תקשורת ספורט
- The red one
Re: תקשורת ספורט
אני לא חושב שבאף עיתון/אתר כתוב שהוא גדול שחקני ישראל בכל הזמנים או הגדול ששיחק כאן. אם כן זו הגזמה, אבל על הנתון שהוא כבש הכי הרבה בעונה, יותר מכל מי ששיחק כאן, אין עוררין ובדפי ההיסטוריה הוא יירשם, שם לא מתעסקים בכמה ולמה אלא בתכל'ס.
ברור לכם גם שלכל הטענות האלה יש קונטרות (רמות הגנה ושטויות כאלה), אבל באמת שאף אחד לא מתעסק בזה. זה כמו שעכשיו נתחיל להתעסק באם זאת באמת העונה הכי גדולה של ברדה או שבעצם בעונה הקודמת היו פחות משחקים אז בלה בלה בלה..
לא היה ספק שיצאו מגדרם ברגע שיישבר השיא, ובטח ובטח שזה מגיע בדקה 91 בניצחון שמעלה את מכבי למקום הראשון. ואגב, לא צריך לפחד להודות שהוא הווינר הכי גדול ששיחק בליגה הישראלית. לא יודע אם השחקן הישראלי הכי ווינר (למרות שבהחלט ייתכן) אבל אין דומה לו מבחינת התרומה שהוא מביא לקבוצה ועוד אחת כזו שלקחה 3 אליפויות ברצף וטרבל.
מה שבטוח שבשביל להיות השחקן הישראלי הטוב בכל הזמנים הוא צריך לעשות קריירה ענפה באירופה, ואת זה הוא כנראה כבר לא ישיג (הלוואי שכן הלוואי שכןןןןן)
ברור לכם גם שלכל הטענות האלה יש קונטרות (רמות הגנה ושטויות כאלה), אבל באמת שאף אחד לא מתעסק בזה. זה כמו שעכשיו נתחיל להתעסק באם זאת באמת העונה הכי גדולה של ברדה או שבעצם בעונה הקודמת היו פחות משחקים אז בלה בלה בלה..
לא היה ספק שיצאו מגדרם ברגע שיישבר השיא, ובטח ובטח שזה מגיע בדקה 91 בניצחון שמעלה את מכבי למקום הראשון. ואגב, לא צריך לפחד להודות שהוא הווינר הכי גדול ששיחק בליגה הישראלית. לא יודע אם השחקן הישראלי הכי ווינר (למרות שבהחלט ייתכן) אבל אין דומה לו מבחינת התרומה שהוא מביא לקבוצה ועוד אחת כזו שלקחה 3 אליפויות ברצף וטרבל.
מה שבטוח שבשביל להיות השחקן הישראלי הטוב בכל הזמנים הוא צריך לעשות קריירה ענפה באירופה, ואת זה הוא כנראה כבר לא ישיג (הלוואי שכן הלוואי שכןןןןן)
אל תיתנו לשנאה למכבי לעוור אתכם, הוא בהחלט הגדול מכולם. כל כך חד, כל כך מגוון, כל כך רעב, כל כך קר רוח. הוא מעמיד ממוצעים מעוררי יראה וסוחב קבוצה כמעט לבדו כבר שלוש שנים (מעל 90 שערי ליגה כבש פה בשלוש וחצי שנים).
התגובות פה בפורום עליו רק מעצימות את זה
התגובות פה בפורום עליו רק מעצימות את זה
תקשיבו הבן אדם מכוער טילים,כישרון היו ממנו גדולים הרבה יותר,רק אחד כזה משחק אצלנו.
אבל אי אפשר לקחת ממנו את הווינריות,הקרח שזורם לו בעורקים,העובדה שבמאני טיים הבן אדם מוציא מעצמו את המקסימום,הרעב הבלתי נגמר.
וביננו למישהו היה ספק שהוא יהיה זה שישים את הגול ודווקא בדקה ה90?
זה בול ערן זהבי.
אבל אי אפשר לקחת ממנו את הווינריות,הקרח שזורם לו בעורקים,העובדה שבמאני טיים הבן אדם מוציא מעצמו את המקסימום,הרעב הבלתי נגמר.
זה בול ערן זהבי.
