הפינה האופטימית למחזור ה31

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: הפינה האופטימית למחזור ה31

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
חושב שהבעיה היא אינה הביקורת שזוהי זכותך ושל כל אחד להעביר אותה אלא הדרך והצורה.

מדברים פה על שחקנים שלובשים את החולצה שלך, שרוצים כמוך אם לא יותר להביא תואר, קצת כבוד לא יזיק.
וכן, לפעמים מרגיש שאתה אנטי בהגזמה ומחפש שלילי תמיד.
תזכור שכמו שאפשר למצוא תמיד חיובי, אפשר גם למצוא שלילי.
לצערי מהקבוצה הזו עד כה דברים חיובים לא קיבלנו יותר מדי, אז אני פסימי מטבעי בכל הנוגע להפועל ב"ש.
אני לא אאמין שנצליח לעשות משהו, עד הרגע האחרון, נמשיך להתעצבן במשחקים, לרדת על דוידזאדה, להתעצבן על ביטון, לצחוק על הפציעה של מליקסון ועל הלוזריות של בוזגלו.
עד שישתיקו אותי בתואר.
אבל עד אז, אני מדבר.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
תזכור שכמו שאפשר למצוא תמיד חיובי, אפשר גם למצוא שלילי.
לצערי מהקבוצה הזו עד כה דברים חיובים לא קיבלנו יותר מדי, אז אני פסימי מטבעי בכל הנוגע להפועל ב"ש.
אני לא אאמין שנצליח לעשות משהו, עד הרגע האחרון, נמשיך להתעצבן במשחקים, לרדת על דוידזאדה, להתעצבן על ביטון, לצחוק על הפציעה של מליקסון ועל הלוזריות של בוזגלו.
עד שישתיקו אותי בתואר.
אבל עד אז, אני מדבר.
תשמע, אני קורא את ההודעות שלך, וכמעט ברוב ההודעות אני מסכים איתך,( אולי חוץ מההשוואה בין מיכה למליקסון) יותר עם הדברים קצת פחות עם הדרך שזה עובר, ב 25 השנים שאני אוהד הקבוצה הפועל ב״ש בחיים לא נתנה לי סיבה להיות אופטימי, (אולי פעם אחת בעונת הגביע) כל פעם שבאתי עם ציפיה כולשהיא, המכה שקיבלתי אני ועוד רבים וטובים הייתה כואבת יותר, שלוש דברים שיש לי להגיד בקשר לנושא הזה, ביום שאני אפסיק לצפות יהיה כנראה היום האחרון שאני אגיע למגרשים, חלק מהכיף של המשחק זה ההתרגשות, זה המתח זה הדברים הקטנים שרק מי שהיה במגרש יכול להבין, דבר שני, מסכים שיש המון נקודות מעניינות בדברים שאתה מציג, אבל הגישה משנה הכל, הקבוצה אתמול שיחקה כדורגל טוב אחרי חודשים שדי הסרחנו את הדשא, כל השחקנים התאמצו וגם אם היו דברים פחות טובים והיו כאלו, אז יש צורה לבקר, ולהעיף חצי קבוצה שאתמול נלחמה ושיחקה כדורגל טוב זה לא רציני.
דבר אחרון, אני מצטרף לגדי, כל היופי בפורום הזה זה הדעות המגוונות, אני אישית לומד הרבה (אומנם לא מגיב הרבה אבל קורא כל הודעה), גם מהטורים של טוטי, עד לניתוחים שונים של אנשים פה ועד הערות קטנות שלפעמים אני לא שם לב אליהם במהלך המשחק ומנסה לשים לב אליהם כשאני רואה את השידור החוזר יום למחרת.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: תשמע, אני קורא את ההודעות שלך, וכמעט ברוב ההודעות אני מסכים איתך,( אולי חוץ מההשוואה בין מיכה למליקסון) יותר עם הדברים קצת פחות עם הדרך שזה עובר, ב 25 השנים שאני אוהד הקבוצה הפועל ב״ש בחיים לא נתנה לי סיבה להיות אופטימי, (אולי פעם אחת בעונת הגביע) כל פעם שבאתי עם ציפיה כולשהיא, המכה שקיבלתי אני ועוד רבים וטובים הייתה כואבת יותר, שלוש דברים שיש לי להגיד בקשר לנושא הזה, ביום שאני אפסיק לצפות יהיה כנראה היום האחרון שאני אגיע למגרשים, חלק מהכיף של המשחק זה ההתרגשות, זה המתח זה הדברים הקטנים שרק מי שהיה במגרש יכול להבין, דבר שני, מסכים שיש המון נקודות מעניינות בדברים שאתה מציג, אבל הגישה משנה הכל, הקבוצה אתמול שיחקה כדורגל טוב אחרי חודשים שדי הסרחנו את הדשא, כל השחקנים התאמצו וגם אם היו דברים פחות טובים והיו כאלו, אז יש צורה לבקר, ולהעיף חצי קבוצה שאתמול נלחמה ושיחקה כדורגל טוב זה לא רציני.
דבר אחרון, אני מצטרף לגדי, כל היופי בפורום הזה זה הדעות המגוונות, אני אישית לומד הרבה (אומנם לא מגיב הרבה אבל קורא כל הודעה), גם מהטורים של טוטי, עד לניתוחים שונים של אנשים פה ועד הערות קטנות שלפעמים אני לא שם לב אליהם במהלך המשחק ומנסה לשים לב אליהם כשאני רואה את השידור החוזר יום למחרת.
אני אתייחס לנקודה השניה שלך, כי הראשונה היא גישה וזו הגישה שלי (ושלא תחשוב לרגע שאני לא מצפה או מתאכזב, אתה מוזמן לבוא לשמוע את העצבים והצעקות במהלך משחק) והגישה השלישית שהיא בדיוק על מה שאני מדבר.

