וכן... איזה מזל שאבוקסיס נפל.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: וכן... איזה מזל שאבוקסיס נפל.

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: מה אני אמרתי ועל מה אתה ענית?

אורי טוען שאבוקסיס אשם.
אני טוען שזאת גניבת דעת.

כמובן שיש לו חלק באשמה, אבל איפה האשמה של עוזר המאמן של מכבי, שבמקום ללחוץ לו את היד יצא עליו ב-100 קמ"ש?
איפה האשמה של המאמן בעל התרבות האירופאית, שלאורך כל המשחק קילל אותו?
מה עם השוער הטוב בעולם לגילו שנכנס במאמן בליגת העל וזרק אותו לדשא?
והילד המפגר שבכלל התחיל את כל המהומה הזאת עם המהלך הבזוי ביותר שנראה כאן בשנים האחרונות?

זכותו של אבוקסיס לחגוג. זכותו לסמן "יש" עם היד ועם כל הלב. מכבי הרוויחה את זה ביושר.
זה לא נותן לאנשי הצוות החצופים שלה את הזכות להגיב כפי שהגיבו.
אני ציטטתי את אורי ולא אותך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:

תיארתי לעצמי שהטיית הדיון לנושאי פוליטיקה ודת תהיה המפלט שלך ושל עוד כמה.

לא יעזור לך כמה תלך באומנות בין הטיפות, שום דבר לא ישנה את שתי עובדות היסוד שציינתי קודם לכן. איתם כאמור, לא בחרת כלל להתמודד, כי ברור לך שהם שומטות את הקרקע מבעד למניפסט המופלא ששבה את ליבך. ואני כבר לא מדבר שאתה עצמך חוטא בחטא שאתה מייחס לי - הרי כל עמדת המוצא שלך בנידון, היא אנטי מכבי, בשמה אתה גומר את ה-הלל על מניפסט כוזב ושקרי שמגדיר מחדש את המושג לאנוס את המציאות.
כל ההסברים והתשובות לעניין רשומות מעלה. לא רואה שום צורך לחזור עליהם שוב, רק כדי שיהיו רשומים תחת היוזר שלי.
אותך זה לא מענין, סכנין הם לא יהודים ולכן הם טועים.
להתווכח עם פנאט דתי זה אחד מהדברים המיותרים שאפשר לעשות בעיניי,זה נוגד כל הגיון.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yanivnew91 כתב: בחייאת אורי תהיה פעם אחת בעד הערבים זה לטובת מטרה חשובה

תהיה רגוע - דעתי לא מעלה ולא מורידה כי הוא זה לגבי ההחלטות שיתקבלו על האירועים :)

ואל תלך שולל אחרי מורי דרך תועים.
רק מי שלא מסוגל להתמודד עם הטיעונים לגבי העובדות הבסיסיות באירועים אמש, מייחס לי כל מיני מניעים זרים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אני ציטטתי את אורי ולא אותך...
צודק, מחילה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אורי בוא אני יעזור לך..
אתה בפורום "אוהדי הפועל באר שבע"
לא "אייסוקר"/" השחקן ה 12" או כל מקום אחר. לדעתי (ונראה לי שלדעת רבים כאן) כל דבר, אבל כל דבר רע שקורה למכבי, טוב לי.. לא מעניין אותי חוקי/לא חוקי/ערבי/יהודי/ספורטיבי/מגעיל... הכל כשר. עכשיו אחרי שהבהרתי את שנאתי העמוקה והיוקדת למועדון הזבל שנקרא מכבי תל אביב, עדיין (עד כמה שאני מצליח להיות אובייקטיבי) אני חושב ששני הצדדים טעו, מכבי טעו הרבה יותר, בתחילה מהגול הלא ספורטיבי, ואחריו ההתנהלות אתמול, כולל התפרעות של שחקנים/בעלי תפקידים. אגב אני עקבי בשנאתי למועדון מטונף זה כל 36 שנות חיי, כך שאין שום קשר ליריבות/מאבקי תארים של השנים האחרונות.
לצערי מעט מאוד דברים "רעים" קורים למכבי (אדומים/הרחקות/שערים לא מוצדקים) לכן עד שקורה משהו היא לא צריכה לקבל "עזרה"/הבנה משום אוהד שלנו, יש לה כאמור מספיק שלוחות וזרועות בכל מקום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב: מה אני אמרתי ועל מה אתה ענית?

