זאת לא הפתעה, עשית את זה כבר העונה.אדום זקן כתב:איך מפתיעים את מכבי?
לשם שינוי עולים לנצח.
מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
- The red one
Re: Its now or never! איך מפתיעים את מכבי?
שאני יזכיר לך מה קרה בפלייאוף שנה שעברה או לפני שנתיים או בגמר גביע רחמנא ליצלן.אדום בלב בנשמהההה כתב: זאת לא הפתעה, עשית את זה כבר העונה.
אם נוריד טיטולים זאת תהיה חתיכת הפתעה.
ואני מאמין שהפעם נוריד.
כל הדיבורים על הפתעות והרכבים ומערכים זה לא מעניין,לא במשחק הזה.
Re: חזרה לעתיד - הפורום ביום שני ב23:00
זה אומר שהתת מודע שלך לא מעודכן, עטר פצוע.ns75 כתב:קמתי עכשיו משנ״צ חלמתי חלום מוזר
אנחנו מובילים 2:1 על מכבי חיפה במחצית, ואז חצי שני, אנחנו + חיפה משחקים ביחד מול מכבי ת״א, רוני לוי מאמן את הקבוצה המשותפת
מכבי ת״א יושבים עלינו כל המשחק, דקה 90 עטר במתפרצת מבקיע וכולנו קופצים לשמיים ואז רואים 2:2 בלוח תוצאות והמשחק נגמר
מה זה אומר אין לי מושג
- The red one
כל הדברים האלה שקרו אז לא רלוונטים למה שקורה היום.
אז בראש המערכת המקצועית שלך עמד לוזר. היום לא.
אז בראש המערכת המקצועית שלך עמד לוזר. היום לא.
מי שירצה יותר יקח, מי שיהיה רעב יותר יקח.
שום טקטיקה ושום נעליים.
מהמשחק הזה יוצאת האלופה
שום טקטיקה ושום נעליים.
מהמשחק הזה יוצאת האלופה
Re: טיפים לקראת משחק העונה ביום שני
הייתי משלם הרבה לזאורזיניו
אם היה שם את הגול בדקה 87
אם היה שם את הגול בדקה 87
או שהוא חוזה את העתידNoam98 כתב: זה אומר שהתת מודע שלך לא מעודכן, עטר פצוע.
קבל תסריט:
בכר עושה לנו שירצקי בסוף העונה, אחרי שלקח אליפות תוך שנה, וחותם בבלגיה בקבוצה שדודו דאהן סידר לו
יענקל'ה מעיף את רוני אחרי שהפסיד בגמר, אלונה מחתימה אותו בצר לה ובלית ברירה
רוני מביא איתו את עטר אלינו
הזוי?
אבל שקוף שהיורש של בכר זה סילבס.
אשר אלון בנבי נעלבי בוכה בשידור בזמן שסילבס ויובל שבתאי דוהרים על 6 דרום.
אשר אלון בנבי נעלבי בוכה בשידור בזמן שסילבס ויובל שבתאי דוהרים על 6 דרום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נותן טחול ורישתית נגועה בגלאוקמה בשביל לקבל זריקת הרדמה והתעוררות בשני 23:00.
שבוע פיטורים המוניים באינטל ואני דואג רק מהמשחק.
שבוע פיטורים המוניים באינטל ואני דואג רק מהמשחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
זה אומר שאתה חייב להפסיק עם האלכוהול בצהריים. ושאפו שיש לך זמן לשנ"צ ועוד לחלום.ns75 כתב:קמתי עכשיו משנ״צ חלמתי חלום מוזר
אנחנו מובילים 2:1 על מכבי חיפה במחצית, ואז חצי שני, אנחנו + חיפה משחקים ביחד מול מכבי ת״א, רוני לוי מאמן את הקבוצה המשותפת
מכבי ת״א יושבים עלינו כל המשחק, דקה 90 עטר במתפרצת מבקיע וכולנו קופצים לשמיים ואז רואים 2:2 בלוח תוצאות והמשחק נגמר
מה זה אומר אין לי מושג
אומר שהולך להיות בונקר. ראדי חלוץ. וובה בראון והובאן באגפים.ns75 כתב:קמתי עכשיו משנ״צ חלמתי חלום מוזר
מה זה אומר אין לי מושג
רוני לוי במיטבו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
איך מפתיעים?
מגיעים מאיילון צפון במקום מאיילון דרום.
