הטרול זורק לנו פירורים ואנחנו לועסים...אדום בלב בנשמהההה כתב:אין שום מה להסביר ושום מה לנמק. השחקנים של מכבי ת"א הם לא נערים שפעם ראשונה בחייםם שלהם עולים להר געש מולם. אין שום סיבה שהבוז הזה יפריע להם או יגרום להם לרעוד, אולי טיפ טיפה יפריע להם לשמוע, אבל זה בטח לא מה שישנה דרסטית את המצב. לדעתי גם ראו את זה על כר הדשא, הם ממש לא פתחו גרוע או בפחד את המשחק.
השחקן ה-12 = בוז אדיר למכבי !
Re: השחקן ה-12 = בוז אדיר למכבי !
ראשית אני מסכים עם מה שאתה כותב.izguy83 כתב: וספר להם את זה אחרי שהם נותנים בראש לחיפה ובדרבי מול רבבות צופים ששורקים בוז.
אתה מתעקש להצדיק את הטענה הלא נכונה שלך. כמו שכתבתי קודם, יש השפעה מסוימת של קהל ביתי על קבוצת חוץ. לא במימדים שאתה מתאר.
רק שאני ביקשתי משהו אחר....
אני קורא לזה - רעש מאורגן ומתוזמן.
את זה לא עשינו ולא ניסינו מעולם, ולכן גם קשה לקבוע הבחנה של הצלחה או כישלון.
(שוב, למעט בעשר הדקות הראשונות...ששם לדעתי הייתה אפקטיביות)
אפשר להסכים וגם לא להסכים...הכל לגיטמי.סניור כתב:
הטרול זורק לנו פירורים ואנחנו לועסים...
מה שאתה עושה ממש לא לגיטימי.

- ForeverRed
כמה נוח להתייחס לשריקות הבוז בדקות הראשונות ולהתעלם מכל היתר.
העידוד שהתחיל מוקדם מהרגיל, העוצמה, התפאורה, האבוקות, השירים שנשמעו מכל היציעים, האווירה סביב המשחק וחשיבותו.
כל אלה לא שינו דבר.
רק בזכות שריקות הבוז השחקנים שלנו פתחו בטירוף בזמן שמכבי עשתה בתחתונים.
למה אני מגיב על זה בכלל??!!
העידוד שהתחיל מוקדם מהרגיל, העוצמה, התפאורה, האבוקות, השירים שנשמעו מכל היציעים, האווירה סביב המשחק וחשיבותו.
כל אלה לא שינו דבר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סניור כתב:
הטרול זורק לנו פירורים ואנחנו לועסים...
אאוצ'
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממש לא נוח !ForeverRed כתב:כמה נוח להתייחס לשריקות הבוז בדקות הראשונות ולהתעלם מכל היתר.
כל אלה לא שינו דבר.
העידוד עד דקת הפתיחה היה מדהים !
התצוגה הייתה מרשימה !
אבל הבוז הצורם למכבי בדקות הראשונות היה אפקטיבי !!!!!!
- The red one
אם כבר משהו שמוציא מהכלים - האולטרס הניפו את הדגל של קוסבו במחצעית השנייה מאחורי גבו ולעיתים מול עיניו של ראיקוביץ.
רעיון נפלא ואדיר! גם להשיג דגל קוסבו זה בטח לא כזה קל.
היה אדיראדום בלב בנשמהההה כתב:אם כבר משהו שמוציא מהכלים - האולטרס הניפו את הדגל של קוסבו במחצעית השנייה מאחורי גבו ולעיתים מול עיניו של ראיקוביץ.
- red and white
- Title: Almog
יש לכם תמונה של הנפת הדגל במקרהNoam98 כתב: היה אדיר
תאמת חשבתי לצלם ולהעלות לכדורגל שפל, הם היו עפים על זה, אבל לא היה לי סוללה /:red and white כתב: יש לכם תמונה של הנפת הדגל במקרה
זה נכון שיש אפקט וזה נכון שזה משפיע,אבל..זה משפיע בדקות הראשונות ואם אתה לא יודע לנצל את זה,לאט לאט פגה ההשפעה וראינו את זה בראשון.גיל שגיב כתב:
טוב...זו דעתך.
למרות שאני ראיתי מכבי מהוססת ולחוצה עד השער שהבקיעה...
פתחנו את המשחק בסערה בגלל האטרף של הקהל,אבל לא ידענו לנצל את זה לשערים וברגע שלא ניצלנו את זה מכבי נכנסו אט אט למשחק ויצאו מההלם.
להבדיל,בשנים קודמות ידעו מכבי לנצל מצויין את אפקט הקהל בבלומפילד,לשים את הגול מהר ולגמור את המשחק.
יש אמת בדבריך...אדום זקן כתב: זה נכון שיש אפקט וזה נכון שזה משפיע,אבל..זה משפיע בדקות הראשונות ואם אתה לא יודע לנצל את זה,לאט לאט פגה ההשפעה וראינו את זה בראשון.
פתחנו את המשחק בסערה בגלל האטרף של הקהל,אבל לא ידענו לנצל את זה לשערים וברגע שלא ניצלנו את זה מכבי נכנסו אט אט למשחק ויצאו מההלם.
להבדיל,בשנים קודמות ידעו מכבי לנצל מצויין את אפקט הקהל בבלומפילד,לשים את הגול מהר ולגמור את המשחק.