סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
Re: סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
שמעו בן ביטון זה אסון, חייב למצוא תחליף ראוי המון אבל המון שטויות שלו שיכלו לעלות לנו בגול.
אבל לא חגגו ולא כלום. סה"כ הודו לשחקנים על התעלות במאני טיים במשחק הכי קשה וחשוב של העונה. אני לא רואה עם זה שום בעיה או חגיגה מוקדמתסניור כתב:
יש להודות באיצטדיון אחרי המשחק, ויש לחכות לאוטובוס של השחקנים לחגוג אליפות כשתכלס כלום לא גמור.
אבל אני מבין את זה.. אנשים רעבים בטירוף וכבר לא יודעים לאן לתעל את זה. זו הסיבה גם למניה דיפרסיה, ללחץ הפסיכי שמתפתח במשחקים בטרנר ולשיגעון סביב הכרטיסים למשחק בשבוע הבא.
הטריף אותי במחצית הראשונה. לדעתי צריך ללכת על עותמאן מסכנין, נותן עונה אדירה. ואם אפשר אז ללכת על מגן שמאלי זר.RedHell כתב:שמעו בן ביטון זה אסון, חייב למצוא תחליף ראוי המון אבל המון שטויות שלו שיכלו לעלות לנו בגול.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
המשחק הוריד לי שנות חיים, והאמת שאני לא יודע איך אני אשרוד עוד שלושה משחקים ככה. לא יכולתי לעמוד בזה כבר. נולדתי ב-1977 שנה אחרי האליפויות (אני הנאחס), אוהד מאז 83. מחכה לזה חיים שלמים, והכל יכול להתחרבן בגלל איזה טיל שיפגע ביד של ביטון או משהו ויהיה פנדל?
בכל אופן באמת מגיע כל הכבוד לכולם. בעיקר המאסטרו ג'ון אוגו ו-וואקמה שמה שעשה לדסה נראה כמו התעללות בקטינים.
לא יודע איך אתם מדברים על 2 מליון יורו לשחרר אותם. מה תעשו עם ערימת שטרות? היא תעמוד באמצע המגרש? שום 2 מיליון יורו לא יביאו לנו שחקנים כאלה, שיהיו חלק מאתנו וכבר מחוברים ובכושר.
לא צריך להקדים את המאוחר אבל בשביל להצליח באירופה נצטרך זרים טובים, ואי אפשר לשחרר את השניים האלה, בשום מחיר. אני כמובן לא מדבר על ל. אלופות (כי אנחנו עדיין מנסים להבטיח הישארות כמאמר עמה יעמיק) - אבל אל תשכחו שכדי להגיע לליגה האירופית צריך לעבור כמה סיבובים, דבר שאין לנו שום נסיון ושום מסורת בו. אם מחליפים זרים זה מתכון בטוח לכשלון באירופה.
יאללה הפועל. עוד מאמץ אחד גדול (נצחון על בית"ר), מאמץ בינוני (תיקו בסמי עופר) ומאמץ קל ומשותף (נצחון על סכנין).
בכל אופן באמת מגיע כל הכבוד לכולם. בעיקר המאסטרו ג'ון אוגו ו-וואקמה שמה שעשה לדסה נראה כמו התעללות בקטינים.
לא יודע איך אתם מדברים על 2 מליון יורו לשחרר אותם. מה תעשו עם ערימת שטרות? היא תעמוד באמצע המגרש? שום 2 מיליון יורו לא יביאו לנו שחקנים כאלה, שיהיו חלק מאתנו וכבר מחוברים ובכושר.
לא צריך להקדים את המאוחר אבל בשביל להצליח באירופה נצטרך זרים טובים, ואי אפשר לשחרר את השניים האלה, בשום מחיר. אני כמובן לא מדבר על ל. אלופות (כי אנחנו עדיין מנסים להבטיח הישארות כמאמר עמה יעמיק) - אבל אל תשכחו שכדי להגיע לליגה האירופית צריך לעבור כמה סיבובים, דבר שאין לנו שום נסיון ושום מסורת בו. אם מחליפים זרים זה מתכון בטוח לכשלון באירופה.
יאללה הפועל. עוד מאמץ אחד גדול (נצחון על בית"ר), מאמץ בינוני (תיקו בסמי עופר) ומאמץ קל ומשותף (נצחון על סכנין).
