אתה באמת בגולה ? או שתל אביב זה גולה בשבילך ?אוהד בגולה כתב:המשחק הוריד לי שנות חיים, והאמת שאני לא יודע איך אני אשרוד עוד שלושה משחקים ככה. לא יכולתי לעמוד בזה כבר. נולדתי ב-1977 שנה אחרי האליפויות (אני הנאחס), אוהד מאז 83. מחכה לזה חיים שלמים, והכל יכול להתחרבן בגלל איזה טיל שיפגע ביד של ביטון או משהו ויהיה פנדל?
בכל אופן באמת מגיע כל הכבוד לכולם. בעיקר המאסטרו ג'ון אוגו ו-וואקמה שמה שעשה לדסה נראה כמו התעללות בקטינים.
לא יודע איך אתם מדברים על 2 מליון יורו לשחרר אותם. מה תעשו עם ערימת שטרות? היא תעמוד באמצע המגרש? שום 2 מיליון יורו לא יביאו לנו שחקנים כאלה, שיהיו חלק מאתנו וכבר מחוברים ובכושר.
לא צריך להקדים את המאוחר אבל בשביל להצליח באירופה נצטרך זרים טובים, ואי אפשר לשחרר את השניים האלה, בשום מחיר. אני כמובן לא מדבר על ל. אלופות (כי אנחנו עדיין מנסים להבטיח הישארות כמאמר עמה יעמיק) - אבל אל תשכחו שכדי להגיע לליגה האירופית צריך לעבור כמה סיבובים, דבר שאין לנו שום נסיון ושום מסורת בו. אם מחליפים זרים זה מתכון בטוח לכשלון באירופה.
יאללה הפועל. עוד מאמץ אחד גדול (נצחון על בית"ר), מאמץ בינוני (תיקו בסמי עופר) ומאמץ קל ומשותף (נצחון על סכנין).
סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
Re: סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אגב...
אתמול דקה 4... טל בן חיים בוכה על הדשא דסה מוציא לחוץ... מה אתם הייתם עושים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הייתי מוציא כדור חוץ לטובתנו ומפתיע אותם כמו שהם עשו לסכנין...yedidel כתב:אגב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עקרונית מבין את הנקודה, ובכל משחק אחר אולי הייתי אומר להמשיך לשחק, ספציפית במשחק אתמול לא היה חכם להיכנס לסיטואציה הזאת ולהלהיט את המשחק כי זה לא היה משחק לטובתנוyedidel כתב:אגב...
- red and white
- Title: Almog
+1blueman כתב: עקרונית מבין את הנקודה, ובכל משחק אחר אולי הייתי אומר להמשיך לשחק, ספציפית במשחק אתמול לא היה חכם להיכנס לסיטואציה הזאת ולהלהיט את המשחק כי זה לא היה משחק לטובתנו
אם זה היה קורה בדקה ה90 הייתי אומר להמשיך לשחק, בגלל שזה קרה מוקדם במשחק היה צריך להחזיר את הכדור.
Noam98 כתב: אז אתה לא יודע.
משנה איפה היה המגע, והוא היה מחוץ לרחבה.
המגע בתוך הרחבה, היה פנדל
כשזה קרה ממש כעסתי ורציתי שיחזירו להם אבל בדיעבד טוב שהתעסקנו בכדורגל ולא בפרובוקציה שהייתה מלהיטה את הרוחותyedidel כתב:אגב...
- simply-red
yoel711 כתב: היה פנדל ובתשקורת שקט ודממה..
אולי אוהדי הפייסבוק יעלו פוסט עם התמונה המפלילה, מה יש, גם ככה קוראים לנו דרומים עם רגשות קיפוח.
המגע בתוך הרחבה, היה פנדל
מה זה יתן עכשיו? רק ביתר, רק ביתר.simply-red כתב:
איפה גדי!?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי חשש גדול מהמשחק בסמי עופר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם לי...azb852 כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי חשש גדול מהמשחק בסמי עופר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
מה קשור סמי עופרazb852 כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי חשש גדול מהמשחק בסמי עופר.
סתם איצטדיון מגעיל.....אדום בלב בנשמהההה כתב: מה קשור סמי עופר
- The red one
ראשית, צפו בווידאו הזה, מגניב
https://www.facebook.com/Israel.Footbal ... 017982826/" onclick="window.open(this.href);return false;
שנית, רק אחרי הצפייה בו שמתי לב שברדה סירב לקבל ממליקסון את סרט הקפטן. ענק.
https://www.facebook.com/Israel.Footbal ... 017982826/" onclick="window.open(this.href);return false;
שנית, רק אחרי הצפייה בו שמתי לב שברדה סירב לקבל ממליקסון את סרט הקפטן. ענק.
תשמעו את רינה מצליח ברדיו ללא הפסקה, סוף סוף מישהו מדבר על עניין איווניר והגינגי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]