מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.

ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.

הגול אתמול כולו על הראש שח אופיר. סגירה איומה במסירה שהגיעה למוגרבי. כשהכדור כבר הגיע למוגרבי מ7 מטרים להגנה לא היה הרבה מה לעשות.
בכל המאצאפים באגף שלו או שהפקירו אותו והוא היה צריך לסגור 2 או שהוא לקח את הכדור בלי בעיה.
הבור ההגנתי שלנו היה אך ורק באגף של אופיר, שלא הצליח לדעתי לעצור את ההתקפות שלהם יותר מפעמיים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.

ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.
אני רציני לגמרי. ב 1-1 בסמי עופר עטר חגג מחצית ראשונה. ביטון אמנם בישל, אבל הגנתית הוא היה חלש.

אני חושב שביטון מגן מצויין. במשחק הזה ספציפית, עדיף אוחיון לדעתי.

בכל מקרה, בכר יודע מה לעשות. מה שלא יעשה, אני סומך עליו.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

dardasmiley כתב:

הגול אתמול כולו על הראש שח אופיר. סגירה איומה במסירה שהגיעה למוגרבי. כשהכדור כבר הגיע למוגרבי מ7 מטרים להגנה לא היה הרבה מה לעשות.
בכל המאצאפים באגף שלו או שהפקירו אותו והוא היה צריך לסגור 2 או שהוא לקח את הכדור בלי בעיה.
הבור ההגנתי שלנו היה אך ורק באגף של אופיר, שלא הצליח לדעתי לעצור את ההתקפות שלהם יותר מפעמיים.
לטעמי הססנות של גורש בכדור רוחב שעבר ממש לידו היא הסיבה העיקרית לגול.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

simply-red כתב: לטעמי הססנות של גורש בכדור רוחב שעבר ממש לידו היא הסיבה העיקרית לגול.
כדור מסוכן לשוער, אם הוא הודף זה לאמצע הרחבה וכל רגל שפוגעת מכניסה. אם כבר הססנות שלו זה בהסתערות על מוגרבי איך שקיבל את הכדור, בנחישות כמו של קנדיל כשהלך על גאדיר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:
כדור מסוכן לשוער, אם הוא הודף זה לאמצע הרחבה וכל רגל שפוגעת מכניסה. אם כבר הססנות שלו זה בהסתערות על מוגרבי איך שקיבל את הכדור, בנחישות כמו של קנדיל כשהלך על גאדיר.
ומה עם המיקום של גורש כשמוגרבי קיבל את הכדור? זה א, ב של ג, ד.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: ומה עם המיקום של גורש כשמוגרבי קיבל את הכדור? זה א, ב של ג, ד.
+1.
גורש לא אשם בשער אבל בהחלט היה יכול לעשות יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

doctorslayer כתב:
יותר הפריע לי שלפני חודש בערך בכר התראיין ואמר שהזוג בלמים הטוב בארץ הוא צדק וטאהה.
אז מה קרה חילוף חברתי לסוארז?
אם זה פציעה, אני מקווה מאוד שיחזור בקרוב להרכב, במידה ולא, לא יפתיע אותי.
דוקטור, לאורך עונה שלמה, בסגל רחב, בתקופה של ריבוי משחקים - גם חילופים חברתיים זה לגיטימי. אולי זה נשמע לא פופולרי, אבל זאת האמת.
אתה צריך את כל הסגל הזה חד, מגובש ומוכן.

ראינו מה קרה אתמול כשמתן אוחיון יצא מהנפטלין ונראה אבוד על הדשא, לכל הפחות במחצית הראשונה המזעזעת שלו.

חוץ מזה, לא יודע מה בכר אמר - אבל מה שבטוח, למרות האהבה הגדולה שלי ללואיי, אני מרגיש הרבה יותר רגוע כשווילי נמצא שם ליד צדק.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

כנראה שולייאנטה לא ישחק נגדנו בחצי וגם משומר בספק.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

yanivnew91 כתב:כנראה שולייאנטה לא ישחק נגדנו בחצי וגם משומר בספק.
שטויות, כולם בריאים כשירים וישימו צמד.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Totti כתב:אוחיון במשחק הגנתי חלש?!
מישהו ניסה לשאול את עצמו מה עם קצת עזרה של הקישור לאגף שלו? הפקרות זו מילה עדינה לעומת מה שהלך שם.

