עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
קטע מהתכנית של ONE ברדיו לפני כמה ימים. אוסידון על הקו. אופירע, ברקו ואיציק זוהר בפאנל. ברקו מציע לאוסידון למנות את איציק זוהר למנהל מקצועי.
היום פירסמו בONE שאוסידון הגיש לו את ההצעה הזו. בווידאו עצמו יש עוד דברים מעניינים, ממליץ לשמוע ולראות, כולה 2 דקות.
היום פירסמו בONE שאוסידון הגיש לו את ההצעה הזו. בווידאו עצמו יש עוד דברים מעניינים, ממליץ לשמוע ולראות, כולה 2 דקות.
- dardasmiley
ברקו דוחף את איציק זוהר לנתניה בעסקנות תוך שהוא מאזכר תומכים מקצועיים כמו אח שלו (של ברקו), לקולות צהלולים ספק גניחות של זאת שהתקדמה מהברכיים של אלי גוטמן.סניור כתב:אפשר תקציר?
מעניין כמה איציק זוהר היה מופתע כשקיבל את ההצעה מאחד ועד "באמא-שך-קח-אותי-שוק-אפור-תיכף-שוברים-לי-בירכיים"
פטר בוס: "הפועל כפר סבא רצתה לשחק כדורגל, בניגוד לבני סכנין. "
הוא לא טמבל. הוא מנסה לעצבן אותם שיבואו וישחקו פתוח בבלומפילד
נקווה שהם לא יפלו בפח הזהyedidel כתב:פטר בוס: "הפועל כפר סבא רצתה לשחק כדורגל, בניגוד לבני סכנין. "
בהתחשב בזה שה"לא כדורגל" שלהם סידר להם נקודה במגרש הכי קשה בארץ, וה"כדורגל" של כפ"ס סידר להם חמישייה- לא נראה לי שהם כאלה מטומטמים.שיש כתב: נקווה שהם לא יפלו בפח הזה
- simply-red
פיצוץ בין טביב לאצילי על רקע הארכת החוזה שלו, בית"ר טוענים שהשחקן פצוע ולכן לא בסגל מול חיפה ומקורביו של אצילי טוענים שהוא כשיר לשחק ונשלח ליציע בגלל הסירוב שלו להארכת החוזה הקיים בשנתיים נוספות.
מעניין מאוד...
מעניין מאוד...
שחקן אש מדוניאנין
- The red one
20 דקות מעולות של מכבי ביחס למה שאנחנו עשינו ב20 דקות ביום שני, מסתיימות בשער של דסה שנפסל בטענה לבדל. בהילוך החוזר מראים שהנפה מוצדקת, ממש על הסנטימטרים, החלטה מעולה של הקוון.
הכניסות של דסה תענוג
מכבי משחקים מעולה. לא יודע מה נמני וויץ רוצים
- The red one
הם משווים את זה למשחק מול כפ"ס משבוע שעבר. קצת שכחו שמכבי נראו פח אשפה כמעט כל העונה. זיכרון קצר וכאלה.yakar כתב:מכבי משחקים מעולה. לא יודע מה נמני וויץ רוצים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מעדיף לא לראות או לשמוע על המשחק הזה אבל אני חייב לדעת, איך סכנין משחקים.
הם מנסים לתקוף בכלל?
ד"א אין לי מושג על מה אתם מדברים אבל במחצית הראשונה שלטנו באופן מוחלט מולם ורק במחצית השניה הדברים החלו להראות קצת פחות טוב מבחינה הגנתית וכו'.
הם מנסים לתקוף בכלל?
ד"א אין לי מושג על מה אתם מדברים אבל במחצית הראשונה שלטנו באופן מוחלט מולם ורק במחצית השניה הדברים החלו להראות קצת פחות טוב מבחינה הגנתית וכו'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מכבי לא נותנת להם. לחץ מעולהדר אדום בנשמה כתב:אני מעדיף לא לראות או לשמוע על המשחק הזה אבל אני חייב לדעת, איך סכנין משחקים.
הם מנסים לתקוף בכלל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא ממש מעודד אני חייב להגיד :\yakar כתב:
מכבי לא נותנת להם. לחץ מעולה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מכבי באו מוכנים למשחק וסכנין עומדים מצויין בנתיים