מאמן צעיר ומוכשר לדעתי.
הוא היה בתוכנית 1 על 1 עם דני ענבד לפני שנה שנתיים וזה שינה את זווית הראיה שלי לגביו.
האהבתי מאוד גם את זה שהוא לא אהב שמתערבים לו בפ"ת והוא עזב, זה מראה שיש לו עקרונות והוא מאמין בעצמו.
אני חושב שהזיקה שלו לבית"ר תוכל לעזור לנו ואיתה ביחד נוכל להבי לפה שחקן או שניים ממחזיקת הגביע.
לא מפתיע המינוי הזה - אלונה חיפשה מישהו עם ניסיון בעבודה עם צעירים ואחד שחושב לטווח הרחוק
ולא על היום יומיים הקרובים.
סה"כ גיא עזורי מאמן צעיר ורעב מאוד להצלחה,יש לו הרבה מאוד להוכיח לאנשים שהספידו וקטלו אותו כמאמן
במהלך השנים והוא מתאים לקונספט הצעיר והרענן שאלונה מנסה ליצור כאן בבירת הנגב.
אני אוהב את המינוי הזה,שיהיה לו בהצלחה!
הפלוס הגדול ביותר זה שיש לנו מאמן כבר בחודש מאי - אפשר לתכנן את העונה הבאה
בצורה מסודרת ושקטה וללא לחץ - רוב השחקנים עוד לא חתמו בשום מקום
צריך לפחות 5 שחקנים חדשים בעיקר בחלק ההגנתי - הכי קריטי שוער בלם וחלוץ
לא לבזבז זמן להחתים כבר החודש
סתם....לפי דעתי החלטה טובה של אלונה.בארץ שלנו אין הרבה מאמנים טובים(מי שטוב הוא עם חוזה כבר),וגיא עזורי הוא באמת מאמן שעושה רושם של בחור רציני מאוד ויסודי.
כמו שאמרתי בעבר, אני סימנתי בקיץ שעבר שלושה מאמנים פוטנציאלים לפרוץ קדימה: גיא לוי, גיא עזורי, דודו דהאן.
בינתיים משתפים איתי פעולה במועדון שאני אוכל לבדוק את התיאוריות שלי...
מדובר במאמן שלפחות על פי השקפת עולמו מסתכל על אירופה ולא על הארץ, שזה כבר התחלה טובה. זה מאמן שיכול לגדול עם המועדון, אבל יהיה צריך הרבה שקט וגב, מקווה שהוא יקבל את זה מהקהל גם אם ההתחלה לא תהיה קלה.
קצת על גיא עזורי:
גיא עזורי הוא מאמן כדורגל ישראלי.
ביוני 1999, בזמן שעזורי שימש כמאמן הכושר של מכבי ת"א, נתן עזורי לשחקן מכבי ת"א דאז, כפיר אדרי, תוסף מזון המכיל את סם האפדרין, אשר אסור לשימוש בענף הכדורגל. כעונש הורחק גיא עזורי לשנתיים ממגרשי הכדורגל, כפיר אדרי הורחק לשישה משחקים, ואילו הקבוצה קיבלה עונש כבד של הפחתת 4 נקודות וקנס של 100 אלף ש"ח.
לאחר חזרתו מההשעיה, שימש מאמן הכושר של קבוצת בני יהודה תל אביב.
לאחר שאלי אוחנה התפטר מתפקידו בספטמבר 2005, החליף אותו גיא עזורי כמאמנה הזמני של בית"ר. מאחר שלא הייתה בידיו תעודת מאמן, הוא נזקק לחסדי ארגון המאמנים, שנתן לבית"ר אישור זמני לכך, עד שיימצא מאמן חדש. לאחר שנגמרה הארכה, בית"ר החתימה את ההולנדי טון קאנן כמאמנה, וגיא עזורי הועבר לתפקיד עוזר המאמן. עזורי שימש כעוזר המאמן בבית"ר גם תחת לואיס פרננדז אשר התפטר בסיום אותה עונה. באותו קיץ הוחתם המאמן הארגנטינאי אוסבלדו ארדילס אשר לא היה מעוניין בעזורי כעוזר מאמן ועזורי החליט לאמן את הנוער של בית"ר, מספר מחזורים לאחר תחילת עונת 2006/07. במחלקת הנוער של בית"ר, זכה בעונה זו בדאבל (אליפות וגביע המדינה לנוער) לראשונה בתולדותיה. עונה לאחר מכן הקבוצה זכתה באליפות נוספת תחת הדרכתו.
ב-21 באוגוסט 2008, לאחר התפטרותו של ניצן שירזי, התמנה עזורי למאמן מכבי פתח תקווה. ב-22 בדצמבר פורסמו בתקשורת דבריו של נשיא מכבי פתח תקווה עמוס לוזון, שאמר: "אם היה לי את הכוח להתמודד שוב עם פיטורי מאמן ועם חיפושים אחרי מאמן מתאים וכל העלייהום של התקשורת, הייתי נפטר עכשיו מגיא עזורי".[1] על רקע זה התפטר עזורי מתפקידו עקב חילוקי דעות עם ההנהלה בנוגע לבניית הסגל ולתפקוד הקבוצה. לאחר ההתפטרות הכחיש לוזון כי אמר את הדברים שיוחסו לו.
אותי זה מעצבן. מאמן חסר ניסיון? זה מה שאנחנו רוצים בליגת העל?עוד חודש אוהדים כבר יתחילו לקרוא לפיטוריו.
לא מכירה אותו, מקווה שהוא מסוגל להמשיך לפחות חלק ממה שגיא לוי התחיל, ונראה, אולי יהיה בסדר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)