ניחא מליקסון ובוזגלו שלא עוזרים, אפילו אוגו והובאן לא השתינו לכיוון שלו מחצית שלמה.
. +10000000

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיחק אותה בכר בהרכב בשבת.
לא חברתי ולא נעליים,הוא לא טיפש,הוא יודע שהוא צריך את כולם בפוקוס מלא ובלי מרמורים לישורת האחרונה.
בסהכ מה הוא עשה? נתן לאוחיון וסוארס לשחק,זה לא שהוא העלה שחקנים מהנוער.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

טוב אני חושב שכדאיי לשמור על מליקסון לליגה וזה ההרכב שהייתי פותח איתו:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, טאהא, מתן אוחיון
וואקמה, אוגו, בראון, בוזגלו
שהר וברדה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב:טוב אני חושב שכדאיי לשמור על מליקסון לליגה וזה ההרכב שהייתי פותח איתו:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, טאהא, מתן אוחיון
וואקמה, אוגו, בראון, בוזגלו
שהר וברדה
עטר לא שחקן סופר מהיר (אולי הווינגר הכי מהיר בארץ עם הכדור בכל מקרה מהמהירים ביותר) ועכשיו זה.

אחי לא בא לריב איתך או משהו אבל לפעמים הדיעות שלך הזויות וקשה להבין אם אתה צוחק או שאתה רציני.

אתה משחק בחצי גמר גביע מול קבוצה שלא ניצחת העונה, במגרש הביתי שלה ואתה רוצה לשמור את השחקן הכי יצירתי בהתקפה שלך לליגה.

לשמור לאן??? אי אפשר לדעת לעולם מה יהיה לא פה ולא פה.

אף אחד לא מבטיח לך שאם מליקסון לא משחק אז במשחק הבא כשהוא יעלה בהרכב בטוח ננצח, או לחלופין שחס וחלילה הוא ייפצע באימון עמה יעמיק לא עלינו.

כל עוד שחקן יכול לשחק, במיוחד שחקן כמו מליקסון הוא חייב לפתוח בהרכב בחצי גמר גביע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oranu כתב:
עטר לא שחקן סופר מהיר (אולי הווינגר הכי מהיר בארץ עם הכדור בכל מקרה מהמהירים ביותר) ועכשיו זה.

אחי לא בא לריב איתך או משהו אבל לפעמים הדיעות שלך הזויות וקשה להבין אם אתה צוחק או שאתה רציני.

אתה משחק בחצי גמר גביע מול קבוצה שלא ניצחת העונה, במגרש הביתי שלה ואתה רוצה לשמור את השחקן הכי יצירתי בהתקפה שלך לליגה.

לשמור לאן??? אי אפשר לדעת לעולם מה יהיה לא פה ולא פה.

אף אחד לא מבטיח לך שאם מליקסון לא משחק אז במשחק הבא כשהוא יעלה בהרכב בטוח ננצח, או לחלופין שחס וחלילה הוא ייפצע באימון עמה יעמיק לא עלינו.

כל עוד שחקן יכול לשחק, במיוחד שחקן כמו מליקסון הוא חייב לפתוח בהרכב בחצי גמר גביע.
מה הקשר שלא ניצחנו אותם?
העובדה היא שבן ביטון מסתדר מול טב"ח אבל לא מול אלירן עטר כי אלירן עטר לא שחקן סופר מהיר אלא שחקן חכם.
ואם כל הכבוד לגביע הליגה העונה יותר חשובה וזה לא שאני מציע לעלות עם הרכב משני אבל עדיף לעלות עם מליקסון שהוא על הספסל ולשמור אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

דווקא אחרי אתמול שחיפה מאוד עייפה ותשושה, הייתי עולה עם 3 קשרים באמצע ומליקסון בספסל.
אם הקבוצה תניע כדור ותשלוט במשחק, במחצית השנייה מליקסון יוכל להיכנס ולעשות
את ההבדל. מדקה 60 ומעלה כבר תהיה לחיפה בעיה של חמצן.
אגב, זמן טוב לדעתי להעלות את בן תורג'מן, דוידזאדה הוא החוליה החלשה אצלנו ולא מתאים
למשחקים האלה.

שלח תגובה