חח מה הקשר? מה הוא אשם? או שאתה מעדיף ש"יחזור" כמו שחזר נגד בני יהודה?...dardasmiley כתב:אם הוא לא חוזר למכבי שלא יחזור בכלל.
פציעות והשעיות
- OMERREMO33
Re: פציעות והשעיות
- dardasmiley
אני משתדל להמנע מלהגיד את זה כי אין לי כוח לויכוחים וכאלה, אבל אני אגיד פעם אחת. לפחות 50% אשמה בפציעןת של מליקסון יש למאור עצמו. נראה שהוא לא מנסה לחזור, הוא מושך את זה יותר מדי ואם אתה כזה פציע לך תעבוד על זה ותהיה בחדר כושר או אצל הפיזיותרפיסט כל יום עוד שעתיים. מבחינתי המשחק מול מכבי הוא להיות או לחדול, אם הייתי שחקן, הייתי מגיע על קביים עם רטיה אם צריך.OMERREMO33 כתב: חח מה הקשר? מה הוא אשם? או שאתה מעדיף ש"יחזור" כמו שחזר נגד בני יהודה?...
עריכה: אני מאוד מתוסכל מהפציעה שלו ולפעמים צריך גם לפרוק...
- The red one
תגובה כל כך תלושה מהמציאות כל עוד אתה לא חבר של מאור ו/או חבר בצוות הרפואי של הקבוצה ויודע בדיוק בדיוק מה קורה שם.dardasmiley כתב:
אני משתדל להמנע מלהגיד את זה כי אין לי כוח לויכוחים וכאלה, אבל אני אגיד פעם אחת. לפחות 50% אשמה בפציעןת של מליקסון יש למאור עצמו. נראה שהוא לא מנסה לחזור, הוא מושך את זה יותר מדי ואם אתה כזה פציע לך תעבוד על זה ותהיה בחדר כושר או אצל הפיזיותרפיסט כל יום עוד שעתיים. מבחינתי המשחק מול מכבי הוא להיות או לחדול, אם הייתי שחקן, הייתי מגיע על קביים עם רטיה אם צריך.
עריכה: אני מאוד מתוסכל מהפציעה שלו ולפעמים צריך גם לפרוק...
אתה עומד באחד מהקריטריונים האלה?
- OMERREMO33
לא מכיר שחקן שלא היה רוצה לקחת חלק במשחק הזה,בטח לא מליקסון, אבל נניח הוא עולה בעזרת פיזוטרפיה,מכשפה וזריקות ונניח מנצחים, נגמרת העונה? לא תצטרך אותו בסמי? בטדי?...
סיכויים גבוהים שמליקסון לא ישחק נגד מכבי
ספורט 5
ספורט 5
כל כך מעצבן... היה בדרך לעונה ענקית.azb852 כתב:סיכויים גבוהים שמליקסון לא ישחק נגד מכבי
ספורט 5
ולחשוב שהכל קרה במשחק שהוא בכלל נכנס מחליף
- ForeverRed
בשום אופן לא להחזיר אותו בכוח.
יש עוד מספיק משחקים אחרי מכבי.
מכה גדולה בשבילנו.
יש עוד מספיק משחקים אחרי מכבי.
מכה גדולה בשבילנו.
הוא בעונה ענקית למרות הפציעה, נקווה שנהנה ממנו בהמשך הפלייאוף ובגביע. מגיע לו תוארyedidel כתב:
כל כך מעצבן... היה בדרך לעונה ענקית.
ולחשוב שהכל קרה במשחק שהוא בכלל נכנס מחליף
מצב שני בכר אמר שכולם יתאמנו עד למשחק ברעננה.
רק אחרי האימונים ידעו מה המצב של מליקסון
- ForeverRed
בכר תמיד משדר אופטימיות.azb852 כתב:מצב שני בכר אמר שכולם יתאמנו עד למשחק ברעננה.
לא הייתי סומך על זה..
בסוף ייכנס לכולם לראש שמאור מליקסון זה בונוס שהוא בריא,דהיינו אי אפשר לבנות עליו,עם כמה שזה מצער זו המציאות.
וכן לשחקן כדורגל יש השפעה גדולה מאוד לאיך הוא מתגבר על פציעות.
קחו את ההוא שלא נפצע לעולם ועובד לא פחות קשה ממליקסון,בנוסף יש את נושא חלוקת העומסים במשחק שלך כשחקן, ובסוף ההתנהלות האישית שלך מחוץ למגרש האימונים.
משהו מהדברים האלה לא קורה וזהו,אין צורך לייפות את המציאות ולקדש קדושים.
וכן לשחקן כדורגל יש השפעה גדולה מאוד לאיך הוא מתגבר על פציעות.
קחו את ההוא שלא נפצע לעולם ועובד לא פחות קשה ממליקסון,בנוסף יש את נושא חלוקת העומסים במשחק שלך כשחקן, ובסוף ההתנהלות האישית שלך מחוץ למגרש האימונים.
משהו מהדברים האלה לא קורה וזהו,אין צורך לייפות את המציאות ולקדש קדושים.
אני חושב שיש כאן גם עניין של גנטיקה
עצמות , שרירים , שיער ,וכו'...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עצמות זה גנטי אבל שרירים לא ואפשר לפתח אותם ככה שהם יהיו מספיק חזקים ועמידים.red bend כתב:אני חושב שיש כאן גם עניין של גנטיקה
נראה לך שאמא ואבא של זהבי לא יפצעו?
הוא שומר על עצמו בצורה בלתי רגילה.
אין לי מושג למה מליקסון סובל מפציעות אבל זאת עובדה ונוכח הגיל שלו נצטרך בקיץ לחשוב על שחקן קישור שיכול לשחק באגף ובאמצע ברמה שלו לפחות אחרת נהיה תלוים שוב בבוזגלו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אתה חושב שקוטפים שחקנים כמו מליקסון על העצים?דר אדום בנשמה כתב: עצמות זה גנטי אבל שרירים לא ואפשר לפתח אותם ככה שהם יהיו מספיק חזקים ועמידים.
נראה לך שאמא ואבא של זהבי לא יפצעו?
הוא שומר על עצמו בצורה בלתי רגילה.
אין לי מושג למה מליקסון סובל מפציעות אבל זאת עובדה ונוכח הגיל שלו נצטרך בקיץ לחשוב על שחקן קישור שיכול לשחק באגף ובאמצע ברמה שלו לפחות אחרת נהיה תלוים שוב בבוזגלו...