק תיקון,המילה הספציפית אינה עם קשר ישיר לנאצים או לשואה, זה סוג של הפרלמנט (הכנסת) בגרמניה, שהיטלר עצמו אפילו חוקק חוקים אנטי דמוקרטיים כנגדה שלא "יפריעו" לו. בעצם זה דומה לכנות את מכבי "גרמנים" אולי לא בא טוב באוזן, לא פולטיקלי קורקט, אבל לא משהו לא חוקי או בוא נאמר לא מעליב יותר מאיך שהם רואים/מכנים אותנו (דרומיים לא מפותחים/בדואים בועלי גמלים וכו') שוב עניין של טעם, אבל בכדורגל שמעתי דברים הרבה הרבה יותר גרועים.
- The red one
לא צריך להכנס לקטנות.OMERREMO33 כתב:רק תיקון,המילה הספציפית אינה עם קשר ישיר לנאצים או לשואה, זה סוג של הפרלמנט (הכנסת) בגרמניה, שהיטלר עצמו אפילו חוקק חוקים אנטי דמוקרטיים כנגדה שלא "יפריעו" לו. בעצם זה דומה לכנות את מכבי "גרמנים" אולי לא בא טוב באוזן, לא פולטיקלי קורקט, אבל לא משהו לא חוקי או בוא נאמר לא מעליב יותר מאיך שהם רואים/מכנים אותנו (דרומיים לא מפותחים/בדואים בועלי גמלים וכו') שוב עניין של טעם, אבל בכדורגל שמעתי דברים הרבה הרבה יותר גרועים.
אין שום טעם להכניס מוטיבים כאלה או אחרים של שואה לתוך השירים/שלטים/באנרים/פריסות של הארגון. אני מניח שרוב רובם גם יודעים את זה, ומאמין שהשיר זה לא ירוץ הלאה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב:רק תיקון,המילה הספציפית אינה עם קשר ישיר לנאצים או לשואה, זה סוג של הפרלמנט (הכנסת) בגרמניה, שהיטלר עצמו אפילו חוקק חוקים אנטי דמוקרטיים כנגדה שלא "יפריעו" לו. בעצם זה דומה לכנות את מכבי "גרמנים" אולי לא בא טוב באוזן, לא פולטיקלי קורקט, אבל לא משהו לא חוקי או בוא נאמר לא מעליב יותר מאיך שהם רואים/מכנים אותנו (דרומיים לא מפותחים/בדואים בועלי גמלים וכו') שוב עניין של טעם, אבל בכדורגל שמעתי דברים הרבה הרבה יותר גרועים.
די להיתממות, ברור כשמש למה התכוון המשורר, תרתי משמע...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- OMERREMO33
לשניים מעלי, לא מתמם,לא מצדיק ולא אני כתבתי את השיר. רק אומר את הדברים כמו שהם
כתבתי את זה בפורום המרכזי.
אסור שזה יתמסמס איכשהו כאן.
השימוש בכל אלמנט גרמני הוא לא פחות מבושה וחרפה.
אסור שזה יתמסמס איכשהו כאן.
השימוש בכל אלמנט גרמני הוא לא פחות מבושה וחרפה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצטט את עצמי. נראה שזה כבר הובן, אז אין מה לדוש.סניור כתב:שרו את המשפט הזה פעמיים והבינו שזה לא לעניין.
בכל שאר הזמן ששרו את זה (לפני ואחרי המשחק) שרו רק את הבית השני עם השוטרים והבאנר.
ג'ורדי צריך לקחת לבאר שבע שחקנים.
מליקסון, בוזגלו, אוגו או וואקאמה אלו סתם דוגמאות.
אני מאמין שהם לא ישארו נאמנים לגמלים וחוזה טוב עם ביה"ס לכדורגל בדמות מכבי יכול להביא אותם. הם לא יחזרו על השיא של באר שבע שוב.
אם מכבי יחליטו להפרד מסה כמו שרשמתם, מכבי צריכה להביא את פלט מחיפה, הוא פאוליסט אבל שורה תחתונה סיפק את הסחורה בשערים בליגת העל.
אני מאמין שהם לא ישארו נאמנים לגמלים וחוזה טוב עם ביה"ס לכדורגל בדמות מכבי יכול להביא אותם. הם לא יחזרו על השיא של באר שבע שוב.
אם מכבי יחליטו להפרד מסה כמו שרשמתם, מכבי צריכה להביא את פלט מחיפה, הוא פאוליסט אבל שורה תחתונה סיפק את הסחורה בשערים בליגת העל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למה שמליקסון יעבור אליהם?CrazyRed7 כתב:ג'ורדי צריך לקחת לבאר שבע שחקנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה הדבר היחיד שהפריע לך כאן?דר אדום בנשמה כתב:למה שמליקסון יעבור אליהם?
מוכר להם את בוזגלו ב2 מיליון יורו
זה.
- קבצים מצורפים
-
- Screenshot_2016-05-10-01-54-27-1.png (81.93 KiB) נצפה 4147 פעמים
קלאסה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תמסור לו שביום שבעזה יפתחו יכולת גרעינית הם יהיו בעדיפות עליונה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר