כן, הטחת רפש שקרי בהעדר יכולת להתמודד עם הטיעונים זו טקטיקה די נדושה של המילייה הפוליטי אליו אתה משתייך. שא ברכה
חזרת לסיסמאות?
איזה רפש? מה שקרי? מי לא מצליח להתמודד עם הטיעונים?
מי שמאמין בשנת 2016 שמוסרי לסקול למוות נואפים, אוכלי טרפות ומחללי שבת, לנתץ מסגדים בסגנון ספר דברים תוך אפס התחשבות בזכויות כמו חופש הדת, חופש הביטוי, שוויון וליברליזם מוטב שלא יבקר מוסר של אחרים.
אריאל2 כתב:
הסברה שהוא ניסה לנטרל מחבל לבוש בחגורת נפץ בירי חי בלי להתריע בפני אזרחים וחיילים שעמדו מסביב מחזיקה מים?
מבין למה מרחף עליך ועל דומיך סימן שאלה האם אתם אמיתיים? כשיש איום מוחשי של מטען שעלול להתפוצץ בכל חלקיק שניה נתון, בראש ובראשונה מנטרלים את האיום. לא נראה לי שהיית משבח חייל שבעודו עסוק להזהיר עוברים ושבים במקום לירות, היה מתפוצץ מטען שהיה חלילה גובה קרבנות בנפש.
אריאל2 כתב:
חזרת לסיסמאות?
איזה רפש? מה שקרי? מי לא מצליח להתמודד עם הטיעונים?
מי שמאמין בשנת 2016 שמוסרי לסקול למוות נואפים, אוכלי טרפות ומחללי שבת, לנתץ מסגדים בסגנון ספר דברים תוך אפס התחשבות בזכויות כמו חופש הדת, חופש הביטוי, שוויון וליברליזם מוטב שלא יבקר מוסר של אחרים.
ממש ירון ידען לעניים...
וביום שתביא ציטוט אחד שלי שמאשר את טענות הבלע ואסופת השקרים שלך אשר מתחת לכבודי להתייחס אליהם בכלל, אני פורש בו במקום מכתיבה בפורום.
גדי כתב:
לבושתי אני מתעקש על זה שאנחנו חייבים להיות מוסריים.
אז עכשיו בגלל שהרגו את המחבל הזה אנחנו לא מוסריים? לאן הגענו? הרגו פאקינג מחבל! מה קשור מוסריות עכשיו, יש מספיק מקרים שבהם היינו מוסריים והומניים זה לא אחד כזה
סניור כתב:כבר סיכמנו, הסברנו והראנו איך איום המטען לא רלבנטי אלא משמש כעלה תאנה, ובנוסף, גם אם ישנו, לא כך מתמודדים איתו.
אבל למה להתייחס לטיעונים..
הדבר היחיד שהסברת והראת זה שלדעתך צריך לקחת ריזיקה בחיי חיילנו. אולי אתה בשירותך הצבאי נהגת כך, אבל לא כך כולם. ואם קשה לך להבין שמחבל שקודם לכן ניסה להרוג כמה שיותר הוא גם בחזקת נושא חגורת נפץ, וזה לא שחסרים תקדימים לכך, זו בעיה קשה.
שיש כתב:
אז עכשיו בגלל שהרגו את המחבל הזה אנחנו לא מוסריים? לאן הגענו? הרגו פאקינג מחבל! מה קשור מוסריות עכשיו, יש מספיק מקרים שבהם היינו מוסריים והומניים זה לא אחד כזה
הגזמת.
אפילו בוגי בכבודו ובעצמו אמר שזה לא מוסרי! בוגי! (ד"ש מאבו-ג'יאהד ושאר קרבנות החיסולים הממוקדים..)
שיש- הבהרנו בתחילת השיחה, לא מדובר בהרג מחבל, אלא בהרג מחבל לאחר שזה כבר נוטרל ולא במהלך האירוע עצמו ולקיחת החוק לידיים. עם הרג מחבל במהלך אירוע כולם כאן מסכימים.
אורי- אמרנו שבצבא נהוג (מניסיון באירועים) להרחיק אנשים, לבטח אזרחים, לתצפת על החשוד ולחכות לרובוט חבלנים שמנטרל את הפצצה באם קיימת. אבל, לאור העדויות שטוענות לשלילת איום המטען קודם לכן, האופן שבו אנשי צבא ואזרחים הסתובבו סביב למחבל כאילו שהם במוצב ואחד החברים נזרק לנוח לידם, נראה לי שהמצב טיפה אחר משאתה מנסה לתאר.
שיש כתב:
לדעתי כן. טוהר הנשק מדבר על מקריים כאלה. אין בי קמצוץ של עצב על מותו של המחבל.זה שלא מוציאים להורג מחבל מנוטרל זה צו מוסרי לדעתי.
מה שכן אני מסכים שמוסר זה עניין סובייקטיבי. מה שנראה לי מוסרי לא יהיה מוסרי בעייני אחר. בשביל זה יש חוק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קראתי עכשיו את התגובות לפוסט של יהודה גליק(ביקר את התנהגות החייל) ויש לי מסקנה אחת:
האחרון שיכבה את האור.
הפכנו להיות מדינה של ערסים, בהמות מתלהמות , טיפשים, אלימים, לא מסוגלים לכבד דעה של אף אחד אחר.
כיום מי שלא שמח ברצח ערבים(דומא, אבו חדיר וכו׳) הוא שמאלני בוגד ושלל קללות ואיחולי מחלות.
אני סך הכל בן 25 אבל אני זוכר שפעם היה כאן אחרת.
CrazyRed7 כתב:קראתי עכשיו את התגובות לפוסט של יהודה גליק(ביקר את התנהגות החייל) ויש לי מסקנה אחת:
האחרון שיכבה את האור.
הפכנו להיות מדינה של ערסים, בהמות מתלהמות , טיפשים, אלימים, לא מסוגלים לכבד דעה של אף אחד אחר.
כיום מי שלא שמח ברצח ערבים(דומא, אבו חדיר וכו׳) הוא שמאלני בוגד ושלל קללות ואיחולי מחלות.
עם שסובל שנים על גבי שנים מטרור לא יישאר כל כך מתון וסובלני. אין מה לעשות עם זה, העם הולך ונוטה ימינה
CrazyRed7 כתב:קראתי עכשיו את התגובות לפוסט של יהודה גליק(ביקר את התנהגות החייל) ויש לי מסקנה אחת:
האחרון שיכבה את האור.
גם הוא שמאל??
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה