יציע אחד במושבה מכיל 5500, הם לא מילאו יותר מיציע שלם.Totti כתב: ביתר העונה נגד מכבי פתח תקווה במושבה
דר אוי ואבוי ואתה פותח פסימי היום
Re: דר אוי ואבוי ואתה פותח פסימי היום
הם וחיפה קיבלו גם חצי מהמערבי, מכבי כמה פעמים בעונה ממלאת יציעים כאוות נפשה משילוב של משחקי חוץ קרובים ומיעוט קהל יריב. שוב, זה שקול לחצי מהכמות הזאת שלנוNoam98 כתב: יציע אחד במושבה מכיל 5500, הם לא מילאו יותר מיציע שלם.
זו דעתך.Noam98 כתב: יציע אחד במושבה מכיל 5500, הם לא מילאו יותר מיציע שלם.
במשטרת ישראל שקיבלה בראש מכל עבר חושבים אחרת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אשכרה אתם משווים את ביתר ומכבי אלינו? הם מרחק יריקה משם אתם נוסעים מעל שעה ורבע.
אם הכוונה שלך לבאים מירושלים, אז אתה טועה.RedHell כתב:אשכרה אתם משווים את ביתר ומכבי אלינו? הם מרחק יריקה משם אתם נוסעים מעל שעה ורבע.
מעדיף לנסוע מבאר שבע בכל זמן ובכל שעה
צודק, אבל מצד שני ידוע לכל שאוהדים של בית״ר במרכז הארץ זה עניין שבשגרהTotti כתב: אם הכוונה שלך לבאים מירושלים, אז אתה טועה.
זה ברורdor69 כתב: צודק, אבל מצד שני ידוע לכל שאוהדים של בית״ר במרכז הארץ זה עניין שבשגרה
- simply-red
נועם תבדוק לי בבקשה כמה קהל הגיע מחיפה לנתניה במשחק שלהם מול רעננה כשהם ניצחו בפעם הראשונה העונה.
אין מספר, אבל בתקציר רואים בבירור שהיציע ממש לא מלא.simply-red כתב:נועם תבדוק לי בבקשה כמה קהל הגיע מחיפה לנתניה במשחק שלהם מול רעננה כשהם ניצחו בפעם הראשונה העונה.
האמת כיוונתי למה שדור אמר אח למרות שאני לא בטוח שלנוסעים מי-ם קשה יותר מאשר לנו...Totti כתב: אם הכוונה שלך לבאים מירושלים, אז אתה טועה.
אז אני בטוח.RedHell כתב: האמת כיוונתי למה שדור אמר אח למרות שאני לא בטוח שלנוסעים מי-ם קשה יותר מאשר לנו...
כמי שגר מירושלים בשש השנים האחרונות אני אפילו יותר מבטוח.
אחת הערים היותר קשות ליציאה וכניסה ממנה ואליה בעולם. ושלא נדבר על הזמן שלוקח להגיע מהבית ליציאה
אני עם טוטי, לא תנצחו את כביש 1. גם אם מבחינת זמן זה ייקח פחות (ולא בטוח בכלל) - הנהיגה בכביש אחד פשוט נוראית.
בכל מקרה, ההשוואה מיותרת פשוט כי הצלחה בונה קהל, אין ספק. אבל יותר מלטווח הקצר היא בונה קהל לטווח הארוך.
היקף קהל הספה של בית"ר, מכבי חיפה ומכבי ת"א, גדול משלנו בהרבה. בנוסף, אין כמעט אוהדי ב"ש מחוץ לב"ש (ואני מדברת על כאלה שלא גדלו בעיר) בניגוד לקבוצות האלה. הקבוצה שלך מגיעה לאזור שבו את מתגורר, ברור שתבוא.
בכל מקרה, ההשוואה מיותרת פשוט כי הצלחה בונה קהל, אין ספק. אבל יותר מלטווח הקצר היא בונה קהל לטווח הארוך.
היקף קהל הספה של בית"ר, מכבי חיפה ומכבי ת"א, גדול משלנו בהרבה. בנוסף, אין כמעט אוהדי ב"ש מחוץ לב"ש (ואני מדברת על כאלה שלא גדלו בעיר) בניגוד לקבוצות האלה. הקבוצה שלך מגיעה לאזור שבו את מתגורר, ברור שתבוא.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
רוצה לספר לכם שאני מתגורר בנס ציונה ויש תופעה שלא ראיתי כאן מעולם.crazyred כתב:אני עם טוטי, לא תנצחו את כביש 1. גם אם מבחינת זמן זה ייקח פחות (ולא בטוח בכלל) - הנהיגה בכביש אחד פשוט נוראית.
ילדים משחקים בשכונה עם חולצות של מליקסון ונוואקמה(24ו-9 - כולל השמות שלהם).
התחלתי לתחקר את הילדים וההורים ואין להם שום קשר לב"ש.
הילדים משגעים אותם וזו תוצאה של הצלחות.
אני אמנם גר בבאר שבע וכל החיים הקצרים שלי אני גר כאן, אבל אני מכיר המון אוהדים של קבוצות אחרות. מכבי, הפועל, חיפה, ביתר, קטמון, נורדיה, פת ואפילו רעננה.אביאל כתב: רוצה לספר לכם שאני מתגורר בנס ציונה ויש תופעה שלא ראיתי כאן מעולם.
ילדים משחקים בשכונה עם חולצות של מליקסון ונוואקמה(24ו-9 - כולל השמות שלהם).
התחלתי לתחקר את הילדים וההורים ואין להם שום קשר לב"ש.
הילדים משגעים אותם וזו תוצאה של הצלחות.
אבל מעולם לא נתקלתי באוהד שלנו שאין לו קשר לעיר.
- The red one
פתחנו על זה דיון לא מזמן. אני חושב שלא הצלחנו למצוא מישהו באמת בלי שום זיקה לעיר ושאוהד אותנו על אמת (לפתוח עיתון בראשון בבורר ולחייך אם ניצחנו זה לא נחשב)