וחוץ מזה כלום, כלומר כן יש לו מדיי פעם מסירות טובות, אבל זה לא מספיק, הוא חייב לשפר את זה, לא פלא שאין לו בישולים העונה.
הוא חייב לעבוד את על הגבהות ועל המסירה האחרונה.
כי אם כמות הריצות שהוא רץ במשחק הוא יכל להיות היום עם 5 בישולים לפחות.
אתמול הצליח להגיע להרבה מצבי הגבהה/ מסירה טובים. באחת הפעמים הבודדות שהוציא כדור טוב זה נגמר בגול.
לא יודע אם שמתם לב, אבל בחלק גדול מהמחצית השנייה שיחק בעמדה הרבה יותר התקפית ולא באגף. היה קרוב לרחבה והגיע מאזור המרכז.
אני חושב שאתמול ברק עשה הרבה ניסויים, מתוך האמונה בזה שנתניה פשוט לא מסוגלים להבקיע, מה שלדעתי עלה לנו במצבים והבקעת שערים, אבל היה אחלה תרגול וניסוי של דברים שונים.
אני חושב שכמו שאנחנו זיהנו את המסירה האחרונה של אופיר ככה גם הצוות המקצועי...
בגלל זה נתנו לו הרבה מאוד חופש לפעול
יכול להיות שדודזאדה בתפקיד החופשי שמתנפל על כדורים ורץ לאזורים המסוכנים, אפקטיבי יותר מאשר להגביה מהאגף. היה ניסוי מעניין והלוואי ואופיר ישפר פרמטרים נוספים אצלו.
אני ביקרתי אותו המון על התאכלס אבל כשמגיע להחמיא אז מגיע!
סתם נקודה מעניינת שיצא לי לראות היום בקשר לוויכוח האינסופי לגבי אופיר.
היום בתוכנית סיכום העונה הסדירה של ynet כשדיברו על מגן השמאלי של העונה, אז קופר אומר שהוא בוחר בלית ברירה באופיר להיות המגן השמאלי של העונה כי אין מתחרים אמיתיים על התפקיד, והוא בוחר דווקא באופיר כי לפי הנתונים שיש לו אופיר הוא המגן השני שיש לו את אחוז ההרמות הכי מדויקות לרחבה אחרי דסה. אומנם ההרמות שלו לרוב לא מנוצלות לבישולים אבל לפחות הם מדויקות, מודה שמהמגרש זה פחות נראה ככה אבל כנראה שהנתונים אומרים אחרת.
blueman כתב:סתם נקודה מעניינת שיצא לי לראות היום בקשר לוויכוח האינסופי לגבי אופיר.
היום בתוכנית סיכום העונה הסדירה של ynet כשדיברו על מגן השמאלי של העונה, אז קופר אומר שהוא בוחר בלית ברירה באופיר להיות המגן השמאלי של העונה כי אין מתחרים אמיתיים על התפקיד, והוא בוחר דווקא באופיר כי לפי הנתונים שיש לו אופיר הוא המגן השני שיש לו את אחוז ההרמות הכי מדויקות לרחבה אחרי דסה. אומנם ההרמות שלו לרוב לא מנוצלות לבישולים אבל לפחות הם מדויקות, מודה שמהמגרש זה פחות נראה ככה אבל כנראה שהנתונים אומרים אחרת.
למען האמת זה ממש לא מפתיע אותי, תמיד אמרתי שההרמות של אופיר לא כאלה נוראיות כמו שמתארים אותן.
אבל פחדתי להגיד את זה כאן כי שמתי לב שאם יש פה מישהו שמעיז לשבח את הצד ההתקפי של דוידזאדה, הוא ישר מקבל כאפה.
אחוזי דיוק זה נתון מאוד מטעה, גם הרמה שנוחתת בקצה הרחבה במקום בתיבת החמש נחשבת למדויקת.
צריך להסתכל על זה אחרת.
כמה כדורים שלו שמו את החלוץ במצב של הבקעת שער? כמה כדורים שהיו אמורים לשים את החלוץ בעמדה להבקעת שער לא עשו את זה? כמה כדורים לא עברו את המגן הראשון ובכלל לא נכנסו לסטטיסטיקה?
בקיצור, הנתון הזה יותר מעיד על איכות המגנים בארץ מאשר על אופיר עצמו.
ForeverRed כתב:אחוזי דיוק זה נתון מאוד מטעה, גם הרמה שנוחתת בקצה הרחבה במקום בתיבת החמש נחשבת למדויקת.
צריך להסתכל על זה אחרת.
כמה כדורים שלו שמו את החלוץ במצב של הבקעת שער? כמה כדורים שהיו אמורים לשים את החלוץ בעמדה להבקעת שער לא עשו את זה? כמה כדורים לא עברו את המגן הראשון ובכלל לא נכנסו לסטטיסטיקה?
בקיצור, הנתון הזה יותר מעיד על איכות המגנים בארץ מאשר על אופיר עצמו.
מסכים, אבל בגלל שלרוב הוויכוח היה ההבדלים בין אופיר לשאר המגנים ובמיוחד השוואה למגנים כמו דסה וכמו בן ביטון אז העליתי את הנקודה.