האמת שהיה ספק. אני ואבא שלי התערבנו בינינו אם הוא נותן אותה בדקה ה-90 בדיוק או בדקה האחרונה של תוספת הזמןאדום זקן כתב:תקשיבו הבן אדם מכוער טילים,כישרון היו ממנו גדולים הרבה יותר,רק אחד כזה משחק אצלנו.
זה בול ערן זהבי.
מי זה הסוכן הישנוני שלו?
שיימצא לו כבר קבוצה באירופה ינעל העולם
- The red one
למה הוא צריך? הוא מרוויח סכום כסף שיפרנס עד הנכדים שלו לפחות, הכי קרוב לבית.ns75 כתב:מי זה הסוכן הישנוני שלו?
זה עדיין גרושים לעומת מה שהוא יכול להרוויח בחוץאדום בלב בנשמהההה כתב: למה הוא צריך? הוא מרוויח סכום כסף שיפרנס עד הנכדים שלו לפחות, הכי קרוב לבית.
מעבר לזה שגם הוא יודע שהכדורגל האמיתי לא משוחק במזרח התיכון, ויש לו עדיין מה להוכיח מול הגדולים של הכדורגל הישראלי באמת ( ברקוביץ׳, רביבו, בניון)
- The red one
זה לא כזה גרושים לעומת מה שהוא יכול להרוויח בחוץ. הרי הוא לא יגיע לקבוצות גדולות באנגליה או ספרד או גרמניה. אף קבוצה באירופה לא תשלם לו הרבה הרבה יותר ממה שהוא מקבל במכבי ועל הדרך תשאיר אותו ברמה מקצועית דומה. אם היה 5 שנים צעיר - אז כן.
85 שערים פחות מאלון מזרחי.
יש למישהו ספק שהוא הולך לשבור גם את זה?
הסופרלטיבים עליו מוצדקים. כל מילה מגובה במעשים, תארים ובתים בצ'מפיונס שהביא ביכולת מטורפת.
הוא לא ייזכר מהישראלים הגדולים ביותר ברמה של בניון, רביבו וברקוביץ' אך בהחלט כשליט יחיד של הליגה המקומית, שגם דאג להצעיד את הקבוצה שלו להופעות יפות באירופה.
השלוש שנים האלה גרמו לי לשנאה גדולה למכבי, אך לזהבי ואלברמן יש לי המון ריספקט. אפילו הערצה.
הסופרלטיבים עליו מוצדקים. כל מילה מגובה במעשים, תארים ובתים בצ'מפיונס שהביא ביכולת מטורפת.
הוא לא ייזכר מהישראלים הגדולים ביותר ברמה של בניון, רביבו וברקוביץ' אך בהחלט כשליט יחיד של הליגה המקומית, שגם דאג להצעיד את הקבוצה שלו להופעות יפות באירופה.
השלוש שנים האלה גרמו לי לשנאה גדולה למכבי, אך לזהבי ואלברמן יש לי המון ריספקט. אפילו הערצה.
הוא ווינר מטורף, קר רוח בצורה מפחידה והוא ישאר כאן בארץ עד שיעבור את מזרחי.yossi כתב:85 שערים פחות מאלון מזרחי.
ואני לא מסוגל להעריץ אותו, אלברמן כן ואותו לא
מי שבאמת אוהב את המשחק לא יכול שלא להעריץ אותו על מה שהוא עושה פה
אתה מעריץ את בניון?dor69 כתב:מי שבאמת אוהב את המשחק לא יכול שלא להעריץ אותו על מה שהוא עושה פה
כשהוא היה בשיא? ברור שכן. היום כבר פחות כי עברו כבר איזה 7 שנים מאזCrazyRed7 כתב: אתה מעריץ את בניון?
אוקיי..dor69 כתב: כשהוא היה בשיא? ברור שכן. היום כבר פחות כי עברו כבר איזה 7 שנים מאז
אני חושב שהמילה מכבד יותר מתאימה בהקשר זהבי. לא יכול להעריץ שחקן כדורגל שהוא בעצם האויב הספורטיבי שלי.
אני מעריץ רק את ברדה ומליקסון

אני מעריץ אותו מקצועית, ספורטיבית אני מתעב אותו בכל רמ״ח איברייCrazyRed7 כתב: אוקיי..
אני חושב שהמילה מכבד יותר מתאימה בהקשר זהבי. לא יכול להעריץ שחקן כדורגל שהוא בעצם האויב הספורטיבי שלי.
אני מעריץ רק את ברדה ומליקסון