לא בכל מחיר....simply-red כתב: טוב מאוד.. שישחקו פתוח אינשאללה..
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
לא נתן כלום. השער הזה לא באשמת השוער.שיש כתב: איינוגמה לקח כמה כדורים, והבנתי שנתןמאחד למכבי
בעיטה לא חזקה במיוחד מ40 מטר .. בטח שבאשמת השוער.CrazyRed7 כתב: לא נתן כלום. השער הזה לא באשמת השוער.
בעיטה מספיק חזקה.yakar כתב:
בעיטה לא חזקה במיוחד מ40 מטר .. בטח שבאשמת השוער.
הייתה עירבוביה ברחבה והרבה שחקנים הסתירו לו ולכן התגובה המאוחרת.
אי אפשר להאשים שוער בשער כזה.
- red and white
- Title: Almog
הגיב מאוחר, אבל לא "נתן למכבי" ,דווקא אלגרבלי ניסה לבשל לזהבי גול אבל איינוגבה הציל.שיש כתב: איינוגמה לקח כמה כדורים, והבנתי שנתןמאחד למכבי
המחצית הראשונה של בני יהודה הייתה מביכה אפילו בשבילם.
- simply-red
קופי פסט של המשחק נגדנו בשבוע שעבר, רק שאנחנו נתנו דקות טובות יותר מאשר מכבי נתנה היום.
הכי מעצבן שמלבד שתיים-שלוש קבוצות אין באמת מי שיעניש את מכבי , אין מי שיביך אותם.
מבחינתם הם חייבים להרים את רמת המשחק שלהם משום שבפלייאוף כן יהיו הקבוצות שיענישו אותם ולכן
אני רגוע, מקווה שלא נמעד עד המשחק מולם ובטרנר הם יקבלו את הנוק-אאוט.
הכי מעצבן שמלבד שתיים-שלוש קבוצות אין באמת מי שיעניש את מכבי , אין מי שיביך אותם.
מבחינתם הם חייבים להרים את רמת המשחק שלהם משום שבפלייאוף כן יהיו הקבוצות שיענישו אותם ולכן
אני רגוע, מקווה שלא נמעד עד המשחק מולם ובטרנר הם יקבלו את הנוק-אאוט.
לא ראיתי, הבנתי שטעה את הטעות הרגילהred and white כתב: הגיב מאוחר, אבל לא "נתן למכבי" ,דווקא אלגרבלי ניסה לבשל לזהבי גול אבל איינוגבה הציל.
המחצית הראשונה של בני יהודה הייתה מביכה אפילו בשבילם.
- ForeverRed
הגול היה גול של שוער, לא משנה הסיבה.
מכבי הגיעה היום למצבים, אבל כשהמשחק מגיע לדקות הסיום בהפרש מינימלי הלחץ מתחיל לדבר, והוא דיבר.
בני יהודה פראיירית.
מכבי הגיעה היום למצבים, אבל כשהמשחק מגיע לדקות הסיום בהפרש מינימלי הלחץ מתחיל לדבר, והוא דיבר.
בני יהודה פראיירית.
- simply-red
איזה פלייאוף מחכה לנו מבחינת עניין..
ביתר וסכנין , מכבי חיפה שתנסה לקלקל ליריבה המושבעת מתל אביב ויש גם את רעננה העיקשת שתעשה את המוות לכולם ואני עדיין מחשיב אותם לעיזה השחורה שלנו.
ביתר וסכנין , מכבי חיפה שתנסה לקלקל ליריבה המושבעת מתל אביב ויש גם את רעננה העיקשת שתעשה את המוות לכולם ואני עדיין מחשיב אותם לעיזה השחורה שלנו.
זה רק בתיאוריה, כולם יודעים שבפועל נאבד נקודות מול חיפה, וחיפה תפסיד למכבי תא בקל...simply-red כתב:איזה פלייאוף מחכה לנו מבחינת עניין..
ענקCrazyRed7 כתב:מכבי דרסה 1-0 את בני יהודה
- simply-red
תרשום- אנחנו לוקחים מחיפה 6 נקודות בפלייאוף.Noam98 כתב: זה רק בתיאוריה, כולם יודעים שבפועל נאבד נקודות מול חיפה, וחיפה תפסיד למכבי תא בקל...
לרשום אין לי בעיה, השאלה היא אם אחרי שאני אקווצ׳ץ׳ את הדף אחרי שתתבדה, אני אקלע לפח או לאsimply-red כתב: תרשום- אנחנו לוקחים מחיפה 6 נקודות בפלייאוף.
- simply-red
לא יהיה צורץ לקווצ'ץ.. אתה תדביק אותו על המראה בחדר.Noam98 כתב: לרשום אין לי בעיה, השאלה היא אם אחרי שאני אקווצ׳ץ׳ את הדף אחרי שתתבדה, אני אקלע לפח או לא
רב"ש מאמן העונה