כרגע לא. אבל אין מפריעים לרכבת נוסעת באמצע הדהירה.dardasmiley כתב:תותח. כל הכבוד!
כיף גדול לקרוא את המילים החמות שלך עליה, מאוד קל להזדהות.
מזדהה גם עם מה שאמרת לגבי השוביניזם.
אז לסיכום.... יש הצעת עבודה?
"על הדבש ועל העוקץ"- סיכום המשחק בשבע בום
Re: "על הדבש ועל העוקץ"- סיכום המשחק בשבע בום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תודה רבה (-:Noam98 כתב:שמע אתה פשוט תותח, כתבה למופת.
שוב, מרתק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תקשיב אני מופתע בצורה יוצאת דופן, עושה רושם שמאז הריב האחרון ביננו שגם המשורר נכנס לריב הזה רק טוב יוצא ממך.
המשך ככה ושאפו על השיחה עם אלונה, חתיכת דבר

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תודה רבה!!דר אדום בנשמה כתב:תקשיב אני מופתע בצורה יוצאת דופן, עושה רושם שמאז הריב האחרון ביננו שגם המשורר נכנס לריב הזה רק טוב יוצא ממך.
כרגיל, טור נהדר.
מברוק על התגמול בעקבות העבודה הקשה.
מברוק על התגמול בעקבות העבודה הקשה.
- yanivnew91
סחתיין עליך וכיף לשמוע את הדברים על אלונה
מצטרף למפרגנים
אני אאתגר אותך קצת
לפני כל משחק תפרסם איך בכר צריך לשחק ומי ההרכב שכדאי לו לעלות איתו
יוסיף לכולם וגם לך
אני אאתגר אותך קצת
יוסיף לכולם וגם לך
אנחנו מעלים מפתחות למשחק, לא רוצה להכנס לעניינים של מי אמור לשחק. המטרה להשאר אובייקטיבי, אבל לא לפגוע באף אחד.adomi כתב:מצטרף למפרגנים
אני אאתגר אותך קצת
יוסיף לכולם וגם לך
שנינו יודעים ששחקנים קוראים ברשתות החברתיות(בודאות, גם מאמנים) ואין לי כוונה שמישהו מהם יפגע או ירגיש שיש כלפיו איזה עליהום.
אז אני משחיל בעדינות.
יש אגב טורים לפני משחק, עם הפינה הנוסטלגית של אורי
- The red one
גדי היקר, אתה מדבר על פלטקביץ שצריך ריטלין? יצא לך לשמוע את פרימו משדר?גדי כתב:
תודה רבה כרגיל - מדהים האיזון בין ראדי להובאן בנתונים.
אפשר להשוות את הנתונים של דור מיכה למליקסון ?
לגבי הרדיו - עמית פלטקביץ הזה צריך רטלין, כמעט 10 תאונות בגלל הצעקות שלו שנותנות הרגשה שיש שחקן מול שער ריק כאשר בפועל השחקן מחלץ כדור בדגל הקרן.
כמה שיורדים עליו כפרשן, כשדר הוא מעולה, אבל אם כמעט 10ם תאונות בגלל פלטקה אז בגלל פרימו זה 30. הכדור בחצי המגרש והוא צורח כאילו זה בדרך להכנס. אני אוהב לשמוע שידורים שלו, והאמת שיצא לי לא מעט לעשות את זה לאחרונה.
כל הכבוד toti אומנם לא מכיר אותך אבל גאה בך
נציג הפורום
נציג הפורום
שי כל הכבוד על הטור, כרגיל טור עינייני, מחכים ופשוט עושה כיף לקרוא.
יצא לי לפגוש את אלונה במפגש באינטל לכבוד יום האישה, וכמובן שהתרשמתי מאדם עוצמתי, מרתק, קשוב ואיכפתי, וכמובן אשת כדורגל בדם כמוני וכמוך, שמח לגלות צד חדש שלא ידעתי שקיים, אם עד היום הייתי גאה שהיא האדם שמוביל את המועדון שאני כל כל אוהב היום זה קיבל חותמת סופית ורישמית.
