אם אני מבין נכון את הנקודה שלך אז אתה טוען לשגיאות כתיב בהודעות שלי.גיל שגיב כתב:
טודע רבע ?
אשמח אם תעזור לי למצוא שגיאות בהודעה שלי. או שפשוט לא מצאת את המילים הנכונות כדי להגיב?
אם אני מבין נכון את הנקודה שלך אז אתה טוען לשגיאות כתיב בהודעות שלי.גיל שגיב כתב:
טודע רבע ?
לא, ממש לא.yanivnew91 כתב: אם אני מבין נכון את הנקודה שלך אז אתה טוען לשגיאות כתיב בהודעות שלי.
אשמח אם תעזור לי למצוא שגיאות בהודעה שלי. או שפשוט לא מצאת את המילים הנכונות כדי להגיב?
אז לא הבנתי נכון.גיל שגיב כתב:
לא, ממש לא.
פשוט לא הבנתי מה לא הבנת ב'תודה רבה' שלי אז תיקנתי...
yanivnew91 כתב: אז לא הבנתי נכון.
בכל מקרה, אשמח להפסיק לכתוב פה בלי קשר לנושא עצמו. תודה
די אורי בחיאת...הרי אני לעולם לא אעבור אותך עם 7 החסימות שלך באתר ההואאורי אדום בנשמה כתב:
הצחקת את הפתאט. בוער לו בעצמות לצבור עוד חסימה לרזומה
אמן יעצרו לפחות אחד מהם....maor20094 כתב:הרגתם אותנו עם הריבים האלה.
לנושא -
" אוהדי " באר שבע מוכרים ביד 2 כרטיסים לדרומי ולמערבי, אני בטוח שהמועדון כבר מטפל בזה,
אבל זה ביזיון.
מה הזוי בזה אה ????ForeverRed כתב:בחייאת, נמאסתם.
מר גיל שגיב, אם איבדנו גולש איכותי כמו טוטי רק בשביל שתבוא פעם בשבועיים עם עוד הצעת ייעול מטופשת שרק אתה לא מבין כמה היא הזויה אז תחסוך מאיתנו מראש.
באמת שמנסה להתאפק, אבל נמאס מהגנון הזה כבר.
חחחחחחחאורי אדום בנשמה כתב:יניב,
שאמרת פתאטי - התכוונת לעוצמות של משהו באיזור בני סלע מטיף לסובלנות וכבוד כלפיי נשים?
ForeverRed כתב:בחייאת, נמאסתם.
מר גיל שגיב, אם איבדנו גולש איכותי כמו טוטי רק בשביל שתבוא פעם בשבועיים עם עוד הצעת ייעול מטופשת שרק אתה לא מבין כמה היא הזויה אז תחסוך מאיתנו מראש.
אני בעד שמרגע שריקת הפתיחה כל יושבי היציע הדרומי יעמדו על הראש ויצעקו מלח מים מלח מים.
זה בטוח יבלבל את מכבי.
באמת שמנסה להתאפק, אבל נמאס מהגנון הזה כבר.
תודה רבה.אורי אדום בנשמה כתב:
ממך הייתי מצפה לגלות מעט יותר כושר אבחנה והבחנה. רוצה לומר שהשתלשלות העניינים פה די מדברת בעד עצמה, ככה שהסימטריה המלאכותית שיצרת ביננו זה שערורייה מנטלית.
בוא נעצור אחי.אורי אדום בנשמה כתב:יניב,
שאמרת פתאטי - התכוונת לעוצמות של משהו באיזור בני סלע מטיף לסובלנות וכבוד כלפיי נשים?
תודה יניב שלא נפלת לבור הזה....yanivnew91 כתב: בוא נעצור אחי.
זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, מה גם שאני לא מתיימר להיכנס כאן ביניכם בריבים האלה או לקחת צד כלשהו.
צרם לי קצת לראות את התגובה שלו בהתחלה כי אולי רק לאחרונה התחלתי להגיב בפורום אבל אני עוקב מרחוק עוד מימי פורום HBS.
עוד משהו, גם לי חסרות פה ההודעות של Totti.
בואו נחזור לדבר כדורגל