הגרלת גביע המדינה | מכבי חיפה בחצי הגמר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הגרלת גביע המדינה יום חמישי 17-00

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה סתם נגרר לסה וכרגיל יוצא מגבולות הדיון.

מי יסיע את הסדרנים לירושלים? מי אומר שכל הסדרנים ירצו לעבוד בירושלים? מי ישמור על טריות האוכל עד לירושלים? מי אמר שכל האנשים במזנון ירצו לעבוד בירושלים? את משטרת חיפה יעבירו לירושלים? הא..זאת גם משורת ירושלים צריכה להערך. להכין את העירייה שתסדר הכל, ומי יסיע את כל שלטי הפרסום? ומה יעשה בעל העסק בחיפה שסגר על שלט פירסום יקר לשני משחקים ? יציג אותו לאוהדים בירושלים? אפילו הקבוצות בטח סגרו מלונות ויצטרכו לספוג הפסד כספי.

אתם מסתכלים במיקרו, הכי קל לזעוק ״חלמאות״ ״בושה״ ״רק בישראל״. תמיד הכי קל. ואנחנו מדברים סה״כ על משחק עם קהל חצי חצי.
שמע גבר,אל תיעלב אבל או שאתה עושה את עצמך או שאתה סתום.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה עושה את עצמך.
רק בוא תסביר לי למה להביא סדרנים מחיפה לירושליים? ולמה להסיע את השלטי פרסום? ולמה להביא את המזנון מחיפה?
בירושליים לא חסר שום דבר מהאמצעים האלה.
ועכשיו אני מנסה להבין איך בכלל הגבתי לתגובה שלך,אתה מסתלבט נכון?

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

dor69 כתב: אתה באמת רואה 14 אלף איש נוסעים לצפון לחצי גמר? לא גמר ולא נגד מכבי (*שמה לעשות מושכת יותר תשומת לב. **גם בגמר נגד מכבי לא מילאנו את כל החצי איצטדיון שלנו)
כמובן שמילאנו בגמר, אבל אני מסכים עם כל שאר מה שכתבת.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ודרך אגב אל תתבלבלו, אני נגד באופן מוחלט לאוהדים שקוראים להזיז את המשחק מסמי עופר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שמע גבר,אל תיעלב אבל או שאתה עושה את עצמך או שאתה סתום.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה עושה את עצמך.
רק בוא תסביר לי למה להביא סדרנים מחיפה לירושליים? ולמה להסיע את השלטי פרסום? ולמה להביא את המזנון מחיפה?
בירושליים לא חסר שום דבר מהאמצעים האלה.
ועכשיו אני מנסה להבין איך בכלל הגבתי לתגובה שלך,אתה מסתלבט נכון?
זאת השע.ה לא יודע איך הבנתי אותך ככה, ובכל זאת תפסיק כבר עם כל ההקנטות האישיות האלה.

זה בסדר כי גם לזה יש תשובה, שאגב כבר הגבתי אותה (ואפילו לא אני לפי מיטב זכרוני), כל הדיון הזה ב3 עמודים אחרונים הוא סתם שיכפול של דיון שכבר עשינו באותו אשכול בסוף השבוע.

לא תניע את האוכל ואת הסדרנים? סבבה. אז מי יפצה את ספק המזון שסגר על 2 משחקים של 30,000 או 60,000 איש ובסוף מקבל משחק אחד של 25,000 (סביר להניח שסכנין-מכבי לא יהיה מלא)? ואת הקבוצות ששריינו מלון? ואפילו למפרסם ששילם בעבור חשיפה של 4-6 שעות וקיבל בסוף 2-4? לא, כי אם אתה מוכן לעשות את זה מכספך אז יאללה גש לעמוד הפייסבוק של ההתאחדות תבקש מהם חוזים, תעבור עלייהם, תשלם מה שצריך ותכריז מחרתיים שהמשחק בטדי. כוווולם יודו לך. יש המון כמוך שחושבים שזה קלי קלות ועניין של רצון, אז תפתחו קבוצת רכישה, תשבו על זה יום-יומיים ותאספו כספים. באמת שזה פיתרון הרבה יותר טוב מלבכות על זה בפייסבוק או על גבי פורמוים (לא אישית כלפייך)