לגבי הטור, המספרים של ראדי והובאן מרשימים ביותר, רק שימשיכו ככה, כמובן מאור מליקסון שמה לא נאמר עליו, מקווה שנראה את ההרכב הזה גם מול מכבי.
יצא לי לפגוש את אלונה במפגש באינטל לכבוד יום האישה, וכמובן שהתרשמתי מאדם עוצמתי, מרתק, קשוב ואיכפתי, וכמובן אשת כדורגל בדם כמוני וכמוך, שמח לגלות צד חדש שלא ידעתי שקיים, אם עד היום הייתי גאה שהיא האדם שמוביל את המועדון שאני כל כל אוהב היום זה קיבל חותמת סופית ורישמית.
לגבי הטור, המספרים של ראדי והובאן מרשימים ביותר, רק שימשיכו ככה, כמובן מאור מליקסון שמה לא נאמר עליו, מקווה שנראה את ההרכב הזה גם מול מכבי.
תודה אחי, מחזק כל מילה.
אגב,משהו על אחד מדפי האוהדים שקצת הציק לי בעין. מליקסון נבחר לאיש של המשחק לקול תשואות (לייקים) של ההמון המשולהב.
אין לי כוונה להעביר ביקורת על אותו העמוד, אבל מצפה מדפי אוהדים ששואפים לעצב דעת קהל, לא להגרר לתוך מה שזול ונוח.
מליקסון היה טוב מאוד אתמול, אבל להבדיל מהמשחק נגד סכנין, לא היה הטוב בשורותינו.
הובאן לטעמי האישית היה המצטיין ולו בגלל התרומה המספרית(מעורבות ישירה בשלושה שערים) כשגם ראדי היה נהדר.
מאוד פופולרי לכתוב "מליקסון", אני אישית חושב שהשניים המוזכרים לעיל היו טובים ומשפיעים על המשחק ממנו
אגב,משהו על אחד מדפי האוהדים שקצת הציק לי בעין. מליקסון נבחר לאיש של המשחק לקול תשואות (לייקים) של ההמון המשולהב.
אין לי כוונה להעביר ביקורת על אותו העמוד, אבל מצפה מדפי אוהדים ששואפים לעצב דעת קהל, לא להגרר לתוך מה שזול ונוח.
הובאן לטעמי האישית היה המצטיין ולו בגלל התרומה המספרית(מעורבות ישירה בשלושה שערים) כשגם ראדי היה נהדר.
מאוד פופולרי לכתוב "מליקסון", אני אישית חושב שהשניים המוזכרים לעיל היו טובים ומשפיעים על המשחק ממנו
לא יוצא לי להגיב בפורום כמו פעם , אבל שי כרגיל טור נהדר ומסקרן , לא מאוחר לעשות הסבת מקצוע ולעבור להיות עיתונאי ספורט 
שאפו!!

שאפו!!
יותר קל ״לאהוב״ את מליקסון כי כמו שציינו פה לא פעם הוא שחקן שבשבילו קונים כרטיס, פעולת ההקפצה שלו באמצע אומנם הייתה ורטואזית ולא ״תרמה״ למשחק במובן של מספרים אבל אם תשאל כל אוהד הוא כנראה יזכור את הפעולה הזאת ולא את ה 4 חילוצי כדור של ראדי והמאבקי גובהה של הובאן, זה חלק מהפריוולגיות בלהיות כוכבTotti כתב:תודה אחי, מחזק כל מילה.
- ForeverRed
בתור אחד התומכים של הובאן כאן, קשה לי להגיד שהוא המצטיין.
זה עדיין היה משחק מפוזר מדי שלו.
זה עדיין היה משחק מפוזר מדי שלו.