ציטוטים מפורום בת מצווש
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
כרגע אנחנו צריכים כמה שיותר שחקני מפתח של מכבי בחוץ.
כמה שהוא שחקן גדול, אנחנו במאני טיים.
כמה שהוא שחקן גדול, אנחנו במאני טיים.
- yanivnew91
אתה ממש מפתיע היום..Totti כתב:חייב לומר את האמת האובייקטיבית, לפירס הגיע אדום.
זו כניסה של רוי קין בימי הזוהר שפספסה במילימטר את תום הקרירה של גל אלברמן(אחד האחרונים שאני מייחל לפרישתו, על אף השנאה הספורטיבית)
וגם לא היה פנדל על ורמוט, אל תגזימו.
אי אפשר לחשוד בי שאני מתייפיף, לא ככה, לא ככה.
לא מאחל לאף אחד לשבור פיקה, אנחנו טובים מספיק לנצח על המגרש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
(-:yanivnew91 כתב: אתה ממש מפתיע היום..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
לא מדבר על להתייפיף וכדומה.Totti כתב:אי אפשר לחשוד בי שאני מתייפיף, לא ככה, לא ככה.
מעריץ את אלברמן והכל אבל עדיין לא חושב שהגיע שם אדום.
זו לא הייתה כניסה ששווה אדום בדקה עשירית
לא הייתי ממהר להיות כזה נחרץ, פירס גולש עם רגל קדימה ונכנס עם הפקקים בברך של אלברמן, חושב שהוא ניצל מהאדום רק כי שניהם גלשו יחד לכדור ואלברמן לא היה בשליטה מלאה עליו, בכל מקרה עבירה מסוכנת שיכולה לעשות נזקyanivnew91 כתב: לא מדבר על להתייפיף וכדומה.
מעריץ את אלברמן והכל אבל עדיין לא חושב שהגיע שם אדום.
זו לא הייתה כניסה ששווה אדום בדקה עשירית
- simply-red
מספיק כוכביות סימנו אוהדי הבכיינת הצהובה על האליפות האבודה הזו שלהם, לא רוצה עוד אחת בגלל שאלברמן גמר את העונה על פציעה.. רוצה אותו ואת זהבי ואת טיבי ואת המח ואת כל הכנופיה עד הדקה ה90 של המחזור האחרון.. ככה בלי עוד תירוצים של אכלו לי שתו לי אה מה..
מה אני אגיד לך אני ממש משקשק מזה שהם ישימו לי כוכבית. שימו אלף כוכביות, כל עוד אני חוגג והולך למוקדמות האלופות הם יכולים לדחוף את הביקורות והכוכביות לתחתsimply-red כתב:מספיק כוכביות סימנו אוהדי הבכיינת הצהובה על האליפות האבודה הזו שלהם, לא רוצה עוד אחת בגלל שאלברמן גמר את העונה על פציעה.. רוצה אותו ואת זהבי ואת טיבי ואת המח ואת כל הכנופיה עד הדקה ה90 של המחזור האחרון.. ככה בלי עוד תירוצים של אכלו לי שתו לי אה מה..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הם יזכו תהיה להם וואחד כוכבית של השופטים שהביאו להם 10 נקודות...simply-red כתב:מספיק כוכביות סימנו אוהדי הבכיינת הצהובה על האליפות האבודה הזו שלהם, לא רוצה עוד אחת בגלל שאלברמן גמר את העונה על פציעה.. רוצה אותו ואת זהבי ואת טיבי ואת המח ואת כל הכנופיה עד הדקה ה90 של המחזור האחרון.. ככה בלי עוד תירוצים של אכלו לי שתו לי אה מה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1dor69 כתב: מה אני אגיד לך אני ממש משקשק מזה שהם ישימו לי כוכבית. שימו אלף כוכביות, כל עוד אני חוגג והולך למוקדמות האלופות הם יכולים לדחוף את הביקורות והכוכביות לתחת
רוצה מלא כוכביות.dor69 כתב: מה אני אגיד לך אני ממש משקשק מזה שהם ישימו לי כוכבית. שימו אלף כוכביות, כל עוד אני חוגג והולך למוקדמות האלופות הם יכולים לדחוף את הביקורות והכוכביות לתחת
כמה בכי על הרדיוס של סכנין ?
אף מילה שסטויקוביץ יורק על אוהדים שלנו ומורחק דווקא מהמשחק נגדם ?
אריק אמר לי שצריך לעשות מכונת אמת לכל השופטים לגבי הקבוצה שהם אוהדים.
אמרתי לו שהרעיון כבר עלה אבל אף מכון פוליגרף לא הסכים לעשות את הבדיקה בגלל שהמכונה שלהם הייתה נשרפת.
כוכבית זה יפה - זה מקשט יפה את הצלחת.
אמה יעמיק אאוט - הולכים על אליפות בכל הכח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
תפנית חדהגדי כתב:
רוצה מלא כוכביות.
כמה בכי על הרדיוס של סכנין ?
אף מילה שסטויקוביץ יורק על אוהדים שלנו ומורחק דווקא מהמשחק נגדם ?
אריק אמר לי שצריך לעשות מכונת אמת לכל השופטים לגבי הקבוצה שהם אוהדים.
אמרתי לו שהרעיון כבר עלה אבל אף מכון פוליגרף לא הסכים לעשות את הבדיקה בגלל שהמכונה שלהם הייתה נשרפת.
כוכבית זה יפה - זה מקשט יפה את הצלחת.
אמה יעמיק אאוט - הולכים על אליפות בכל הכח.
של מי ?yanivnew91 כתב: תפנית חדה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הם עוד לא עלו על הדיון המעמיק שלנו בדבר כמות הימים והלילות בשבוע?
ששששששששששdelta7 כתב:הם עוד לא עלו על הדיון המעמיק שלנו בדבר כמות הימים והלילות בשבוע?