אצטדיון קשה, אחרי נסיעה ארוכה.אדום בלב בנשמהההה כתב:איך אם יש להם פחות קהל אז הביתיות יתרון ?
אבל אין להם קהל שיוציא אותם מפיגור או מלחיץ יריבות.
אצטדיון קשה, אחרי נסיעה ארוכה.אדום בלב בנשמהההה כתב:איך אם יש להם פחות קהל אז הביתיות יתרון ?
איך זה ייחזק את מכבי?zahipan כתב:מקווה שהפועל ת"א תישאר בליגה, כי אם היא תרד זה ייחזק את מכבי ת"א.
שלומי דורה לא חסר נסיון...סניור כתב:אני עדיין חושב שקרית שמונה בצרות הרבה יותר גדולות ממה שהם חושבים.
הסטייט אוף מיינד של השחקנים בקבוצה הוא צמרת, המאמן די חסר ניסיון, וגם יש להם הכי פחות קהל שיתמוך מאשר לאחרות. היתרון היחיד שלהם הוא הביתיות.
הוא בטח פחות מנוסה מגוטמן, אלי כהן ואלישע (אם יחתום). אני לא זוכר מתי הוא סיים עונה בקבוצה.דר אדום בנשמה כתב:שלומי דורה לא חסר נסיון...
הצליח עם סכנין לפניי 3 עונות.סניור כתב:
הוא בטח פחות מנוסה מגוטמן, אלי כהן ואלישע (אם יחתום). אני לא זוכר מתי הוא סיים עונה בקבוצה.
גם אם ידין יפתח שק"ש באמצע המגרש הוא ישחק לפני לוטם. אנחנו מדברים פה על גוטמן בכל זאתאסי, דגים כתב:לא מבין איך לוטם זינו אפילו לא בסגל של הקבוצת תחתית הזאת.
גבר!!CrazyRed7 כתב:"חברים יקרים , דבר ראשון תודה על התמיכה והעידוד , זה לא מובן מאילו!
כמו שהבנתם קיבלתי פניה ממכבי פ״ת שזה מאוד מאוד מחמיא, מפתה ומאתגר.
אבל כמו שאתם מכירים אותי אני לא אחד כזה שיעזוב באמצע, שיש לי עדיין מטרות להגשים!
תודה למכבי פ״ת על הפניה ומאחל להם המון בהצלחה!
יאללה ראשון!!!"
לא יודע מי זה דני גולן?סניור כתב:לא יודע מי זה, אבל הם היו חייבים שינוי. רבש זה עבודה בעיניים, הלוזונים אולי מעצבנים, אבל לא מטומטמים. למרות שלקח להם כמעט שנתיים להבין את זה.
מאמין שזו החותמת האחרונה על היותו של רבש בינוני במקרה הטוב. מקווה שיגיע למכבי חיפה
נכון! מחקתי את הזכרונות האלהאביאל כתב: לא יודע מי זה דני גולן?
היה עוזר מאמן כאן אצלנו.
הוא גם שושבין העסקה של בן ביטון ובן תורג'מן לב"ש כשאימן אותם בנצרת עילית והמליץ לאלונה