הגרלת גביע המדינה | מכבי חיפה בחצי הגמר
Re: הגרלת גביע המדינה יום חמישי 17-00
אפשר לחשוב איזה מבצר זה סמי עופר בשבילם. גם עם 30,000 אוהדים שלהם הם מקבלים שם בראש כל העונה
- The red one
אשמח לשמוע מדוע, בפייסבוק אני לא נכנס לכל הדיונים האלה כי ה' שישמור, אבל פה אין לי בעיה. לטיעון הדשא כבר הגבתי. לקהל גם כן. מה עוד יכול להשפיע?CrazyRed7 כתב: היטפלות אליך?אחי אתה חי בסרט..
ולא, אני ממש לא מסכים. זה שערוריה שמשחק שאמור להיות נייטרלי ישוחק באיצטדיון הביתי של היריבה לנו.
יש ועוד איך על מה ״להתבכיין״.
סתם לפרוטוקול - מאזן הבית של מכבי חיפה: 12 משחקים, 4-4-4.
המאזן שלנו בחוץ: 10-2-1.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 03 מרץ 2016, 18:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא חושב שמישהו כאן אמר שזה גורם מכריע שחובה לטפל בו... אבל כל עוד יש לנו קלף בשרוול (אנחנו מארחים) אז צריך להשתמש בו ולא להביא להם את הצפוני.
המאזן של חיפה בסמי עופר זה לא האישיו. למרות שהם לא מבריקים העונה לשחק בבית שלך זה משהו שנותן איזשהו ביטחון בנוסף לכל הדברים שאמרו בתגובות הקודמות.אדום בלב בנשמהההה כתב: אשמח לשמוע מדוע, בפייסבוק אני לא נכנס לכל הדיונים האלה כי ה' שישמור, אבל פה אין לי בעיה. לטיעון הדשא כבר הגבתי. לקהל גם כן. מה עוד יכול להשפיע?
סתם לפרוטוקול - מאזן הבית של מכבי חיפה: 12 משחקים, 4-4-4.
אם החליטו שחצי הגמר באיצטדיון נייטרלי אז אין סיבה שאנחנו נדפק. יש גם את טדי שיכול לארח משחק כזה וככה אף צד לא יפגע.
- The red one
מי אמר שקבעו שהחצי ישוחק במגרש ניטרלי?CrazyRed7 כתב: המאזן של חיפה בסמי עופר זה לא האישיו. למרות שהם לא מבריקים העונה לשחק בבית שלך זה משהו שנותן איזשהו ביטחון בנוסף לכל הדברים שאמרו בתגובות הקודמות.
אם החליטו שחצי הגמר באיצטדיון נייטרלי אז אין סיבה שאנחנו נדפק. יש גם את טדי שיכול לארח משחק כזה וככה אף צד לא יפגע.
מראש קבעו שהחצי ישוחק בסמי והגמר בטדי, בדיוק כמו שבעונה שעברה נקבע מראש שהחצי ישוחק בטדי והגמר בסמי ובדיוק כמו שבעונה הבאה (אם לא יחולו שינויים) החצי ישוחק בטדי והגמר בסמי - ללא קשר לזהות הקבוצות שעלו.
אז הקביעה הזו עקומה ואין שום סיבה שלא נעשה עליה קצת רעש. מספיק להיות הפראריירים שצריכים לשתוק על כל דבר.אדום בלב בנשמהההה כתב: מי אמר שקבעו שהחצי ישוחק במגרש ניטרלי?
מראש קבעו שהחצי ישוחק בסמי והגמר בטדי, בדיוק כמו שבעונה שעברה נקבע מראש שהחצי ישוחק בטדי והגמר בסמי ובדיוק כמו שבעונה הבאה (אם לא יחולו שינויים) החצי ישוחק בטדי והגמר בסמי - ללא קשר לזהות הקבוצות שעלו.
מילא אם סמי עופר היה מכיל 10 אלף מקומות יותר..הייתי מבין..אבל זה לא המצב
- The red one
זה משנה אם יש ביציעים 15 אלף באר שבעיים ו15 אלף חיפאים או אם יש בו 20 אלף באר שבעיים ו20 אלף חיפאים?
גם אסי הגיב על זה:
מנכ"ל הפועל ב"ש, אסי רחמים לא היה מרוצה מכך שהמשחק של קבוצתו יתקיים באיצטדיון הביתי של מכבי חיפה: "יש טעם לפגם בזה שהמשחק אצלם. אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל זה נותן להם יתרון".
מנכ"ל הפועל ב"ש, אסי רחמים לא היה מרוצה מכך שהמשחק של קבוצתו יתקיים באיצטדיון הביתי של מכבי חיפה: "יש טעם לפגם בזה שהמשחק אצלם. אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל זה נותן להם יתרון".
- The red one
מפתיע שהתייחסו לזה. מי יודע, אולי באמת ינסו להזיז משהו.
אבל לא מאיתנוbs war כתב:אפשר לחשוב איזה מבצר זה סמי עופר בשבילם. גם עם 30,000 אוהדים שלהם הם מקבלים שם בראש כל העונה
נקווה רק שהשופטים לא חלק מהטבת לקוח ליענקלה בחצי גמר הביתי שלו.
יש עוד זמן עד המשחק, לכו תדעו מה יקרה עד אז, גם איתנו וגם עם מכבי חיפה, תחשבו חיובי 

בטח שרוצים את חיפה בגמר.blueman כתב: כן גם אני חושב, רוצים שם את חיפה בגמר, ומתאים להם שם את השיחזור של הגמר של שנה שעברה בחצי
בגלל זה הם קיבלו את בית"ר ובני יהודה בסיבובים הקודמים, בזמן שאנחנו ומכבי קיבלנו קבוצות מהלאומית.
סה"כ מאוד הגיוני.
זה שמשחקים את החצי בסמי זה בזיון.
- ForeverRed
מגרש ביתי = יתרון, ללא קשר לכמות הקהל.
למרות זאת, ההודעה יצאה כבר בתחילת העונה. בדיוק כמו שקורה בליגת האלופות וגם ביורוליג בכדורסל.
אני לא חושב שזהות היריבה אמורה לשנות. מה שאותי מכעיס זה שההגרלה הייתה ידועה מראש לכל חובב כדורגל ישראלי ממוצע.
לא היה ספק לגבי התוצאה וזה הביזיון הגדול מבחינתי.
בצד המקצועי, חיפה היא קבוצת מתפרצות מאוד מסוכנת. הסגנון שלהם מתאים להתמודדות מולנו.
נצטרך להיערך בהתאם.
למרות זאת, ההודעה יצאה כבר בתחילת העונה. בדיוק כמו שקורה בליגת האלופות וגם ביורוליג בכדורסל.
אני לא חושב שזהות היריבה אמורה לשנות. מה שאותי מכעיס זה שההגרלה הייתה ידועה מראש לכל חובב כדורגל ישראלי ממוצע.
לא היה ספק לגבי התוצאה וזה הביזיון הגדול מבחינתי.
בצד המקצועי, חיפה היא קבוצת מתפרצות מאוד מסוכנת. הסגנון שלהם מתאים להתמודדות מולנו.
נצטרך להיערך בהתאם.
יש תאריך בכלל?