אימפריה באדום כתב:
למה??
תיראה - כשיש משחקים בכדורסל באירופה - אני בעדם כמו רוב עם ישראל, בטח כשהם משחקים בצרפת, טורקיה או ספרד או בכל מיני מקומות שבהם המוסלמים שם מרימים ראש ובאים למשחק רק כדי להניף את דגלי אירגוני הטרור הפלסטינים \ השיעיים.
אגב, הם גם ככה חתמו עם היורוליג שהם ישחקו שם בערך לנצח גם אם יקרה הבאמת בילתי יאומן והם ירדו ליגה...
אבל בארץ? הסיפור שונה לגמרי. אני לא סובל אותם משתי סיבות:
1. סיפור הסינדרלה - כיף לראות קבוצות שיש להם בערך 2 אחוזים מהתקציב שיש למכבי, עדיין באות ועושות לה התקפי לב, כמו גליל אתמול וכמו חולון בשנה שעברה. קבוצות שיש להם לב ונשמה ואוהדים אמיתיים (לא כל הלא קשורים האלו שמגיעים לנוקיה רק כדי לראות ולהראות) שמגיע להם על אף האמצעים הדלים שלהם לחטוף ממכבי את התואר הישראלי.
2. שמעון מזרחי, או יותר נכון הפרצוף של שמעון מזרחי. הבנאדם תמיד עם פרצוף זועף וחמוץ גם כשהוא לקח את אליפות אירופה. על מה ולמה? סך הכל זה ספורט ואמור להיות דבר מהנה - אבל במכבי כבר אין הנאה ממזמן (חוץ מאולי פיני גרשון שהוא האנטי תיזה של מזרחי והאיש היחיד שבגללו אני עוד יכול לשמוח אם בכל זאת מכבי יקחו את התואר). אז אני מעדיף שאם כבר אדון מזרחי מזעיף פנים ומציג פרצוף "איכה" שיעשה את זה בגלל שתיהיה לו סיבה מספיק טובה, כמו אובדן אליפות שניה ברציפות...