וברצינות, אפשר להפתיע פחות ברמה של שחקנים ומערך אלה יותר בעניין של טקטיקה וגישה. למשחק הזה יכולות להיות שתי גישות:
1. עולים במטרה לשרוד את המחצית הראשונה בלי לספוג, מכבי נלחצים, הם חייבים לנצח בכל מחיר ובמחצית השניה כשהם מפקירים את ההגנה אנחנו עוקצים.
2.מסתערים על מכבי מהשנייה הראשונה, בדיוק כמו שעשינו בנתניה במשחק הירידה המפורסם שפשוט היממנו את נתניה וגמרנו את הסיפור במחצית הראשונה.
אני בטוח שמכבי מגיעים במחשבה שאנחנו נשחק נסוג וננסה לתפוס אותם במתפרצות, אני אומר פה אפשר להפתיע כשנשחק התקפי משריקת הפתיחה. המשחק הזה יוכרע ע"י ההתקפות של שתי הקבוצות, גם ההגנה של מכבי וגם ההגנה שלנו בחודש האחרון זה לא משהו שאפשר לבנות עליו. מול ההגנה של מכבי מגיעים בכל משחק למינמום שניים-שלושה מצבים של 100% גול ותמיד זה מגיע ממרכז ההגנה החדיר שלהם. אם נשחק נסוג וניתן למכבי לשלוט ולהפעיל את המכבש שלהם אז את הגול שלנו בטוח שנקבל ואולי גם שניים, השאלה כמה אנחנו נשחיל להם בצד השני.
יהיה מעניין לפתוח עם גדיר ושהר כשמליקסון מאחוריהם, ראדי אוגו והובאן באמצע וההגנה כרגיל.זה הרכב יחסית הרפתקני וקשה לי לראות את בכר פותח עם שני חלוצים.
האופציה הכי טובה זה ההרכב שרץ בשני המחזורים האחרונים. חבל שלברדה אין מקום בהרכב, במשחק כזה אני רוצה אותו על הדשא.
מגיעים מאיילון צפון במקום מאיילון דרום.
וברצינות, אפשר להפתיע פחות ברמה של שחקנים ומערך אלה יותר בעניין של טקטיקה וגישה. למשחק הזה יכולות להיות שתי גישות:
1. עולים במטרה לשרוד את המחצית הראשונה בלי לספוג, מכבי נלחצים, הם חייבים לנצח בכל מחיר ובמחצית השניה כשהם מפקירים את ההגנה אנחנו עוקצים.
2.מסתערים על מכבי מהשנייה הראשונה, בדיוק כמו שעשינו בנתניה במשחק הירידה המפורסם שפשוט היממנו את נתניה וגמרנו את הסיפור במחצית הראשונה.
אני בטוח שמכבי מגיעים במחשבה שאנחנו נשחק נסוג וננסה לתפוס אותם במתפרצות, אני אומר פה אפשר להפתיע כשנשחק התקפי משריקת הפתיחה. המשחק הזה יוכרע ע"י ההתקפות של שתי הקבוצות, גם ההגנה של מכבי וגם ההגנה שלנו בחודש האחרון זה לא משהו שאפשר לבנות עליו. מול ההגנה של מכבי מגיעים בכל משחק למינמום שניים-שלושה מצבים של 100% גול ותמיד זה מגיע ממרכז ההגנה החדיר שלהם. אם נשחק נסוג וניתן למכבי לשלוט ולהפעיל את המכבש שלהם אז את הגול שלנו בטוח שנקבל ואולי גם שניים, השאלה כמה אנחנו נשחיל להם בצד השני.
יהיה מעניין לפתוח עם גדיר ושהר כשמליקסון מאחוריהם, ראדי אוגו והובאן באמצע וההגנה כרגיל.זה הרכב יחסית הרפתקני וקשה לי לראות את בכר פותח עם שני חלוצים.
האופציה הכי טובה זה ההרכב שרץ בשני המחזורים האחרונים. חבל שלברדה אין מקום בהרכב, במשחק כזה אני רוצה אותו על הדשא.
תפסיק עם הסמים אחיns75 כתב:קמתי עכשיו משנ״צ חלמתי חלום מוזר
מה זה אומר אין לי מושג

עריכה: נמחק
נערך לאחרונה על ידי Noam98 ב 28 אפריל 2016, 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
תסלח לי נועם אבל זה לא מצחיק בכלל מה ששאלת