אורי טוען שאבוקסיס אשם.
אני טוען שזאת גניבת דעת.

כמובן שיש לו חלק באשמה, אבל איפה האשמה של עוזר המאמן של מכבי, שבמקום ללחוץ לו את היד יצא עליו ב-100 קמ"ש?
איפה האשמה של המאמן בעל התרבות האירופאית, שלאורך כל המשחק קילל אותו?
מה עם השוער הטוב בעולם לגילו שנכנס במאמן בליגת העל וזרק אותו לדשא?
והילד המפגר שבכלל התחיל את כל המהומה הזאת עם המהלך הבזוי ביותר שנראה כאן בשנים האחרונות?

זכותו של אבוקסיס לחגוג. זכותו לסמן "יש" עם היד ועם כל הלב. מכבי הרוויחה את זה ביושר.
זה לא נותן לאנשי הצוות החצופים שלה את הזכות להגיב כפי שהגיבו.

צודק.
אנשי מכבי אשמים שאינם הדלאי לאמה/אמה תרזה. הם היו צריכים לגלות אצילות נפש לא אנושית וללחוץ את היד למי שרוקד להם על הדם תוך מבט בלבן של העין ובצורה הכי חצופה ומתגרה שיש :בהלם:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב:אורי בוא אני יעזור לך..
אתה בפורום "אוהדי הפועל באר שבע"
לא "אייסוקר"/" השחקן ה 12" או כל מקום אחר. לדעתי (ונראה לי שלדעת רבים כאן) כל דבר, אבל כל דבר רע שקורה למכבי, טוב לי.. לא מעניין אותי חוקי/לא חוקי/ערבי/יהודי/ספורטיבי/מגעיל... הכל כשר. עכשיו אחרי שהבהרתי את שנאתי העמוקה והיוקדת למועדון ה*** שנקרא מכבי תל אביב, עדיין (עד כמה שאני מצליח להיות אובייקטיבי) אני חושב ששני הצדדים טעו, מכבי טעו הרבה יותר, בתחילה מהגול הלא ספורטיבי, ואחריו ההתנהלות אתמול, כולל התפרעות של שחקנים/בעלי תפקידים. אגב אני עקבי בשנאתי למועדון מטונף זה כל 36 שנות חיי, כך שאין שום קשר ליריבות/מאבקי תארים של השנים האחרונות.
לצערי מעט מאוד דברים "רעים" קורים למכבי (אדומים/הרחקות/שערים לא מוצדקים) לכן עד שקורה משהו היא לא צריכה לקבל "עזרה"/הבנה משום אוהד שלנו, יש לה כאמור מספיק שלוחות וזרועות בכל מקום.

אל תתבלבל.

גם לי כל האירועים האחרונים באים בטוב, אבל כשאונסים את האמת אני מגיב באופן פבלובי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אל תתבלבל.

גם לי כל האירועים האחרונים באים בטוב, אבל כשאונסים את האמת אני מגיב באופן פבלובי.
את זה הבנתי. השאלה למה ה" פבלוביות" שלך היא לא אנטי מכבי קודם לכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:

צודק.
אנשי מכבי אשמים שאינם הדלאי לאמה/אמה תרזה. הם היו צריכים לגלות אצילות נפש לא אנושית וללחוץ את היד למי שרוקד להם על הדם תוך מבט בלבן של העין ובצורה הכי חצופה ומתגרה שיש :בהלם:
לא חייבים ללחוץ יד.
כן חייבים שלא ללבות את האש, לצאת בצעקות, לדחוף ולגרום למהומה.

