מכיר אחד אישית, הוא גם כותב פה בפורום לעיתים נדירות מאוד.
גר במרכז כל חייו, אבא אוהד ביתר, הוא אוהד ב"ש עם מנוי.
דר אוי ואבוי ואתה פותח פסימי היום
- dardasmiley
- simply-red
Re: דר אוי ואבוי ואתה פותח פסימי היום
אני גר בכפר סבא כבר 15 שנה ואני רוצה להגיד לכם שהעונה אני מתנהל כמו מיסיונר בקרב החברים דל הילדים שלי מהכיתה ומהשכונה. אני עושה להם שטיפת מח רצינית ומטיף להם לאהוד את באר שבע.. לאט לאט ועם ההצלחות שלנו אני רואה אותם מעלים את באר שבע בסולם האהדה שלהם, אחרי הכל לא קל להתמודד מול אהדה לברצלונה.(אני מקווה שהקטלונים ימשיכו להתרסק, זה טוב לעסק שלי..)
המפקד שלי מהצבא גר באזור גדרה. הבן שלו נרשם לחוג כדורגל השנה, בבחירה ביקש את הקבוצה של הפועל שנפתחה שם באזור (האבא אוהד מכבי שרוף, סל ורגל).אדום בלב בנשמהההה כתב:פתחנו על זה דיון לא מזמן. אני חושב שלא הצלחנו למצוא מישהו באמת בלי שום זיקה לעיר ושאוהד אותנו על אמת (לפתוח עיתון בראשון בבורר ולחייך אם ניצחנו זה לא נחשב)
- The red one
בלי שום שום זיקה לבאר שבע בכל ימות חייו? לא משפחה? לא היה פה באוניברסיטה? שום כלום?סניור כתב:
המפקד שלי מהצבא גר באזור גדרה. הבן שלו נרשם לחוג כדורגל השנה, בבחירה ביקש את הקבוצה של הפועל שנפתחה שם באזור (האבא אוהד מכבי שרוף, סל ורגל).
תראו, זה צפוי שלאור ההצלחות בשנים האחרונות מספר האוהדים הזה יעלה בצורה כזו או אחרת. מה גם שאנחנו מקבלים מעין טייטל של קבוצה אהודה על כל הליגה שנמצאים מאחרוינו במטרה להוריד את שלטון הצהבת.
אבל למצוא אוהדים כאלה מלפני 4-5 שנים ומעלה זה יהיה נדיר.
כלום כלום לפני, גם אני הייתי בהלם!
ברור שיש עכשיו הרבה ילדים בני 9-10 שמגדירים את עצמם כ"אוהדי הקבוצה", כי זאת הקבוצה שהם רואים מנצחת כל הזמן במשחקים המרכזיים, הם לא יודעים שמדובר במועדון יחסית קטן שעכשיו בתקופה טובה. בשבילם אנחנו מועדון גדול לכל דבר כמו הפועל ביתר מכבי וחיפה, ועכשיו אנחנו למעלה.
אבל הם יחלפו, לפחות רובם.
אבל הם יחלפו, לפחות רובם.
נכון, מנצ'סטר יונייטד אנחנו עוד לא, אבל רואים כאן מגמה ברורה בדרך להפיכה למועדון גדול (קבוצה גדולה אנחנו כבר, מועדון גדול- בדרך). בדיוק כמו שיש העדפה של שחקנים לבחור את באר שבע על פני המועדונים האחרים, ככה יש "תסיסה עממית" בקטנה של ילדים ונוער שמתחברים חזק לקבוצה. אתמול הייתי בחנות ספורט בנתיבות שנראית כמו חנות האוהדים מרוב מוצרי הפועל. אצל החברים של הבן שלי זה ברור שאוהבים רק את ב"ש ויורדים על מי שלא. אני גר בקיבוץ אור הנר, וזה קטע כמה זה שלוחה של רחוב המשחררים. כמובן בגלל מריו זוכוביצקי שגר כאן בעבר ומשפחתו עדיין, אבל כל זקני הקיבוץ חזק עניין (כולל מבחן טריויה בועדת קליטה), והרבה אנשים בני גילי שגם אוהדים שרופים. יש שם מעין משולש מעניין ארגנטינה-בארסה-באר שבע. (בארסה כי כמובן כל בנאדם שני טוען שהיה אחוק של אבא של מסי ברוסאריו).
בקיצור חברים, בלי קשר לאיך תסתיים העונה (ע.י) קורים פה דברים יפים לאללה.
בקיצור חברים, בלי קשר לאיך תסתיים העונה (ע.י) קורים פה דברים יפים לאללה.