כשמחפשים, אז מחפשיםאדום בלב בנשמהההה כתב: כל כדור בורח לו מהידיים הרגג אותי הרגגגגגגגגגגג
סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
Re: סטטוס קוו :: סיכום משחק העונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אומנם ראיתי בלייב, אבל אני מוכן לתת הכל אם לא היה פנדל על אוגו במחצית הראשונה בקרן. אייפון שלא מביש את אריק זהבי עשו לו
- The red one
נכון, רק אני שמחפש את גורש נבהלתי שהיו כדורים שברחו לו מהיד באמצע הרחבה. כל שאר האוהדים היו רגועים ובדיוק ביקשו מהחבר להעביר את הגרעינים או בדקו את הסמארטפון בבלומפילד.Totti כתב: כשמחפשים, אז מחפשים
אתה העקבי שזה מצחיק, אפילו די מגוחך האמת.אדום בלב בנשמהההה כתב: נכון, רק אני שמחפש את גורש נבהלתי שהיו כדורים שברחו לו מהיד באמצע הרחבה. כל שאר האוהדים היו רגועים ובדיוק ביקשו מהחבר להעביר את הגרעינים או בדקו את הסמארטפון בבלומפילד.
אמרתי לך בתחילת השנה ואגיד שוב, שלושה מחזורים לסוף, גם אם יקבל 7 גולים באשמתו מעכשיו.
אם היו קוראים לו דוד גורשביץ' והוא היה נוחת כאן חתיך, בן 24, בנוי לתלפיות ומשלהב את ההמונים, לא היית פוצה פה.
אבל זה גורש מעכו, שבנה קריירה בלאומית, אז קל לפקפק.
***אחסוך את הפסקה האחרונה, זה מיותר
- The red one
היה פה ממש לא מזמן דיון עליו ואנשים התחילו לקלוט את מה שאמרתי עוד בתחילת העונה וגם דיברו בגנותו. גורש לא כזה טוב והדבר היחיד שמחזיק אותו זה משחק ההגנה. מאוד מוזר שלהם לא נתת כזו הרצאה. ואגב עכשיו אין ספק שאם מישהו אחר היה מגיב את אותה תגובה לא היית פוצה פה. מה סה"כ אמרתי? שההשמטות שלו במשחק הזה הפחידו אותי? דעה לגיטימית לכל דבר ועניין באשכול סיכום משחק. ונעזוב את זה שהתעלמת מהשאלה - אתה היית בסדר כשראית שהכדור בורח לו מהיציע או שאמרת "האא זה גורש, לא משנה כמה הוא משמיט, הוא שוער ענק אז אין מה לפחד" ? ואני מאמין שתראה/ראית את המשחק לטובת הסיקור ב7 בום, אז תראה שם שהייתה התקפה שהכדור ברח לו ובפוקס של הפוקסים הרגל שלו מנעה מהכדור להגיע לדור..נראה לי מיכה..ולהבקיע 0-1 מול שער ריק.Totti כתב: אתה העקבי שזה מצחיק, אפילו די מגוחך האמת.
אמרתי לך בתחילת השנה ואגיד שוב, שלושה מחזורים לסוף, גם אם יקבל 7 גולים באשמתו מעכשיו.
אם היו קוראים לו דוד גורשביץ' והוא היה נוחת כאן חתיך, בן 24, בנוי לתלפיות ומשלהב את ההמונים, לא היית פוצה פה.
אבל זה גורש מעכו, שבנה קריירה בלאומית, אז קל לפקפק.
***אחסוך את הפסקה האחרונה, זה מיותר
הוא לא טוב בכדורי גובה, הוא לחוץ כשהכדור אצלו ברגליים, הוא לא חד והשקט שיש בהגנה זה אך ורק בזכות שיר צדק. הוא לא הביא לך נקודות (אולי מלבד מכבי פתח תקווה) ויש לא מעט שערים שהוא ספג שהיו יכולים להימנע בזכותו. אני האחרון, האחרון(!), שישפוט בן אדם על פי מה עשה בקריירה לפניי או יבוא עם דעה קדומה. בשום סיטואציה אחרת מלבד זו שנוצרה בקיץ, גורש לא מגיע לפה.
