השחקן ה-12 = בוז אדיר למכבי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: השחקן ה-12 = בוז אדיר למכבי !

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
אתה טועה דר.

שחקן הוא קודם כל בן אדם ואחר כך שחקן....

בן אדם, כל בן אדם....יורד באיכויות הביצוע שלו בזמן לחץ שכזה.

אז אולי שחקן מקצוען מתורגל יותר והאיכויות שלו נפגעות פחות מכל אדם אחר, אבל זה לא אומר שהן לא נפגעות בכלל.

רק להבין שהדבר יפגום קשות בתקשורת בין השחקנים האחד לשני, בין הספסל לשחקנים, העצבנות שתגיע בעקבות זה.....
גיל תעשה לי טובה, עבור הכסף שהם מקבלים הם צריכים לקרוע את התחת גם עם עיר שלמה שורקת להם בוז.
וזה לא סכום מגוחך כמו שמרוויחים רוב בעלי התפקידים במדינה, זה סכום שכל אחד היה מת לחתום עליו כאן ועכשיו בכל עבודה שהיא.
אז תעשה לי טובה ואל תהפוך אותם למסכנים שנמצאים בלחץ, הם לא באמת בלחץ, הקהל שמשלם כספים מכיסו בלחץ, הם את שלהם עשו והגיעו לצמרת אז מה אכפת להם לחפף, אליפות? שהקהל ימשיך לסבול את הכסף שלהם הם יקבלו לא חשוב מה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב: גיל תעשה לי טובה, עבור הכסף שהם מקבלים הם צריכים לקרוע את התחת גם עם עיר שלמה שורקת להם בוז.
וזה לא סכום מגוחך כמו שמרוויחים רוב בעלי התפקידים במדינה, זה סכום שכל אחד היה מת לחתום עליו כאן ועכשיו בכל עבודה שהיא.
אז תעשה לי טובה ואל תהפוך אותם למסכנים שנמצאים בלחץ, הם לא באמת בלחץ, הקהל שמשלם כספים מכיסו בלחץ, הם את שלהם עשו והגיעו לצמרת אז מה אכפת להם לחפף, אליפות? שהקהל ימשיך לסבול את הכסף שלהם הם יקבלו לא חשוב מה.
מה הקשר דר ?

אם אתה מאוד רוצה לדבר עם חבר שלך אבל מישהו שם לך אוזניות אטומות על האוזניים ואתה לא שומע את מה שהחבר משיב לך....מה זה קשור לרצון שלך ?

תבין, הרעש הוא הכלי....חוסר התקשורת ואי הסדר שיווצר במכבי יגרמו לעצבנות, אותה עצבנות תגרום לירידה ביכולת ולבלבול וזו התוצאה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: גיל תעשה לי טובה, עבור הכסף שהם מקבלים הם צריכים לקרוע את התחת גם עם עיר שלמה שורקת להם בוז.
לפי השיטה שלך אין הבדל בין משחק בית לחוץ כי הלחץ לא אמור להשפיע.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

izguy83 כתב: לפי השיטה שלך אין הבדל בין משחק בית לחוץ כי הלחץ לא אמור להשפיע.
יפה כתבת.

ובכלל, מה התכלית של העידוד ? הרי בתכלס אנחנו רוצים לדרבן את הקבוצה שלנו ולהלחיץ את היריבה.

אם תחשבו טוב, תבינו שלזה מובילה בדיוק ההצעה שלי.

אז אולי זה נשמע מוזר....קשה לשינוי....אבל אלו בדיוק הדברים שעשויים לחולל מהפכה ולהביא ללחץ חסר תקדים שבעתיד יצויין כאבן דרך שהובילה לשינוי.

חבל שזההצעה לא מתקבלת.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גיל שגיב כתב:
אתה טועה דר.

שחקן הוא קודם כל בן אדם ואחר כך שחקן....

בן אדם, כל בן אדם....יורד באיכויות הביצוע שלו בזמן לחץ שכזה.
....
רק צריך לזכור שיש גם בני אדם שבדיוק זה רק מכניס אותם לעוד יותר זון ופוקוס... בביצה המקומית שלנו ערן לוי הוא אחד כזה, לדעתי גם זהבי.

לעודד, לעודד, לעודד!!!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

גיל שגיב כתב:
מה הקשר דר ?

אם אתה מאוד רוצה לדבר עם חבר שלך אבל מישהו שם לך אוזניות אטומות על האוזניים ואתה לא שומע את מה שהחבר משיב לך....מה זה קשור לרצון שלך ?

תבין, הרעש הוא הכלי....חוסר התקשורת ואי הסדר שיווצר במכבי יגרמו לעצבנות, אותה עצבנות תגרום לירידה ביכולת ולבלבול וזו התוצאה.
למה מה זה מגדל בבל? כולה קצת בוז לא ביג דיל בשבילם

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

RedRock כתב:
רק צריך לזכור שיש גם בני אדם שבדיוק זה רק מכניס אותם לעוד יותר זון ופוקוס... בביצה המקומית שלנו ערן לוי הוא אחד כזה, לדעתי גם זהבי.

לעודד, לעודד, לעודד!!!
נתחיל בזה שממילא על הפתיחה ברגע שמכבי תיגע בכדור יהיה בוז אדיר אם נרצה או לא..... זה באוטומט וזה רק מראה שכל האוהדים בבסיס מאמינים שיש בזה תועלת.
לעצם דבריך, אני מכוון לפגיעה במכבי כקבוצה ולא בשחקן כזה או אחר !
שחקנים במהלך משחק קוראים אחד לשני בטח ובטח השוער.... המאמן צועק הוראות וכו׳.... כל זה אמור להשתבש ולא דיברתי על האטרף שזה יכניס את השחקנים שלנו....