הכי מצחיק שבסוף יודיעו שזה בטדי :קופץ:

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אתם באמת נתפסים כאן לקטנות.
זה לא האישיו בכלל העניינים הבירוקרטיים.
פשוט בדיוק כמו שלא הייתם בוכים להעביר את המשחק אם המצב היה הפוך, אל תבכו עכשיו. ואל תבכו בכלל! אנחנו הפועל באר שבע, תבינו ותכבדו את המעמד. אנחנו לגמרי מעל ההתעסקות בשטויות האלה, איפה שקבעו נשחק, ואיפה שקבעו ננצח(555), כל מה שמסביב לא מעניין בכלל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Noam98 כתב: כמובן שמילאנו בגמר, אבל אני מסכים עם כל שאר מה שכתבת.
ביציע המערבי שלנו המובלעות הצהובות הגיעו לכמות רצינית ביותר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אתה סתם מתפלסף חבר.
מה שהיה סגור מראש זה הצגה כפולה בסמי עופר.
את זה אכן בעייתי מאוד לשנות.
ברגע שהחליטו לפצל לשני מועדים אין שום מניעה לקיים משחק אחד בטדי ומשחק אחד בסמי.

כשרבע אצטדיון ירוק במקרה של הצגה כפולה, אין פה יתרון ביתיות, בניגוד למה שצפוי כרגע- ככל הנראה רב ירוק באצטדיון הביתי שלהם.

שמדובר במשחק שאמור להיות נייטרלי- יש פה אחושרמוטה טעם לפגם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

"אהובי הפורום" אופי-רע, ברקוביץ' ועמיר פלג תמכו אתמול חד משמעית בעמדה שיש כאן פגיעה בספורטיביות וצידדו בהעברת המשחק לטדי.
דוד יוסוב (מנכ"ל רדיו דרום) ציין שבקבוצה לא רצו להתעסק בזה ("יש לנו סכנין על הראש") אבל לקח על עצמו להוביל מחאה, איסוף חתימות, פניות להתאחדות ולעופר עיני (באר שבעי למי שלא יודע) ובקיצור לעשות רעש במקום הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב:"אהובי הפורום" אופי-רע, ברקוביץ' ועמיר פלג תמכו אתמול חד משמעית בעמדה שיש כאן פגיעה בספורטיביות וצידדו בהעברת המשחק לטדי.
דוד יוסוב (מנכ"ל רדיו דרום) ציין שבקבוצה לא רצו להתעסק בזה ("יש לנו סכנין על הראש") אבל לקח על עצמו להוביל מחאה, איסוף חתימות, פניות להתאחדות ולעופר עיני (באר שבעי למי שלא יודע) ובקיצור לעשות רעש במקום הקבוצה.

אם שלושת המנוולים האלה תומכים, אני מעדיף לוותר, שיהיה בסמי. ניסע ברכבת ונחזור בשלוש לפנות בוקר, העיקר שאף אחד מהם לא יוכל לזקוף לזכותו שום דבר.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

dardasmiley כתב:

אם שלושת המנוולים האלה תומכים, אני מעדיף לוותר, שיהיה בסמי. ניסע ברכבת ונחזור בשלוש לפנות בוקר, העיקר שאף אחד מהם לא יוכל לזקוף לזכותו שום דבר.
מה זה רכבת לסמי???
ואני ממש מתאפק עם הרפרנסים לשואה כאן, תעריכו

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה סתם נגרר לסה וכרגיל יוצא מגבולות הדיון.

מי יסיע את הסדרנים לירושלים? מי אומר שכל הסדרנים ירצו לעבוד בירושלים? מי ישמור על טריות האוכל עד לירושלים? מי אמר שכל האנשים במזנון ירצו לעבוד בירושלים? את משטרת חיפה יעבירו לירושלים? הא..זאת גם משורת ירושלים צריכה להערך. להכין את העירייה שתסדר הכל, ומי יסיע את כל שלטי הפרסום? ומה יעשה בעל העסק בחיפה שסגר על שלט פירסום יקר לשני משחקים ? יציג אותו לאוהדים בירושלים? אפילו הקבוצות בטח סגרו מלונות ויצטרכו לספוג הפסד כספי.