זו דעתי, היא לא השתנתה מתחילת העונה והוא לא נותן לי סיבה לשנות אותה כעת. נקסט!
איזה כדור הוא שמט? באמת שלא זכור לי משהו. דווקא זוכר אותו לוקח את רובם הגדול של כדורי הגובה שהגיעו לרחבה, מנהל משחק מסירות יפה עם הבלמים ומשתמש בתואר הדוקטור של כבוד לבזבוזי זמן מאוניברסיטת עכו בצורה חכמה.
- The red one
במהלך המחצית השנייה היה כדור שהוגבה/הגיע אליו מרחוק, הוא שמט אותו ובמזל הכדור נכנס בדיוק לרווח שהרגליים שלו יצרו מהסיבוב, כך שהוא חזר אליו ליד במקום להתגלגל לרגל של שחקן צהוב.סניור כתב:איזה כדור הוא שמט? באמת שלא זכור לי משהו. דווקא זוכר אותו לוקח את רובם הגדול של כדורי הגובה שהגיעו לרחבה, מנהל משחק מסירות יפה עם הבלמים ומשתמש בתואר הדוקטור של כבוד לבזבוזי זמן מאוניברסיטת עכו בצורה חכמה.
אגב אתמול הוא היה בסדר גמור מבחינת בזבוזי זמן, אני חושב שאפילו הקהל של מכבי לא ממש שם לב לזה. ת'אמת ציפיתי שבמשחק הזה יהיו לנו בכללי הרבה יותר בזבוזי זמן, בעיקר אם איך שהמשחק התפתח.
די די די די...כמה בולשיט.אדום בלב בנשמהההה כתב: היה פה ממש לא מזמן דיון עליו ואנשים התחילו לקלוט את מה שאמרתי עוד בתחילת העונה וגם דיברו בגנותו. גורש לא כזה טוב והדבר היחיד שמחזיק אותו זה משחק ההגנה. מאוד מוזר שלהם לא נתת כזו הרצאה. ואגב עכשיו אין ספק שאם מישהו אחר היה מגיב את אותה תגובה לא היית פוצה פה. מה סה"כ אמרתי? שההשמטות שלו במשחק הזה הפחידו אותי? דעה לגיטימית לכל דבר ועניין באשכול סיכום משחק. ונעזוב את זה שהתעלמת מהשאלה - אתה היית בסדר כשראית שהכדור בורח לו מהיציע או שאמרת "האא זה גורש, לא משנה כמה הוא משמיט, הוא שוער ענק אז אין מה לפחד" ? ואני מאמין שתראה/ראית את המשחק לטובת הסיקור ב7 בום, אז תראה שם שהייתה התקפה שהכדור ברח לו ובפוקס של הפוקסים הרגל שלו מנעה מהכדור להגיע לדור..נראה לי מיכה..ולהבקיע 0-1 מול שער ריק.
הוא לא טוב בכדורי גובה, הוא לחוץ כשהכדור אצלו ברגליים, הוא לא חד והשקט שיש בהגנה זה אך ורק בזכות שיר צדק. הוא לא הביא לך נקודות (אולי מלבד מכבי פתח תקווה) ויש לא מעט שערים שהוא ספג שהיו יכולים להימנע בזכותו. אני האחרון, האחרון(!), שישפוט בן אדם על פי מה עשה בקריירה לפניי או יבוא עם דעה קדומה. בשום סיטואציה אחרת מלבד זו שנוצרה בקיץ, גורש לא מגיע לפה.
זו דעתי, היא לא השתנתה מתחילת העונה והוא לא נותן לי סיבה לשנות אותה כעת. נקסט!
מלא בולשיט.
נקסט!
בילבולי מוח כאן ברמת על.
גורש אתמול לא עמד בסיכון ממשי אפילו פעם אחת.
