doctorslayer כתב:
תזכור שכמו שאפשר למצוא תמיד חיובי, אפשר גם למצוא שלילי.
לצערי מהקבוצה הזו עד כה דברים חיובים לא קיבלנו יותר מדי, אז אני פסימי מטבעי בכל הנוגע להפועל ב"ש.
אני לא אאמין שנצליח לעשות משהו, עד הרגע האחרון, נמשיך להתעצבן במשחקים, לרדת על דוידזאדה, להתעצבן על ביטון, לצחוק על הפציעה של מליקסון ועל הלוזריות של בוזגלו.
עד שישתיקו אותי בתואר.
אבל עד אז, אני מדבר.
תשמע, אני קורא את ההודעות שלך, וכמעט ברוב ההודעות אני מסכים איתך,( אולי חוץ מההשוואה בין מיכה למליקסון) יותר עם הדברים קצת פחות עם הדרך שזה עובר, ב 25 השנים שאני אוהד הקבוצה הפועל ב״ש בחיים לא נתנה לי סיבה להיות אופטימי, (אולי פעם אחת בעונת הגביע) כל פעם שבאתי עם ציפיה כולשהיא, המכה שקיבלתי אני ועוד רבים וטובים הייתה כואבת יותר, שלוש דברים שיש לי להגיד בקשר לנושא הזה, ביום שאני אפסיק לצפות יהיה כנראה היום האחרון שאני אגיע למגרשים, חלק מהכיף של המשחק זה ההתרגשות, זה המתח זה הדברים הקטנים שרק מי שהיה במגרש יכול להבין, דבר שני, מסכים שיש המון נקודות מעניינות בדברים שאתה מציג, אבל הגישה משנה הכל, הקבוצה אתמול שיחקה כדורגל טוב אחרי חודשים שדי הסרחנו את הדשא, כל השחקנים התאמצו וגם אם היו דברים פחות טובים והיו כאלו, אז יש צורה לבקר, ולהעיף חצי קבוצה שאתמול נלחמה ושיחקה כדורגל טוב זה לא רציני.
דבר אחרון, אני מצטרף לגדי, כל היופי בפורום הזה זה הדעות המגוונות, אני אישית לומד הרבה (אומנם לא מגיב הרבה אבל קורא כל הודעה), גם מהטורים של טוטי, עד לניתוחים שונים של אנשים פה ועד הערות קטנות שלפעמים אני לא שם לב אליהם במהלך המשחק ומנסה לשים לב אליהם כשאני רואה את השידור החוזר יום למחרת.