למי ששכח/לא יודע - איצטדיון ר"ג היה מגרשה הביתי של מכבי ת"א בכל הניינטיז...
יש הבדל אורי.
בזמנו לא היה אף איצטדיון קרוב אפילו לתכולה של רמת גן.
סמי עופר לא היה וטדי היה קטן פי 2 מרמת גן בזמנו.
אם לא היה תחליף לסמי עופר אז מילא, אבל יש איצטדיון לא פחות טוב ולא פחות גדול.
וזה בכלל לא מעניין מתי קבעו שהחצי בסמי. זה לא לעניין וזה הכל.
CrazyRed7 כתב:
יש הבדל אורי.
בזמנו לא היה אף איצטדיון קרוב אפילו לתכולה של רמת גן.
סמי עופר לא היה וטדי היה קטן פי 2 מרמת גן בזמנו.
אם לא היה תחליף לסמי עופר אז מילא, אבל יש איצטדיון לא פחות טוב ולא פחות גדול.
וזה בכלל לא מעניין מתי קבעו שהחצי בסמי. זה לא לעניין וזה הכל.
מה לא לעניין? למה בכל העולם יכולים לעשות את זה ופה לא?
איך תסביר למפרסמים שקנו שטחי פרסום מעיריית חיפה סביב האיצטדיון שעליהם לעשות עכשיו משא ומתן עם עיריית ירושלים?
איך תגיד לחברת אבטחה ששכרת שעכשיו הם צריכים להסיע את האנשים שלהם לירושלים?
מי יממן את זה? האוהדים?
ברור הרי שזו הפקה שלמה ולא משחק בשכונה שאפשר לשנות איך שבא לנו באותו הרגע. זה לא הפייסבוק כאן, אני מצפה לחשיבה יותר רחבה...
סניור כתב:איך תסביר למפרסמים שקנו שטחי פרסום מעיריית חיפה סביב האיצטדיון שעליהם לעשות עכשיו משא ומתן עם עיריית ירושלים?
איך תגיד לחברת אבטחה ששכרת שעכשיו הם צריכים להסיע את האנשים שלהם לירושלים?
מי יממן את זה? האוהדים?
ברור הרי שזו הפקה שלמה ולא משחק בשכונה שאפשר לשנות איך שבא לנו באותו הרגע. זה לא הפייסבוק כאן, אני מצפה לחשיבה יותר רחבה...
תתבייש לך אתה והאובייקטיביות שלך.
לגבי מי ששאל על המנויים - אין קשר ל10% וכו' כמו משחק ליגה. האצטדיון מתחלק חצי חצי. יש 30 באלף בסמי נוריד נגיד אלף למקורבים וכו' - 14.5 לנו 14.5 להם, לנו יש בערך 12 אלף מנויים(?) = כל המנויים יוכלו להגיע ואני מקווה שהפעם יעשו את המכירות בצורה רחבה יותר ואת ה2-3 אלף הכרטיסים הנותרים בטח ימכרו באינטרנט בצורה פתוחה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לגבי מי ששאל על המנויים - אין קשר ל10% וכו' כמו משחק ליגה. האצטדיון מתחלק חצי חצי. יש 30 באלף בסמי נוריד נגיד אלף למקורבים וכו' - 14.5 לנו 14.5 להם, לנו יש בערך 12 אלף מנויים(?) = כל המנויים יוכלו להגיע ואני מקווה שהפעם יעשו את המכירות בצורה רחבה יותר ואת ה2-3 אלף הכרטיסים הנותרים בטח ימכרו באינטרנט בצורה פתוחה.
אני מאמין שיהיו ימים של קדימות למנויים ולאחריהם תיפתח המכירה לקהל הרחב
אדום בלב בנשמהההה כתב:
שנה שעברה בגמר לא קיבלנו 14.5
אלף זה רק לחציצה אלף למקורבים של המנהלת והאתאחדות אלף הולך למקורבים של הקבוצה וספונסרים ושחקנים יש עוד כרטיסים לתא כסף וזהב לדעתי לא יהיה כרטיסים למכירה פתוחה בכלל ורציתי לבוא עם המשפחה
hb7 כתב:
שנה שעברה בגמר לא קיבלנו 14.5
אלף זה רק לחציצה אלף למקורבים של המנהלת והאתאחדות אלף הולך למקורבים של הקבוצה וספונסרים ושחקנים יש עוד כרטיסים לתא כסף וזהב לדעתי לא יהיה כרטיסים למכירה פתוחה בכלל ורציתי לבוא עם המשפחה
אם באמת 3000 יורדים לפני שמוציאים למכירה אז זו קצת בעיה...
bs war כתב:
מה לא לעניין? למה בכל העולם יכולים לעשות את זה ופה לא?
בספרד הגמר משוחק באיצטדיון נייטרלי. הוא נבחר רק אחרי שיודעים מי עלה לגמר.
באנגליה הגמר משוחק באיצטדיון וומבלי שהוא איצטדיון נייטרלי.
מאמין שגם בגרמניה וצרפת זה ככה.
בכיינים נמאסתם.
משנה שעברה אמרו שהחצי יהיה שם אז קיבלנו את מכבי חיפה התחלתם לבכות?! אם היינו מקבלים את סכנין מילה לא הייתם אומרים שזה מכבי נגד חיפה ושזה הביתי של חיפה.