אתם מסתכלים במיקרו, הכי קל לזעוק ״חלמאות״ ״בושה״ ״רק בישראל״. תמיד הכי קל. ואנחנו מדברים סה״כ על משחק עם קהל חצי חצי.

יואוווו איבדת את זה, והפעם טוטאלית
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Noam98 כתב: מה זה רכבת לסמי???

אני ממש מתאפק לא להתפוצץ עליך, תעריך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Noam98 כתב: מה זה רכבת לסמי???
רכבת היא כלי תחבורה יבשתי, המשמש להובלת נוסעים ומטען על גבי מסילה. הרכבת בנויה ממספר קרונות, הנמשכים או נדחפים על ידי קטר (מתוך ויקיפדיה)

אצטדיון סמי עופר הוא אצטדיון כדורגל הממוקם במורדות הדרומיים של חיפה, בשכונת נאות פרס, בסמוך לפארק מתם, ומכיל 30,696‏[1] מקומות ישיבה. (שוב מתוך ויקיפדיה)

אם תחבר בין ההגדרות, תקבל כלי תחבורה שמוביל אוהדים למשחק חצי הגמר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dardasmiley כתב:
רכבת היא כלי תחבורה יבשתי, המשמש להובלת נוסעים ומטען על גבי מסילה. הרכבת בנויה ממספר קרונות, הנמשכים או נדחפים על ידי קטר (מתוך ויקיפדיה)

אצטדיון סמי עופר הוא אצטדיון כדורגל הממוקם במורדות הדרומיים של חיפה, בשכונת נאות פרס, בסמוך לפארק מתם, ומכיל 30,696‏[1] מקומות ישיבה. (שוב מתוך ויקיפדיה)

אם תחבר בין ההגדרות, תקבל כלי תחבורה שמוביל אוהדים למשחק חצי הגמר.
חחחחחחחח :כפיים:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: זאת השע.ה לא יודע איך הבנתי אותך ככה, ובכל זאת תפסיק כבר עם כל ההקנטות האישיות האלה.

זה בסדר כי גם לזה יש תשובה, שאגב כבר הגבתי אותה (ואפילו לא אני לפי מיטב זכרוני), כל הדיון הזה ב3 עמודים אחרונים הוא סתם שיכפול של דיון שכבר עשינו באותו אשכול בסוף השבוע.

לא תניע את האוכל ואת הסדרנים? סבבה. אז מי יפצה את ספק המזון שסגר על 2 משחקים של 30,000 או 60,000 איש ובסוף מקבל משחק אחד של 25,000 (סביר להניח שסכנין-מכבי לא יהיה מלא)? ואת הקבוצות ששריינו מלון? ואפילו למפרסם ששילם בעבור חשיפה של 4-6 שעות וקיבל בסוף 2-4? לא, כי אם אתה מוכן לעשות את זה מכספך אז יאללה גש לעמוד הפייסבוק של ההתאחדות תבקש מהם חוזים, תעבור עלייהם, תשלם מה שצריך ותכריז מחרתיים שהמשחק בטדי. כוווולם יודו לך. יש המון כמוך שחושבים שזה קלי קלות ועניין של רצון, אז תפתחו קבוצת רכישה, תשבו על זה יום-יומיים ותאספו כספים. באמת שזה פיתרון הרבה יותר טוב מלבכות על זה בפייסבוק או על גבי פורמוים (לא אישית כלפייך)

הכי מצחיק שבסוף יודיעו שזה בטדי :קופץ:
מי יפצה את מי ועל מה בדיוק???
שמע אתה אדם נורא מרגיז,תפתח כבר את הראש שלך ותקשיב למה שאומרים לך!!
אם החליטו לעשות הצגה כפולה,אז זה אומר שהכל כפול וזה אומר שהמשחק השני פתוח להצעות בכל התחומים ובכל האיצטדיונים,העניין הזה לא נסגר בתחילת עונה הוא נסגר לפני שבוע,אז מה הקשר עכשיו לנייד את כולם לירושליים?????
לא להקניט אותך אישית?? אתה ממש דורש את זה ובכל כוח,תפתח כבר את הראש שלך ותפסיק לזיין במוח שטויות.

שלח תגובה