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ועוד לא הסברת איך הרעש לא מפריע לשחקנים שלנו לתקשר אחד עם השני.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

סניור כתב:ועוד לא הסברת איך הרעש לא מפריע לשחקנים שלנו לתקשר אחד עם השני.
הרעש הוא בזמן החזקת הכדור ע"י שחקני מכבי.

כאשר הם עם הכדור אתה צריך לנסות ולהוציא אותו מהם במקרה זה לתקשורת אין חשיבות מכרעת כמו במקרה שהכדור אצלך....

ובכלל, אתם נותנים לי הרגשה כאילו המצאתי את הגלגל....הרי שריקות בוז לקבוצה היריבה כאשר היא עם הכדור היו ,ישנם ויהיו !

אין בזה כל חדש. אני מציע להעצים ומשוך את זה לפרקי זמן גדולים עד כמה שניתן.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

מה הכוונה להמשיך את זה?
כשהכדור אצלם ישרקו בוז. כשהוא אצלנו יעודדו. בזמן נייטרלי כמו טיפול בפציעה, חימום וכו גם יעודדו.
אתה לא רוצה שישירו כשהכדור אצלם? גם ככה רק הדרומי שר והיתר עסוקים בצפייה ובקללות.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אבל בנית את כל התזה שלך על תקשורת בין השוער להגנה, מה שחשוב בעיקר כשהכדור אצל היריבה.
או בקיצור, יהיו שריקות בוז כמו תמיד ואף יותר, אבל זה לא במקום, ואסור שיהיה במקום, עידוד.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

בוא נלך בקו מחשבה שלך,
תסכים איתי שצריך תיאום שמלווה בדיבור יותר בהגנה מאשר בהתקפה, נכון ?
אז לפי מה שאתה אומר, בוז כשמכבי עם הכדור יפריע דווקא לשחקנים שלנו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Tal_Hbs כתב:בוא נלך בקו מחשבה שלך,
מזל שהקשבתי בשיעורי לוגיקה... :)

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אריאל2 כתב:מה הכוונה להמשיך את זה?
כשהכדור אצלם ישרקו בוז. כשהוא אצלנו יעודדו. בזמן נייטרלי כמו טיפול בפציעה, חימום וכו גם יעודדו.
אתה לא רוצה שישירו כשהכדור אצלם? גם ככה רק הדרומי שר והיתר עסוקים בצפייה ובקללות.
אריאל, הבנת נכון.

אבל בדברייך גם חיזקת את הכיוון אליו אני רוצה להגיע.....הרי כאשר הכדור אצלם והקהל מעודד ושר, מי שעושה זאת זה בעיקר הדרומי והשאר עסוקים בדברים אחרים כדברייך, אז כמה שרים בדרומי ? 2500 ? 3000 ? 3500 ?!

עכשיו תאר לך שלכמות הזו שבדרומי שתשרוק בוז למכבי, יצטרפו כמו כלום עוד 5000 אוהדים אדומים !!! לכל הפחות.

לשרוק בוז זה קל....זה פשוט.....זה עוזר לפרוק מתחים.....זה 8000 ששורקים לעומת 3000 ששרים !

עכשיו תגיד לי - מה יותר אפקטיבי מבחינת הלחץ והסיוע של הקהל, השירה או השריקה ?
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 17 מרץ 2016, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Tal_Hbs כתב:בוא נלך בקו מחשבה שלך,
לא מסכים.

כאשר הכדור אצלך אתה חייב ריכוז ודיוק גבוה במסירה, אתה עושה הכל כדי לדייק על מנת שלא לאבד את הכדור, אתה בסיכון שאיבוד כדור באזור מסוכן יגרור התקפה מתפרצת שכנגד.....שחקנים שנמצאים בפוזיציה טובה מאחוריך או בצידי המגרש קוראים לעברך כדי לקבל מסירה....אם אתה שחקן הגנה שמחזיק בכדור, השוער מכוון אותך מאחור וצועק לך אם להחזיר לו זה בסדר, או שזה מסוכן (תשאלו את אסי....אני שאלתי), מאמן הקבוצה שמחזיקה בכדור לא אחת רואה את הנעשה במגרש בזווית רחבה יותר וצועק לשחקן שלו האם להגביה או למסור ואפילו למי למסור.....הוא צועק לשחקן שלו לרווח מרחקים או לצמצם לצורך קבלת מסירה וכו'....כל אלה לא ישמעו לאור הרעש האדיר שיווצר והאקוסטיקה המדהימה של טרנר.

שחקני הקבוצה שמולך שלא עם הכדור מרוכזים ומפוקסים בכדור בעיקר, כאשר כל אחד כבר יודע מה תפקידו ואיזה אזור או שחקן יריב עליו לשמור.

הלחץ הריכוז והדיוק הם לאין ערוך גדולים יותר על מחזיק הכדור מאשר על המתגונן.

מחזיק הכדור חייב להיות קשוב יותר באופן יחסי למתגונן.

אני לא אומר שלמתגונן אין צורך בריכוז ובשיח עם השחקנים שסביבו, אני כן אומר שלמחזיק הכדור הדבר נחוץ יותר.

שלח תגובה