חחחחח לפני החימום (עוד בג'ינס) עלו לדשא ברדה ודן ביטון (הם חשבו שזה בוזגלו), הסתובבו קצת להרגיש והגיעו לרחבה שליד שער 11. כמובן שהם קפצו על הגדרות וקיללו אותם בבבוניות גדולה. אחרי שהתרחקו קצת, הם הגדילו לעשות ולשיר "בוזגלו בוא...". את ביטון וברדה זה מאוד הצחיק. גם אותי!הפועלעולה כתב:- בוזגלו וברדה שלא בסגל באים להתגרות בקהל לפני המשחק עם השופטים
חחח מה היה שם?
ציטוטים מפורום בת מצווש
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
- The red one
וואו ממש הפתיע הסויה.
אין אני מת תוספת על קרנות חחחחחחחח
מה שהטריף אותי היה תוספות הזמן.לא הגיוני שבמחצית הראשונה לא תהיה תוספת בכלל(היו בערך אלף קרנות) ובמחצית השנייה נשחק מתוך תוספת של ארבע דקה בלחץ.אין דברים כאלה.
מה שהטריף אותי היה תוספות הזמן.לא הגיוני שבמחצית הראשונה לא תהיה תוספת בכלל(היו בערך אלף קרנות) ובמחצית השנייה נשחק מתוך תוספת של ארבע דקה בלחץ.אין דברים כאלה.
- The red one
היה עדיף ככהhb7 כתב:אין אני מת תוספת על קרנות חחחחחחחח
האמת היא שרוב מה שכתב מדויק מאוד.Totti כתב:פשששש הוא חוזר בתשובה, התמתן
מחצית ראשונה לא היתה סיבה להוסיף זמן.hb7 כתב:אין אני מת תוספת על קרנות חחחחחחחח
התוספת של 4 דקות בלבד במחצית השניה - גם אנחנו היינו מתלוננים במקומם, רק 5 חילופים במחצית זו זה 2.5 דקות לפי ההנחיות לשופטים, אבל מי אנחנו שנתלונן? מאוד הופתעתי, מאוד שמחתי.
- ForeverRed
לא יודע, המשחק דווקא זרם יפה לכל אורכו.delta7 כתב: מחצית ראשונה לא היתה סיבה להוסיף זמן.
התוספת של 4 דקות בלבד במחצית השניה - גם אנחנו היינו מתלוננים במקומם, רק 5 חילופים במחצית זו זה 2.5 דקות לפי ההנחיות לשופטים, אבל מי אנחנו שנתלונן? מאוד הופתעתי, מאוד שמחתי.
לא הייתי מופתע מהתוספת.
אתלטיקו מדריד:
"אתמול נפל לי האסימון לגבי הספסל העוצמתי שלהם. לא ייאמן איזה ספסל יש להם. בכל מקרה אתמול בש הפתיעו אותי מככ הרבה בחינות, החצי שעה הראשונה הזכירה לי תחצי שעה הראשונה של אתלטיקו בקאמפ נואו בצמפיונס, שיחקו מדהים לחצו אותנו והשחקנים שלנו היו ככ מבולבלים וחסרי אונים שמהיציע כאב לי לראות. אולי זה המערך, אבל זה לא רק בגלל זה. אם אחרי כל משחק נגדם (גם אחרי שניצחו אותנו בבלומפילד וגם אחרי טרנר) הייתי רואה אותם בתור קבוצה פח אשפה עם מזל, אתמול הם הראו יכולת מאוד גבוהה. מה גם שיחסית הם בכלל לא בזבזו זמן או שיחקו מלוכלך. זה נראה לגמרי אבוד אבל אולי קצת רגליים כבדות בסמי האצטדיון שהם אוהבים יגרום להם לחרבן במכנסיים. "
"אתמול נפל לי האסימון לגבי הספסל העוצמתי שלהם. לא ייאמן איזה ספסל יש להם. בכל מקרה אתמול בש הפתיעו אותי מככ הרבה בחינות, החצי שעה הראשונה הזכירה לי תחצי שעה הראשונה של אתלטיקו בקאמפ נואו בצמפיונס, שיחקו מדהים לחצו אותנו והשחקנים שלנו היו ככ מבולבלים וחסרי אונים שמהיציע כאב לי לראות. אולי זה המערך, אבל זה לא רק בגלל זה. אם אחרי כל משחק נגדם (גם אחרי שניצחו אותנו בבלומפילד וגם אחרי טרנר) הייתי רואה אותם בתור קבוצה פח אשפה עם מזל, אתמול הם הראו יכולת מאוד גבוהה. מה גם שיחסית הם בכלל לא בזבזו זמן או שיחקו מלוכלך. זה נראה לגמרי אבוד אבל אולי קצת רגליים כבדות בסמי האצטדיון שהם אוהבים יגרום להם לחרבן במכנסיים. "
rafi n, on 04 May 2016 - 01:33, said:
השיר החדש של הגמלים לא פחות משערוריה
משהו עם "11 אדום וכל הרייכסטאג(כן, שרים כמו ההם מהצד השני) נחנק ושכח איך נושמים"
יש לנו שיר כזה?
משהו עם "11 אדום וכל הרייכסטאג(כן, שרים כמו ההם מהצד השני) נחנק ושכח איך נושמים"
יש לנו שיר כזה?
שמעתי משהו כזה.yakar כתב:rafi n, on 04 May 2016 - 01:33, said:
יש לנו שיר כזה?
מקווה מאוד שאנחנו לא הופכים להיות אוהדי הפועל ת"א עם מוטיבי שואה בשירים.
כן זה ממש מטומטם.
- The red one
https://www.youtube.com/watch?v=mvM6F2e ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;yakar כתב:rafi n, on 04 May 2016 - 01:33, said:
יש לנו שיר כזה?
ילדים טיפשים אין מה להגיד. רק חסר שירימו שלט לא מייצגים את ישראל וסיימנו עניין.
יש גבול והם חצו אותו.
יש גבול והם חצו אותו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
פועל יוצא של חינוך דפוק.
כמה שיעורים לעומק על נושא השואה יטלטלו אותם.
כמה שיעורים לעומק על נושא השואה יטלטלו אותם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שרו את המשפט הזה פעמיים והבינו שזה לא לעניין.
בכל שאר הזמן ששרו את זה (לפני ואחרי המשחק) שרו רק את הבית השני עם השוטרים והבאנר.
בכל שאר הזמן ששרו את זה (לפני ואחרי המשחק) שרו רק את הבית השני עם השוטרים והבאנר.