לגבי הנקודה השניה, אני לא העפתי חצי סגל הביתה, ולא הערתי חצי הערה על המשחק אתמול, הצורה שלו או תפקוד השחקנים על הדשא.
אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הראשונה שלי בפוסט בעמוד מס' 2, לא רק שלא ירדתי על אף אחד, החמאתי לכל מי שהיה על הדשא.
אני אמרתי שמבחינתי אופטימי היה שברדה ישב בספסל ומפה נפתחה תיבת פנדורה (די קלאסית יש לומר).
אתה רוצה לקרוא לזה חצי קבוצה, סלאמתק, אז חצי קבוצה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
אני אתייחס לנקודה השניה שלך, כי הראשונה היא גישה וזו הגישה שלי (ושלא תחשוב לרגע שאני לא מצפה או מתאכזב, אתה מוזמן לבוא לשמוע את העצבים והצעקות במהלך משחק) והגישה השלישית שהיא בדיוק על מה שאני מדבר.

לגבי הנקודה השניה, אני לא העפתי חצי סגל הביתה, ולא הערתי חצי הערה על המשחק אתמול, הצורה שלו או תפקוד השחקנים על הדשא.
אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הראשונה שלי בפוסט בעמוד מס' 2, לא רק שלא ירדתי על אף אחד, החמאתי לכל מי שהיה על הדשא.
אני אמרתי שמבחינתי אופטימי היה שברדה ישב בספסל ומפה נפתחה תיבת פנדורה (די קלאסית יש לומר).
אתה רוצה לקרוא לזה חצי קבוצה, סלאמתק, אז חצי קבוצה.
אני חושב שדווקא לגבי ברדה ובוזגלו יש די הסכמה רחבה בפורום שהם צריכים לראות ספסל, אתמול ברדה היה על הספסל ובן היה עם משחק סביר פלוס, ובוזגלו אומנם לא ראה ספסל אבל יחסית למשחקים הקודמים היה טוב, אני מסכים עם יוסי וטוטי שהתפקיד של בוזי הוא אך ורק שחקן קו, לא מנהל משחק, לא שחקן נוסף ליד אוגו, לא חלוץ ולא מגן, קשר קו, מקבל כדור , נגיעה אחת, מסירה לרחבה, מקסימום דריבל קטן, ברגע שמליקסון על הדשא גם רואים בוזגלו יותר טוב, ברגע שמליקסון לא על הדשא 2 אופציות או להתחיל עם בוזי על הספסל או להמשיך איתו על הקו ולתת למישהו אחר לנהל משחק אולי ראדי אולי הובאן. לגבי שאר הדברים, לא בא חס וחלילה להטיף, מסכים שזה עיניין של גישות, ו 2 הגישות מקובלות.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

כשלא הורגש בחסרונם של טאהא וביטון, זה רק מראה איזו קבוצה בריאה יש לנו.
מאוד אהבתי את המשחק של סוארז ובעיקר של אוחיון אתמול, לטעמי כשאנחנו משחקים עם רבעית התקפה כמו אתמול ,אוחיון "ההגנתי" יותר עדיף על ביטון.
ווקאמה במשחק בינוני פלוס מסיים עם צמד ובישול - דרשני.
סוף סוף כל שחקן שיחק בעמדה הטבעית שלו והמשחק לפרקים היה שוטף ומהנה.
מהראן ראדי ברוך השב, נראה רעב ורענן. שחקן סופר חשוב לפינלה של העונה.
ומעל כולם כמובן דודו גורש .... סתםםם , מ ל י ק ס ו ן

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

האמת שמליקסון היה כל כך טוב וכל כך דומיננטי שיותר משנהניתי מזה, ממש סבלתי, מהכאב על כל מה שהפסדנו כשהוא לא היה.
וכן - אני מת על סוארס והוא היה טוב כמו תמיד. אני מסכים שטאהא גם טוב מאד - אבל בעיניי סוארס יותר, מה גם שהוא מוסיף כח בכדורים חופשיים בהתקפה, וגם בישל מצב של גול בטוח שוואקמה פספס אחרי הקרן.
היה משחק תענוג. דומה ל-5-2 שהיה במשחק השני בטרנר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

איזה תמונת שער יפה בידיעות ספורט היום.
דוידזאדה מחבק את מליקסון ומניף אותו באויר, מהצד משקיף בהשתאות מליקסון ג'וניור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה מילים על בן שהר.
חלוץ זה התפקיד הכי תלותי בכדורגל, בטח לשחקן שמתבסס על תנועות לעומק.
ככל שיעבור הזמן התיאום ישתפר, המסירות יצאו בזמן וזה יראה טוב יותר.
מספיק שמכל הניסיונות יעבור אפילו רק כדור אחד וזה הולך לרשת.
שימו לב שחלוצים בדר"כ לא מגיעים לשיא שלהם בעונה הראשונה.

יש משהו אחר שמפריע לי בשהר וניסיתי הרבה פעמים להסביר את עצמי פה ללא הצלחה.
קראתי לו מפוזר, לא מפוקס. אז אני אחדד. לשהר יש בעיה כשהוא משחק עם הכדור קרוב לגוף.
עצירות לא מספיק נקיות, מקדמות לא מספיק מדויקות או בעוצמה לא נכונה, דריבל טעון שיפור על שטחים קטנים וחוסר שקט בעמידה עם הכדור.
הוא חייב לשפר את זה כדי להפוך לחלוץ האדיר שהוא יכול להיות. והוא יכול.

שלח תגובה