מכבי יכולים להמשיך ולבכות על זה שכדורים שרקו ליד השער כאילו מדובר בקרב על המיתלה.
ההגנה עשתה עבודה מצויינת וגורש היה שם שהיה צריך אותו.
על איזה השמטות אתה מדבר?? הבן אדם עשה 0 טעויות אתמול.
מכבי יכולים להמשיך ולבכות על זה שכדורים שרקו ליד השער כאילו מדובר בקרב על המיתלה.
זה לא סקסי אבאל'ה....אדום זקן כתב:בילבולי מוח כאן ברמת על.
הוא לא סרבי יפיוף ולא עולה עם סרט של רמבו על המצח ושואג לעבר הקהל.
זה גורש מעכו.
- The red one
אני בולשיט בולשיט ואתה מהצד השני מבטל בהינף יד הודעה עניינית ולא מגייב עליה. לא ענית ענייני אפילו לקמצוץ משהגבתי להודעה הגדולה. עדיף כבר לא להגיב מאשר סתם לכתוב הודעות ספאם כאלה.Totti כתב: זה לא סקסי אבאל'ה....
הוא לא סרבי יפיוף ולא עולה עם סרט של רמבו על המצח ושואג לעבר הקהל.
זה גורש מעכו.
לגבי ההשמטה שאני מדבר עלייה, אל תהיו מצחיקים. אם לא ראיתם במגרש, תראו באינטרנט. אבל אל תגנו פה בחירוף נפש על פארש. הייתה שם השמטה שהייתה רחוקה שנייה אחת מלהכנס לשער שלנו, ואני מניח שהיא מופיעה בתקציר. אתם יודעים איפה למצוא אם זה כל כךךךךך מעניין אותכם.
עניתי לך עניינית לא מעט פעמים כמדומני, נושא נטחן.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני בולשיט בולשיט ואתה מצד אחד מבטל בהינף יד הודעה עניינית ולא מגייב עליה. לא ענית ענייני אפילו לקמצוץ משהגבתי להודעה הגדולה. עדיף כבר לא להגיב מאשר סתם לכתוב הודעות כאלה.
לגבי ההשמטה שאני מדבר עלייה, אל תהיו מצחיקים. אם לא ראיתם במגרש, תראו באינטרנט. אבל אל תגנו פה בחירוף נפש על פארש. הייתה שם השמטה שהייתה רחוקה שנייה אחת מלהכנס לשער שלנו, ואני מניח שהיא מופיעה בתקציר. אתם יודעים איפה למצוא אם זה כל כךךךךך מעניין אותכם.
אמרת את שלך ואת המילה "האחרונה" ובסופה חתמת ב-"נקסט".
אני ואפסי עוד.
אז הגבתי בבולשיט. כן, זה בולשיט. אני לא צריך שתספר לי על המגרעות של גורש, כי אספר לך על של רונאלדו. תגיד לי איפה זה עלה לך עד כמה ובכמה
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 03 מאי 2016, 09:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
הא, אז חתמתי בנקסט וזה מבטל אותך מלהגיב ? יפה, אדע להשתמש בזה להבאTotti כתב: עניתי לך עניינית לא מעט פעמים כמדומני, נושא נטחן.
אמרת את שלך ואת המילה "האחרונה" ובסופה חתמת ב-"נקסט".
אני ואפסי עוד.

(למרות שדווקא הגבת אבל לא ענייני)
מה קשור רונאלדו

ואם הנושא נטחן חבל שהתחלת אותו שוב.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 03 מאי 2016, 09:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
נהדר. ועד אז תקיף תמיד ג' כשאתה לא יודע את התשובהאדום בלב בנשמהההה כתב: הא, אז חתמתי בנקסט וזה מבטל אותך מלהגיב ? יפה, אדע להשתמש בזה להבא
- The red one
דווקא הטקטיקה הייתה עם תשובה ב'.Totti כתב: נהדר. ועד אז תקיף תמיד ג' כשאתה לא יודע את התשובה
אין לך איזה טור סיכום משחק לכתוב במקום להתעסק פה בשטויות ?