באמת נראה לכם שסכנין יתנו לנו לנצח?
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
לא יתאמצו במיוחד, כנראה. אנחנו צריכים לעזור להם ולנצח את חיפה קודםשמעון א כתב:באמת נראה לכם שסכנין יתנו לנו לנצח?
חד משמעית כן.שמעון א כתב:באמת נראה לכם שסכנין יתנו לנו לנצח?
כבוד של ערבים זה כבוד של ערבים.
איך עפת לסכנין בנאדם? תן לנשנש את בית"ר קודםשמעון א כתב:באמת נראה לכם שסכנין יתנו לנו לנצח?
אז אני חושב שאתם חיים בסרט
- The red one
אז אני חושב שאתה חי בסרטשמעון א כתב:אז אני חושב שאתם חיים בסרט

אני מאמין שאם יהיה לסכנין על מה לשחק בשביל מקום רביעי , היא תתאמץ מולנו.
קיצר עזבו שטויות, רק בית"ר.
אז השמיט כדור אחד ולקח אותו מיד אחר כך. מה קרה?אדום בלב בנשמהההה כתב: אני בולשיט בולשיט ואתה מהצד השני מבטל בהינף יד הודעה עניינית ולא מגייב עליה. לא ענית ענייני אפילו לקמצוץ משהגבתי להודעה הגדולה. עדיף כבר לא להגיב מאשר סתם לכתוב הודעות ספאם כאלה.
לגבי ההשמטה שאני מדבר עלייה, אל תהיו מצחיקים. אם לא ראיתם במגרש, תראו באינטרנט. אבל אל תגנו פה בחירוף נפש על פארש. הייתה שם השמטה שהייתה רחוקה שנייה אחת מלהכנס לשער שלנו, ואני מניח שהיא מופיעה בתקציר. אתם יודעים איפה למצוא אם זה כל כךךךךך מעניין אותכם.
הבן אדם נתן אתמול אחלה משחק, שלט נהדר בגובה, לקח כל כדור שהיה צריך ובניגוד לנאמר מעלי אני דוקא חושב שהיו כמה מצבים טובים מאוד של מכבי שהוא היה במקום (במחצית הראשונה בעיטה מקרוב (כמדומני של זהבי), כדור גובה חזק שהדף לקרן...).
מסכים איתך לגבי הזרים. לשמור על הארבעה הקיימים ולהוסיף חמישי.אוהד בגולה כתב:המשחק הוריד לי שנות חיים, והאמת שאני לא יודע איך אני אשרוד עוד שלושה משחקים ככה. לא יכולתי לעמוד בזה כבר. נולדתי ב-1977 שנה אחרי האליפויות (אני הנאחס), אוהד מאז 83. מחכה לזה חיים שלמים, והכל יכול להתחרבן בגלל איזה טיל שיפגע ביד של ביטון או משהו ויהיה פנדל?
מה שהכי מרשים אצל גורש זה משחק הרגל. יש לו ביצים של שור, לא רואה קבוצות בליגה שמשחקים ככה מאחורה בבלומפילד, כמו ששיחקנו אתמול במחצית הראשונה. היה תענוג לשמוע את הקהל של מכבי נאנח כל פעם מחדש.
מסכים במיליון אחוז, גם אם נמכור את אוגו ב10 מיליון יורו (הגזמה לצורך העניין).אוהד בגולה כתב:המשחק הוריד לי שנות חיים, והאמת שאני לא יודע איך אני אשרוד עוד שלושה משחקים ככה. לא יכולתי לעמוד בזה כבר. נולדתי ב-1977 שנה אחרי האליפויות (אני הנאחס), אוהד מאז 83. מחכה לזה חיים שלמים, והכל יכול להתחרבן בגלל איזה טיל שיפגע ביד של ביטון או משהו ויהיה פנדל?
שחקנים טובים לא מוכנים לבוא לפה, גם לא במחירים גבוהים כי יש את הליגות בסין וטורקיה שמעניינות יותר מאיתנו ומשלמות פי 10.
אין תחליף לאוגו, לא יעזור.
וואקמה זה בכלל סיפור אחר, לא אשכח שהיו פה אנשים בתחילת העונה שהעזו לטעון שהוא "פלופ" אחרי כמה משחקים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite