הוא התכוון שבמקום לשתף מחליפים, שחקני הרכב יצטרכו לשחק מחר.Tal_Hbs כתב:
לא שאני לא מחזיק מסוארס, אבל תזכיר לי מתי הם פתחו ?
נמאס כבר מהפציעות האלה.
הרבה מעבר לנורמה.
הוא התכוון שבמקום לשתף מחליפים, שחקני הרכב יצטרכו לשחק מחר.Tal_Hbs כתב:
לא שאני לא מחזיק מסוארס, אבל תזכיר לי מתי הם פתחו ?
אה אוקייForeverRed כתב: הוא התכוון שבמקום לשתף מחליפים, שחקני הרכב יצטרכו לשחק מחר.
נמאס כבר מהפציעות האלה.
הרבה מעבר לנורמה.
מה קשור למתי פתחו?Tal_Hbs כתב:
לא שאני לא מחזיק מסוארס, אבל תזכיר לי מתי הם פתחו ?
כן הבנתיizguy83 כתב: מה קשור למתי פתחו?
התכוונתי שבמקום שהם ישחקו מחר, יצטרכו לתת לשחקני ההרכב הראשון לשחק המון דקות.
אתה יודע, רצועה אפשר לדפוק גם כשהולכים ברחוב ועושים תנועה לא טובה, אז בטח שבאימון אפשרי שזה יקרה. אלו לא פציעות כושר, לרב קורות מתנועה לא טובה, נחיתה רעה, או מכה חזקה.דר אדום בנשמה כתב:ממה הם נפצעו כבר?
מי ישמע הם שיחקו 50 משחקים.
סעמק ערס!
בראון ומליקסון כן, סוארס על פי ONE קיבל מכה בברך וייעדר שבוע, בראון ייעדר שבועים בגלל מתיחה (ככל הנראה) ברצועה הצידית.שיש כתב:סוארס וובה ומליקסון עם אותה פציעה?
אני לא מהחברה הללו, לדעתי עדיין הכושר שלנו לא מספק במיוחד שאנחנו משחקים בגביע ובליגה במקביל.red bend כתב:איפה אלה שקטלו את הצוות כושר של העונה שעברה אחרי סדרת פציעות דומה והללו את הצוות הנוכחי כאילו עבדו כל החיים ב-לה ליגה ??
תאמת שהשנה עושה רושם שהכושר השתפר, נכון שאחוזי הפציעות אולי באותו סדר גודל, אבל קודם כל השנה אנחנו משחקים ביותר אינטנסיביות, משחק לחץ שלא היה קיים שנה שעברה, מה שגורם לשחקנים לרוץ ולהתאמץ יותר על המגרש וראינו שהיו משחקים שפירסמו את הנתוני ריצה אז כל השחקנים עברו את ה 10 קילומטר במשחק. דבר שני רואים את הכושר משחק במחצית השניה ולקראת סוף המשחק, שנה שעברה הגענו לבלומפילד ומדקה 70 מכבי חגגה עלינו עם עליונות ברורה בכושר הגופני, השנה רואים שהשחקנים מגיעים לכל משחק עם עליונות ברורה בכושר הגופני על כמעט כל קבוצה, והשבוע ראו את זה בצורה יוצאת מן הכלל במשחק נגד כפס, חצי ראשון כפס הייתה מאוד פעלתנית ויצאה המון קדימה, חצי שני הכושר הגופני הכריע ועד דקות הסיום בקושי עברו את החצי. אז כשבאים לבחון את נושא הכושר הגופני חייבים להתייחס גם לזה, אם שנה שעברה שחקן כמו בוזגלו בקושי היה עושה הגנה, היום הדרישה של הצוות המקצועי ושל שיטת המשחק זה שכל שחקן עושה גם הגנה וגם התקפה, לחץ גבוה, ירידה של הקשרים לעמדות אחוריות ובלמים שמגיעים עד לרחבה בהנעת כדורred bend כתב:איפה אלה שקטלו את הצוות כושר של העונה שעברה אחרי סדרת פציעות דומה והללו את הצוות הנוכחי כאילו עבדו כל החיים ב-לה ליגה ??