תקרא את הטור של שכניק בווינט ותבין מה זה כתב חצר במכביdardasmiley כתב:
כי זה המועדון, כל התקשורת סרה למרותם ומתיישרת לפי הקריזות של ההולנדי המנוול, אצלנו דוגלים ב"שקט", "דיבורים על המגרש" ועוד מונחים פחדניים.
הייתי מצפה שחצי שעה אחרי המתקפה ההזויה הזו מהצד שלהם יגויסו כל כתבי החצר שלנו ויפציצו בכלי תקשורת שלהם את הענין שסה לא קיבל צהוב שני אתמול למרות שהגיע ועוד כל מיני דברים כאלה. אנחנו הרבהההה מאחוריהם בתחום הזה.
פציעות והשעיות
Re: פציעות והשעיות
- The red one
בוואלה מפרסמים שמחר תובע ההתאחדות ושופט המשחק שלנו, אוריאל גרינפלד, יקיימו שיחה ביניהם. אם גרינפלד יגיד לתובע שהוא ראה את התנועה של גאדיר אבל פירש אותה כתנועה לא מאיימת - גאדיר לא יועמד לדיןם.
משקיף המשחק דיבר עם גירנפלד לאחר המשחק והוא טען שגרינפלד אמר לו שהוא ראה את התנועה של גדיר אבל פירש אותה כ"תנועה כדי לתפוס פוזיציה יותר טובה ברחבה" וגם נימני לא בא אליו בטענות, כך שהוא בעצם ראה ופירש זאת לא נכון.
אם זה מה שהוא יגיד לתובע ההתאחדות מחר אז גאדיר לא יועמד לדין.
משקיף המשחק דיבר עם גירנפלד לאחר המשחק והוא טען שגרינפלד אמר לו שהוא ראה את התנועה של גדיר אבל פירש אותה כ"תנועה כדי לתפוס פוזיציה יותר טובה ברחבה" וגם נימני לא בא אליו בטענות, כך שהוא בעצם ראה ופירש זאת לא נכון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יופי נהדר ממש נהדר...אדום בלב בנשמהההה כתב:בוואלה מפרסמים שמחר תובע ההתאחדות ושופט המשחק שלנו, אוריאל גרינפלד, יקיימו שיחה ביניהם. אם גרינפלד יגיד לתובע שהוא ראה את התנועה של גאדיר אבל פירש אותה כתנועה לא מאיימת - גאדיר לא יועמד לדיןם.
אנחנו תלוים באוראל גרינפלד אשכרה מי היה מאמין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
נו אז במי חשבת שתהיה תלוי? השופט הוא זה שצריך לתת דין וחשבון ולפיו ההתאחדות תפעל. ובינינו לא משנה איזה שם של שופט היה, היית יכול לתת את אותה תגובה.
הפיסקה האחרונה מעודדת אותי. אם הוא אכן אמר למשקיף המשחק שהוא לא ראה בזה התגרות אין סיבה שדעתו תשתנה בתוך יומיים.
הפיסקה האחרונה מעודדת אותי. אם הוא אכן אמר למשקיף המשחק שהוא לא ראה בזה התגרות אין סיבה שדעתו תשתנה בתוך יומיים.
נו, יופי, נקווה שהטמבל יצא נקי מהעניין.אדום בלב בנשמהההה כתב:נו אז במי חשבת שתהיה תלוי? השופט הוא זה שצריך לתת דין וחשבון ולפיו ההתאחדות תפעל. ובינינו לא משנה איזה שם של שופט היה, היית יכול לתת את אותה תגובה.
- simply-red
מה שהולך בתקשורת עם גדיר זה ממש מסע צלב למרות שהוא בדואי..
הצהבת מכניסים את הידיים שלהם עמוק עמוק לתוך החרא והעיקר לפגוע בנו בכל דרך אפשרית.
אחחח , איך אני מת שנז**ן אותם בטרנר טוב טוב והלוואי שזה יהיה מגול בנבדל שהכדור יפגע לברדה ביד ויכנס לשער בדקה 90.
הצהבת מכניסים את הידיים שלהם עמוק עמוק לתוך החרא והעיקר לפגוע בנו בכל דרך אפשרית.
אחחח , איך אני מת שנז**ן אותם בטרנר טוב טוב והלוואי שזה יהיה מגול בנבדל שהכדור יפגע לברדה ביד ויכנס לשער בדקה 90.
מישהו יודע מה מצבם שלנווקמה, וובה, לואי טהה ומליקסון? כשירים? יהיו כשירים?
טוני אין סיכוי.eitam כתב:מישהו יודע מה מצבם שלנווקמה, וובה, לואי טהה ומליקסון? כשירים? יהיו כשירים?
מליקסון עוד לא ידוע. סיכוי קטן.
כל השאר יהיו כשירים.
הערכה או מידע? כי לא התפרסם כלום
למה סיכוי קטן בנוגע למליקסון?
ערך אימון ביום שישי ולפי תמונה שתורג'מן העלה לאינסטגרם התאמן איתו ועם עוד כמה שחקנים בחוף הים
ערך אימון ביום שישי ולפי תמונה שתורג'מן העלה לאינסטגרם התאמן איתו ועם עוד כמה שחקנים בחוף הים
לגבי טוני?הערכה, אבל הוא מתח את שריר הירך האחורי. אם הוא כשיר עד מכבי זה נס משמיים.eitam כתב:הערכה או מידע? כי לא התפרסם כלום
זה מתיחה של שלושה שבועות - חודש בחוץ.
בגלל זה כתבתי עוד לא ידוע.הפועלעולה כתב:למה סיכוי קטן בנוגע למליקסון?
כל אימון ואימון זה משהו אחר. היום הוא יכול להתלונן על רגישות ועוד שלושה ימים ירגיש טוב, כרגע אי אפשר לדעת.
הוא גם יכול לעלות בכוח, להחמיר את הפציעה ולגמור את העונה.
- The red one
לא נערכו היום שום בדיקות לאף שחקן והקבוצה לא התאמנה לכן כלום לא פורסם.eitam כתב:הערכה או מידע? כי לא התפרסם כלום
יש לו עוד מלא זמן להצטנן, להיחתך בגילוח, לקבל שעורה בעין או דלקת אוזניים. You name it.הפועלעולה כתב:למה סיכוי קטן בנוגע למליקסון?