גביע המדינה
Re: גביע המדינה
חבל שלא תהיה הצגה כפולה, זה כל כך כיף
מה הקטע של מגנים ישראלים להרים בנגיעה גם כשלא צריך?
- The red one
א. זה לא כ-זה כיף.Noam98 כתב:חבל שלא תהיה הצגה כפולה, זה כל כך כיף
ב. זה בוודאות לא יהיה כיף לכלל האוהדים במצב שבו גם מכבי חיפה, גם מכבי תל אביב וגם הפועל ב"ש משחקות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תגידו מה שתגידו עליהם, חיפה יודעת להתפוצץ שהם רוצים וזה מדהים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
א. אני מאוד אוהב את זהאדום בלב בנשמהההה כתב: א. זה לא כ-זה כיף.
ב. זה בוודאות לא יהיה כיף לכלל האוהדים במצב שבו גם מכבי חיפה, גם מכבי תל אביב וגם הפועל ב"ש משחקות.
ב. למה לא?
- The red one
א. כל אחד והסטיות שלו.Noam98 כתב: א. אני מאוד אוהב את זה
ב. למה לא?
ב. 30,000 בסמי עופר נגד ניקינו הפרדות, VIP וחרטא. אתה צריך לחלק את זה ל4 קבוצות. שווה בשווה יוצא לך 7.5 אלף לכל קבוצה. נגיד שלסכנין יקצו 5 אלף? (למרות שהיא תביא יותר מ7.5 אלף) אז תוסיף עוד כמה מאות לכל קבוצה. כמה יצא לך בסוף? 8 אלף איש?
אז מה עדיף לך?
סמי עופר מפוצץ במשחק שלנו נגד חיפה/ת"א או במשחק של חיפה-ת"א וסמי עופר 3/4 מלא במשחק השני יום אחרי
או
הצגה כפולה שרק 8 אלף מכל קהל יוכל לצפות בה?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ns75 כתב:האם באמת הגענו פעם עם אלגרבלי ב11 לבלומפילד וחשבנו לנצח?

ענק
בניון נהדר ואני ממש לא מהשונאים שלו אבל הפסטיבל סביבו היום היה דוחה
מוכן להתערב איתך שמהצד שלנו לא תהיה בעיה אם יקצו לנו רק 8000. אני לא מאמין שהביקוש יהיה יותר מ10000, לגיטימי שיהיה קצת יותר ביקוש מהיצע, זה אפילו לא מצב שמצריך הגרלה.אדום בלב בנשמהההה כתב: א. כל אחד והסטיות שלו.
ב. 30,000 בסמי עופר נגד ניקינו הפרדות, VIP וחרטא. אתה צריך לחלק את זה ל4 קבוצות. שווה בשווה יוצא לך 7.5 אלף לכל קבוצה. נגיד שלסכנין יקצו 5 אלף? (למרות שהיא תביא יותר מ7.5 אלף) אז תוסיף עוד כמה מאות לכל קבוצה. כמה יצא לך בסוף? 8 אלף איש?
אז מה עדיף לך?
סמי עופר מפוצץ במשחק שלנו נגד חיפה/ת"א או במשחק של חיפה-ת"א וסמי עופר 3/4 מלא במשחק השני יום אחרי
או
הצגה כפולה שרק 8 אלף מכל קהל יוכל לצפות בה?
- simply-red
מה? עלינו כבר לחצי ולא אמרו לנו?אדום בלב בנשמהההה כתב:יופי, זה טוב. ככה לא תהיה בוודאות הצגה כפולה. עכשיו רק שחצי הגמר יהיה נגד סכנין ולא יפול על הפסיכומטרי ואני מבסוט.
הכל כאן דיבור תיאורטי כמובןsimply-red כתב: מה? עלינו כבר לחצי ולא אמרו לנו?
- simply-red
איזה תאורטי,?? תכף אנשים ישאלו מתי נפתחת מכירת הכרטיסים לחצי ולמי יש מקום באוטו לטרמפ..Noam98 כתב: הכל כאן דיבור תיאורטי כמובן
אל שכח שבמקרה כזה תהיה הגרלה למנויים, ולא בטוח שיהיה לך כרטיסNoam98 כתב: מוכן להתערב איתך שמהצד שלנו לא תהיה בעיה אם יקצו לנו רק 8000. אני לא מאמין שהביקוש יהיה יותר מ10000, לגיטימי שיהיה קצת יותר ביקוש מהיצע, זה אפילו לא מצב שמצריך הגרלה.
אין צורך בהגרלה, באמת צריך הגרלה רק כשיש ביקוש אדיר לכרטיסים שייגמרו תוך דקות(בלומפילד למשל), או ממש מעט כרטיסים.yakar כתב:
אל שכח שבמקרה כזה תהיה הגרלה למנויים, ולא בטוח שיהיה לך כרטיס
גם אם זה יהיה נגד מכבי תא, זה ייקח איזה שבוע עד שהכרטיסים ייגמרו. כל מי שבאמת ירצה להיות שם, יהיה.
הכל כמובן אם עולים, ואני ממש לא אומר את זה בציניות או מטעמי חשש מעין הרע. רמלה בהחלט יכולים לעלות, אנחנו נעלה בהרכב מאוד חסר וזה גביע ומשחק חוץ עם 0 קהל שירגיש כמו משחק אימון.