כשהם יחזרו לארץ הם יסתכלו על כסף וכמה אירופה הקבוצה נותנת להם. ליגת אלופות עדיפה על ליגה אירופית. אם תפסיד אליפות בגלל שהשחקנים שלך היו בנבחרת, זה לא יגרום לאף לגיונר להגיע אליך.הפועלעולה כתב:אני מדבר איתך על שחקנים כמו דמארי, קהת ואלמוג כהן. אם הם יחזרו לארץ, אחד מהשיקולים שלהם יהיה לחתום במועדון ממנו מגיעים לנבחרת. מכבי ת"א כזה, מכבי חיפה כזה, אנחנו עדיין לא.
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- dardasmiley
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אני יגיד לך יותר, במשחק רישמי יהיו פחות מ6 זימונים וזה מה שמרגיז עוד יותר, ברדה חייב לפרוש מהנבחרת ולנוח במקום לטייל בקרואטיה.הפועלעולה כתב:אז אם התמונה של הנציגים שלנו העלתה לי חיוך, עכשיו נזכרתי למה אני שונא את הנבחרת:
בוריס קליימן יפתח, איתן טיבי ורמי גרשון בלמים, דסה מגן. בנוסף יפתחו טב"ז ויוסי פאקינג בניון.
בהצלחה לקרואטיה.
ונקווה שימתחו שריר או משו כזה ( דסה, טיבי)
בווי נט כתוב שדסה עם רגישות בשריר וביטון יפתח במקומו, איזה אפסים אנחנו זה משהו.הפועלעולה כתב:אז אם התמונה של הנציגים שלנו העלתה לי חיוך, עכשיו נזכרתי למה אני שונא את הנבחרת:
בוריס קליימן יפתח, איתן טיבי ורמי גרשון בלמים, דסה מגן. בנוסף יפתחו טב"ז ויוסי פאקינג בניון.
בהצלחה לקרואטיה.
אם זה נכון צריך לסגור את הנבחרת, מכבי עושים לנו בית ספר ואנחנו בעננים מהזימונים הפאטתיים האלו. איכס!
- The red one
שיש אין מה להתרגש לא לטוב ולא רע. המשחק הזה אפילו לא יכול להוות לנו איזושהיא אינדקציה לעתיד בכדי לכעוס על זה ולהגיד "אם עכשיו X מועדף אז בדוק בקמפיין Y שלנו לא ישחק". אפילו מאמן אין..פשוט בדיחה..
נבחרת ישראל כמראה לכדורגל הישראלי כולו.
אני עדיין חושב שהזימונים האלה נועדו לתת למכבי לנוח, אף שחקן של מכבי לא יפתח היום בהרכב( אולי אולי טיבי). פשוט מרגיז כמה שאנחנו נאיביים, נקווה שיעבור חלקאדום בלב בנשמהההה כתב:שיש אין מה להתרגש לא לטוב ולא רע. המשחק הזה אפילו לא יכול להוות לנו איזושהיא אינדקציה לעתיד בכדי לכעוס על זה ולהגיד "אם עכשיו X מועדף אז בדוק בקמפיין Y שלנו לא ישחק". אפילו מאמן אין..פשוט בדיחה..
מקווה שאף שחקן שלנו לא ישחק אפילו דקה.
בינתיים לפי ההרכב המשוער אף שחקן של מכבי לא פותח.zivmay כתב:מקווה שאף שחקן שלנו לא ישחק אפילו דקה.
אצלנו ביטון, צדק ובוזגלו יפתחו בהרכב במקום?שחקני מכבי שינוחו להם(דסה, טיבי, בן חיים).
אנחנו פראיירים וטיפשים.
ומתלהבים כמו לא יודע מה...
אנחנו עוד צעירים מאוד.
אנחנו עוד צעירים מאוד.
זה באמת הזוי. יכול להיות הבדל ענקי בסוף.
זה הרי ברור שבמשחקים רישמיים לא ברדה, לא בוזגלו, לא בן ביטון ולא גורש ישחקו. אולי דוידזאדה יהיה שחקן הרכב.
כל כך מיותר.
מכבי עושה צחוק ופתאום אחרי 1000 שנה זהבי לא כשיר (קיבל אינפוזיה עלק) ודסה שנראה בריא מאוד נהיה רגיש בשריר.
דווקא לגבי טבח הפח היו למאמן של מכבי טענות שהוא לא זומן אחרי שהוא מייבש אותו חודשיים.
זה הרי ברור שבמשחקים רישמיים לא ברדה, לא בוזגלו, לא בן ביטון ולא גורש ישחקו. אולי דוידזאדה יהיה שחקן הרכב.
כל כך מיותר.
מכבי עושה צחוק ופתאום אחרי 1000 שנה זהבי לא כשיר (קיבל אינפוזיה עלק) ודסה שנראה בריא מאוד נהיה רגיש בשריר.
דווקא לגבי טבח הפח היו למאמן של מכבי טענות שהוא לא זומן אחרי שהוא מייבש אותו חודשיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רגישות בשריר החשק.גדי כתב:זה באמת הזוי. יכול להיות הבדל ענקי בסוף.
כל כך מיותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא פחות ממחדל שך המועדון, אנחנו עדיין צעירים ונלמד רק חבל שנפלנו על משמרת של גולדהאר..CrazyRed7 כתב: בינתיים לפי ההרכב המשוער אף שחקן של מכבי לא פותח.
אצלנו ביטון, צדק ובוזגלו יפתחו בהרכב במקום?שחקני מכבי שינוחו להם(דסה, טיבי, בן חיים).
אנחנו פראיירים וטיפשים.
דסה באמת נפצע, אלא אם כן רופא הנבחרת משת"פ עם מכבי...
בכל מקרה טוואטחה כנראה יפתח כמגן שמאלי. יש התלבטות בין בוזי לטב"ז.
זאת רק הסנונית הראשונה. בקיץ כשהשחקנים שלנו יעשו מסע בצד השני של העולם, שחקני מכבי ינוחו בבית. מוכן להתערב מעכשיו.
בטח נפצע, יחזור כמו נינג'ה לפליאוףהפועלעולה כתב:דסה באמת נפצע, אלא אם כן רופא הנבחרת משת"פ עם מכבי...