בכל פעם שתגיד משהו בגנותו של גורש זה יעלה, צפון קוריאה זה כאןאדום בלב בנשמהההה כתב: הא, אז חתמתי בנקסט וזה מבטל אותך מלהגיב ? יפה, אדע להשתמש בזה להבא
(למרות שדווקא הגבת אבל לא ענייני)
מה קשור רונאלדו
ואם הנושא נטחן חבל שהתחלת אותו שוב.
סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
Re: סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ממה שראיתי, מיליון אחוז פנדל. עלה לנגיחה ונתלו עליו כמו מעיל על קולב.Totti כתב:אומנם ראיתי בלייב, אבל אני מוכן לתת הכל אם לא היה פנדל על אוגו במחצית הראשונה בקרן. אייפון שלא מביש את אריק זהבי עשו לו
היית שואל לפני, הייתי נותן לך טיפים של אלופים. בכל זאת עשיתי 3 פעמיםאדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא הטקטיקה הייתה עם תשובה ב'.
אין לך איזה טור סיכום משחק לכתוב במקום להתעסק פה בשטויות ?
- The red one
ממש צבא האמת של גורש.Totti כתב: בכל פעם שתגיד משהו בגנותו של גורש זה יעלה, צפון קוריאה זה כאן
הודעה מעולה, תודה לך עלייה. כעת כל הפורום יודע בדיוק מה האינטרסים שלך.
לשמור על שחקנים שנותנים את החיים שלהם כדי להביא למקום הזה גאווה. בטוב וברעאדום בלב בנשמהההה כתב: ממש צבא האמת של גורש.
הודעה מעולה, תודה לך עלייה. כעת כל הפורום יודע בדיוק מה האינטרסים שלך.
מועצת הביטחון של האום החליטה על הפסקת אש הומניטרית למשך 21 ימים.
כל מי שיפר זאת יאלץ לראות את משחק האליפות נגד סכנין בבית עם פרשנות של שייע
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אלו שיחות פיוס גדי, את האש סיימנו בסבב הקודם.גדי כתב:מועצת הביטחון של האום החליטה על הפסקת אש הומניטרית למשך 21 ימים.
שלום קר מה שנקרא
- simply-red
דווקא אתמול גורש היה בין הממצטיינים אצלנו, עשה את העבודה בצורה טובה מאוד , קורה שפיספס כדור.. גם לראייקו ברח כדור וכמעט הכשיל את גדיר ברחבה.
אני עדיין חושב שאנחנו צריכים שוער שיהיה יותר מבסדר לקראת העונה הבאה.
אני עדיין חושב שאנחנו צריכים שוער שיהיה יותר מבסדר לקראת העונה הבאה.
- The red one
לגמרייTotti כתב: אלו שיחות פיוס גדי, את האש סיימנו בסבב הקודם.
שלום קר מה שנקרא

מחכה לטור שלך בקוצר רוח, שי. מאמין שיהיה מעניין מתמיד
וואוו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, כל כך גאה בשחקנים שעלו פעם ראשונה למשחק מאני טיים כמו גברים ופשוט ראו עליהם שהם רוצים לנצח. בכר עם תוכנית משחק מעולה, עשה להם אתלטיקו בישראל, עלה במחצית הראשונה במטרה לשלוט, לחץ גבוה והימם לגמרי את מכבי במחצית הראשונה. חבל שלא הצלחנו לכבוש כי כמובן מכבי הייתה נכנסת ללחץ גדול יותר ומפקריה עוד יותר את ההגנה, והיה טבעי שמחצית שניה נלך קצת אחורה. סה"כ במגרש הייתי על סף התקף לב, עכשיו נשאר לנצח 2 משחקים, כמה שזה נשמע פשוט זה הולך להיות קשה ביותר, מקווה שמכבי תמשיך עם היכולת הרעה שלה וששבתאי יעלה שבוע הבא עם רצח בעיניים ויעזור לרעננה לחלץ תיקו.
#ב"ש_לא_תרד
#ב"ש_לא_תרד
למי שיש בבית תינוק.
נשארה לי חבילת טיטולים של פאמפרס. לא היה בהם שימושי בסוף
נשארה לי חבילת טיטולים של פאמפרס. לא היה בהם שימושי בסוף
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הקטע שאוהדים חיכו לשחקנים בוסרמיל היה מביך.
לשחקנים לא היה נעים להעיף משם את האוהדים, הם לא יודעים כמה זה עושה נזק, יש עוד שלושה משחקים, מה נסגר?!
לשחקנים לא היה נעים להעיף משם את האוהדים, הם לא יודעים כמה זה עושה נזק, יש עוד שלושה משחקים, מה נסגר?!

לצד תצוגות העידוד הטובות בפער, אנחנו אחראים גם על תצוגות המבוכה המובילות בפער.maor20094 כתב:הקטע שאוהדים חיכו לשחקנים בוסרמיל היה מביך.
כן כ"כ מביך להודות לשחקנים על משחק מעולה
שחררו
שחררו
יש להודות באיצטדיון אחרי המשחק, ויש לחכות לאוטובוס של השחקנים לחגוג אליפות כשתכלס כלום לא גמור.הפועלעולה כתב:כן כ"כ מביך להודות לשחקנים על משחק מעולה
שחררו
אבל אני מבין את זה.. אנשים רעבים בטירוף וכבר לא יודעים לאן לתעל את זה. זו הסיבה גם למניה דיפרסיה, ללחץ הפסיכי שמתפתח במשחקים בטרנר ולשיגעון סביב הכרטיסים למשחק בשבוע הבא.