במה חטא אבוקסיס? בכך שסימן "יש" עם היד?
מה אני אגיד לך, פרובוקטור השנה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יוסי אבוקסיס הוא לא טלית שכולה תכלת וככה גם סכנין, אבל שזהבי התגרה באוהדי הפועל תל אביב עם הפיו פיו כולם אמרו שזה לא התגרות באמת ושפואד האשם העיקרי, אז פה פתאום כן יש התגרות והאשם העיקרי הוא אבוקסיס?
טב"ח זרק גפרור והצית אש, האש כמעט נכבתה, אבל רק כמעט...
מי שליבה את האש היה מאמן מכבי תל אביב ההולנדי פטר בוס השחצן, ראיקוביץ' והמאבטחים המוזרים של סכנין כולל האוהדים של שתי הקבוצות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש לציין שהקהל של סכנין לא באמת התפרע ונתן רושם של מפגן ראווה של חיזבאללה כמו שמכבי מתיימרת להציג, הם אלו שאונסים את המציאות.
ושלא תתבלבלו, זה שהסתננו אנשים למערך האבטחה זה נטו כישלון של הגוף הטוב בעולם לגילו- משטרת ישראל. סכנין שילמה ממיטב כספה על אבטחה וכשל כזה הוא נטו של מערך האבטחה שכלל בין היתר את המשטרה ה״נהדרת״ שלנו שאמונה על כל האבטחה באירוע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אורי אדום בנשמה כתב:2. ערן זהבי צודק במיליון אחוז. אנשי ביטחון במדים שאמונים על שמירת הסדר ובפועל מתנהגים כאחרוני החוליגנים ביציע ונותנים מכות לשחקנים זה רמאללה פראקסלנס. ומי שבעבר היתה לו אינטרקציה עם שוטרים פלסטינים, יודע שבעידנא דריתחא התרבות ממנה הם באו מאפילה על כל גינוני הנימוסין והממלכתיות המזוייפים שלהם.

עונת 99/00, מחזור 31: יוצאים למשחק חוץ בעילוט מול אחי נצרת. בזמן פציעות, במצב 1-2 לאחי, בלם ב"ש קאבניה מוקניה כובש בבירור שער ביד. השופט משום מה מאשר את השער, שהיה בעל משמעות קריטית למארחת שהיתה מתחת לקו האדום ונאבקה נגד הירידה. ואז התחילה מהומת האלוקים ביציעים, לידה האירועים אמש מדוחא נראים כמו משחק ילדים. אלפי (!!) אנשים וטף עם רצח בעיניים התחילו לנענע את הגדר ולהשליך כסאות וסלעים למגרש וכן ליציע שאכלס את מאה האוהדים מב"ש שראו ת'מוות. העסק נרגע רק אחרי דקות ארוכות, כאשר השופט אריק חיימוביץ' קיבל פיק ברכיים ופסל את הגול...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 26 אפריל 2016, 17:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב: לא חייבים ללחוץ יד.
כן חייבים שלא ללבות את האש, לצאת בצעקות, לדחוף ולגרום למהומה.

במה חטא אבוקסיס? בכך שסימן "יש" עם היד?
מה אני אגיד לך, פרובוקטור השנה.

לא אופייני לך גלגול העיניים הזה.

או שאולי אתה צריך לצפות שוב באירוע, ולקרוא טוב טוב את השפתיים של אבוקסיס.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:

לא אופייני לך גלגול העיניים הזה.

או שאולי אתה צריך לצפות שוב באירוע, ולקרוא טוב טוב את השפתיים של אבוקסיס.
צריך שניים לטנגו חביבי.
להפיל את התיק על אבוקסיס זה הכי קל והכי מנותק מהמציאות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורי אדום בנשמה כתב:

אולי העברית המופלאה של מר בהלול מהלכת עליך קסמים, אבל לא כך כולם. תוכן שכולו שקרים מחוצפים מתובל ברטוריקה חלולה ונכלולית במקרה הטוב. (כן - עובדה ידועה היא, שמוטיב הכזב והשקר הינו ציר מרכזי בהוויה של בני דודינו הישמעאלים)

שום מלל, ולו דעתני מאות מונים מזה של מר בהלול, לא ישנה את שתי עובדות היסוד הבאות:

1. מי שזרק את הגפרור לחבית הנפץ היה מאמנה של סכנין.

2. ערן זהבי צודק במיליון אחוז. אנשי ביטחון במדים שאמונים על שמירת הסדר ובפועל מתנהגים כאחרוני החוליגנים ביציע ונותנים מכות לשחקנים זה רמאללה פראקסלנס. ומי שבעבר היתה לו אינטרקציה עם שוטרים פלסטינים, יודע שבעידנא דריתחא התרבות ממנה הם באו מאפילה על כל גינוני הנימוסין והממלכתיות המזוייפים שלהם.
סתם סקרנות,
איך אתה מסתדר אם זה שיש לנו בקבוצה שלושה ישמעאלים שעונים על הקריטריון

"....מוטיב הכזב והשקר הינו ציר מרכזי בהוויה של בני דודינו הישמעאלים"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה