יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
אולי די? איבדתם את הראש גמרי.
נצחו? שיהיה להם לבריאות. או שיחנקו.
כמו שכתב יוסי, אליפות שיקחו או יאבדו מולנו, ראש בראש.
בואו נגיע לשם קודם.
נצחו? שיהיה להם לבריאות. או שיחנקו.
כמו שכתב יוסי, אליפות שיקחו או יאבדו מולנו, ראש בראש.
בואו נגיע לשם קודם.
דיברת מגרוניeitam כתב:
דבר בשם עצמך!!! אם אתה מרגיש שאתה אוהד לוזר של מועדון לוזר סימן שאתה צודק בחלק הראשון של המשפט. מעולם לא הייתי לוזר וגם לא אהיה. תמיד אראה את החלק המלא של הכוס ואתמקד בו. הקבוצה שלי דישדשה בליגה השניה עד לפני כמה שנים עם 50 אוהדים ביציע ובעל בית שלא מעניינת אותו הקבוצה. לפני כשלוש שנים נשארנו בליגה ברגע האחרון אחרי משחק הרואי. מאז אנחנו משתפרים משנה לשנה! השנה אנחנו ממש קרובים לצלחת ומרגישים במרחק נגיעה! עדיין!נלחם עד הסוף, ניתן את הכל, במגרש וביציע. לא בטוח שזה יספיק מול המכונה הצהובה שעלתה רק פי שניים וחצי ורצה בליגת העל רק פי עשר. אנחנו כתף אל כתף בישורת האחרונה. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה לוזרים כמוך על הכתפיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
סבבה אני איתך,הלוואי שאתה צודקeitam כתב:
דבר בשם עצמך!!! אם אתה מרגיש שאתה אוהד לוזר של מועדון לוזר סימן שאתה צודק בחלק הראשון של המשפט. מעולם לא הייתי לוזר וגם לא אהיה. תמיד אראה את החלק המלא של הכוס ואתמקד בו. הקבוצה שלי דישדשה בליגה השניה עד לפני כמה שנים עם 50 אוהדים ביציע ובעל בית שלא מעניינת אותו הקבוצה. לפני כשלוש שנים נשארנו בליגה ברגע האחרון אחרי משחק הרואי. מאז אנחנו משתפרים משנה לשנה! השנה אנחנו ממש קרובים לצלחת ומרגישים במרחק נגיעה! עדיין!נלחם עד הסוף, ניתן את הכל, במגרש וביציע. לא בטוח שזה יספיק מול המכונה הצהובה שעלתה רק פי שניים וחצי ורצה בליגת העל רק פי עשר. אנחנו כתף אל כתף בישורת האחרונה. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה לוזרים כמוך על הכתפיים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מתאים לאף אחד מכם, לכו שתו מים ותחזרו מחר כשאתם מפוכחים ומבינים שהגזמתם
זה שהשחקנים משלשלים פעם אחר פעם, לא הופך אותי ללוזר.
שאני רואה שחקנים מאבדים את הראש, ועוד שנייה נחנקים מכמה ספרינטים אני גם מבין שהבעיה היא לא רק בראש.
רק צריך להסיק מסקנות ולהמשיך להתפתח עונה אחר עונה.
שאני רואה שחקנים מאבדים את הראש, ועוד שנייה נחנקים מכמה ספרינטים אני גם מבין שהבעיה היא לא רק בראש.
רק צריך להסיק מסקנות ולהמשיך להתפתח עונה אחר עונה.
דבר נוסף ואחרון: יש דבר כזה שנקרה "מומנטום" זה בדיוק הדבר הזה שאנחנו מרגישים שברח לנו בשבועות האחרונים. העניין ב"מומנטום" הזה שהוא חמקמק. כמו שהוא בורח הוא יכול לחזור. לכו תדעו, יכול להיות שהוא יצטרף לנסיעה שלנו לנתניה
אני עדיין לא מצליח להתאושש... שלא נדבר על להירדם.
"תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"
פתגמים יש בלי סוף, הלאה.eitam כתב:"תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"
העונה נגמרה, מי שלא בא לעודד ורק רוצה לראות תארים אין לו מה לבוא למשחקים שנשארו, אנחנו מכירים תמועדון הזה מספיק טוב בשביל לדעת שזה גמור.
בואו נשים תקלפים על השולחן, שורה תחתונה בשביל לקחת אל*פות צריך לנצח את כל המשחקים שנשארו כולל בבלומפילד, מכבי לא תאבד נקודות לא מול סכנין לא מול רעננה ובטח שבטח שלא מול חיפה.
אנחנו אף פעם לא היינו קבוצה שמוציאה מעצמה פתאום את ה100% שלה כשהיא עם הגב לקיר, וזה גם לא יקרה עכשיו.
גם מכביסטים בתחפושת אדומה יש בשפע.Noam98 כתב: פתגמים יש בלי סוף, הלאה.
העונה נגמרה, מי שלא בא לעודד ורק רוצה לראות תארים אין לו מה לבוא למשחקים שנשארו, אנחנו מכירים תמועדון הזה מספיק טוב בשביל לדעת שזה גמור.
בואו נשים תקלפים על השולחן, שורה תחתונה בשביל לקחת אל*פות צריך לנצח את כל המשחקים שנשארו כולל בבלומפילד, מכבי לא תאבד נקודות לא מול סכנין לא מול רעננה ובטח שבטח שלא מול חיפה.
וזו שורה משיר של שלום חנוך.
תהיה טוב, תנצח, תקח תואר.
פאשלה שלי עם השורה משיר, אבל זה לא העניין.אריאל2 כתב: גם מכביסטים בתחפושת אדומה יש בשפע.
וזו שורה משיר של שלום חנוך.
תהיה טוב, תנצח, תקח תואר.
העניין הוא שאני לא רואה אותנו מנצחים את כל המשחקים שנשארו ובגלל זה אני לא רואה אותנו לוקחים תואר. אני לא מאמין בסוויצ׳ים מידיים, אי אפשר לאבד ככ הרבה נקודות בתקופה האחרונה ופתאום לחזור להיות המפלצת זוללת נקודות שהיינו.
לטעמי זה עוד היה גמור בתיקו 2:2 נגד סכנין, היה צפוי ששוב נקרוס בפלייאוף.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1simply-red כתב:" הפועל באר שבע אלופת המדינה 2015-2016"
שכולם ישננו את זה טוב טוב לפני השינה וגם כשאתם מרגישים חרבנה כמו היום..
תחשבו מה הדבר הראשון שתעשו כשתשמעו את השופט שורק לסיום ותבינו שזכינו באליפות,
אני יודע שאני אבכה כמו ילד קטן..
אם רק תאמינו..
לילה טוב.
יהיה לנו מספיק זמן להתבכיין, לשמור על ריכוז ומוטיבציה.
מליקסון וטוני חוזרים, שני ניצחונות מול סכנין ורעננה ואנחנו שוב במומנטום.
קבל עוד שורה משיר של ארז לב ארי:Noam98 כתב: פאשלה שלי עם השורה משיר, אבל זה לא העניין.
העניין הוא שאני לא רואה אותנו מנצחים את כל המשחקים שנשארו ובגלל זה אני לא רואה אותנו לוקחים תואר. אני לא מאמין בסוויצ׳ים מידיים, אי אפשר לאבד ככ הרבה נקודות בתקופה האחרונה ופתאום לחזור להיות המפלצת זוללת נקודות שהיינו.
לטעמי זה עוד היה גמור בתיקו 2:2 נגד סכנין, היה צפוי ששוב נקרוס בפלייאוף.
רק תאמין.
הלוואי שהיה במה חבר, הלוואי.אריאל2 כתב: קבל עוד שורה משיר של ארז לב ארי:
רק תאמין.
הסיפור גמור, תן להינות מהסוף בשקט. סוף טוב יש רק באגדות.
טוב, וגם לכמה ילדי שמנת צפונבוניים...
ערן זהבי שובר את השיא הזה,שובר תשיא ההוא,ואני אומר מתי ישבור תרגל הבן של זונה הזה,תזדיין לנו מהמדינה,מה שמגבו עשה שם בחוץ גובל בשערורייה אבל אין מה לעשות אולי מהמקום השני נתחיל לשחק כדורגל טוב יותר בלי לחץ,אני מאמין שאם ניקח תשני משחקים הקרובים אנחנו מעל מכבי לפני המשחק מולם,וגם אם לא אנחנו נגיע לשם ונעשה תעבודה אין ברירה אחרת,זה שי !